Endometru,ovulatie,temperaturi-101
Raspunsuri - Pagina 4
motzunica spune:
Amely, pai eu de obicei tin minte doar cosmarurile! ![]()
Ce sa zic de visul tau...sa mai visezi si luna asta! ![]()
Catty, tin pumnii!
MOana, nu stiu ce meserie ai, dar pt principiul nr 1 din viata ta...
Melutzica si Stuart, bun venit!
Valiburu, am patit-o si eu intr-un an o singura data insa pt ca nu s-a mai repetat nu mi-am facut griji!
Lachi, ti-am spus eu ca ti-ai gresit cariera? ![]()
Bafta la examene!
Liana, cum stai cu numaratul?
Mishulina, esti suparata puiule de nu zici nimic?
Andicu, Simonette, 
M Oana spune:
Stu iti tinem cu placere companie, deoarece ne indreptam cu toate in aceeasi directie si facem parte din aceeasi clasa, din care unele dintre noi am cam uitat sa plecam si tot ramanem repetente, pana intr-o zi!
Liana care e strategia pe 2006? Inseminari, laparoscopie, program de voie?
Tabi poti intra in link-uri fierbinti si poti citii ce s-a scris pe forum despre laparoscopie in anii anteriori, poate mai gasesti vreo informatie utila. Sau chiar pe site-ul domului dr T..... Stiu ca iti destind sufletelul, dar imi doresc sa-ti fiu si de folos, daca se poate......
Simonnica am citit ca vrei sa adopti o fetita, cum merg formalitatile? Mai incerci si inseminari sau tratamente intre timp?
Sa-i transmiti si din partea mea toate gandurile de bine lui Picca.

Eu azi la teorie am obtinut un punctaj excelent.......
Endometrul 9, foliculul era in plin proces de spargere si era in descrestere, adica la o dimensiune de 17/12 mm, de la 22 mm, ceea ce inseamna ca ovulatia era in toi. Asadar, intepaturile incepute la ora 9 dimineata s-au finalizat la ora 20 cu o ovulatie totala.
Prima inseminare a fost la 16 ore de la pregnyl, iar a doua la 48 de ore de la pregnyl, a doua fiind facuta in plin proces de ovulatie. La prima am avut 32 milioane
, iar la a doua 28 milioane
, fapt pentru care Moisa m-a trecut pe o pastila de utrogestan incepand de maine, ea care imi tot spunea ca nu e cazul de utrogestan.
Ea era suuuuuper optimista, eu sunt si mai optimista, acum sa vedem ce zice si soarta.
M-am intalnit si cu Ramonica si cu Thea, adica am avut cu mine 2 ingeri pazitori........

Despre Rami pot sa va spun ca poate da oricand extemporal despre ce s-a scris in ultimul an pe forum si trece cu coronita.........
Imi aduc aminte ca Alexia era exact in aceeasi situatie in care sunt eu, atunci cand ne-am intalnit la Moisica, in noiembrie. Era tot marti, tot la a doua inseminare consecutiva, tot 28 milioane avea, tot intepaturi de ovar, tot ovulatie in plina desfasurare.........
Cum o vrea Dumnezeu, faca-se voia Lui!
M Oana spune:
Motzunica meseria mea, cand a fost ea inventata, ii ajuta pe alti oameni sa se apere in fata nedreptatilor de tot felul si asigura o moralitate interumana.
Cu timpul, cei care o profesau s-au gandit sa faca in asa fel incat sa aiba ei cat mai mult de castigat, indiferent ce lasa in urma.
Eu am luat avocatura drept un 'basm' frumos in care binele invinge, de cele mai multe ori, dupa multe piedici si ezitari si in care oamenii sfarsesc prin a-si ceda unul altuia, pe principiul binelui comun. Cat reusesc, in realitate, sa fac acest lucru, nu tine de mine, dar eu asta incerc sa fac, pentru asta lupt, cu pasiune..........
Tabitha spune:
MOana: super 

> Mama, ce greu vor trece cele 2 saptamani pana ne vei da vestea cea buna. Eu presimt ca va fi o veste foarte buna.
Lachione , Liana: 

O cunostinta de-a mea si-a uitat nevasta la coafor pentru mai multe ore.
Adela:
si multumesc mult.
motzunica spune:
MOana, ma bucur ca mai exista oameni care sa se dedice adevarului, inca odata 
Liana, abia acum am citit...mama lor de rusi! 
Am si eu o intrebare pt fetele care au pierdut o sarcina in 4-5 saptamani: cum a fost hemoragia?, cu cheaguri?, fara?, ati simtit ca a iesit ceva din uter odata cu sangerarea?
Intreb toate astea pt ca in urma cu ceva ani am patit asa ceva si totul s-a oprit de la sine in aceeasi zi...n-am fost la dr sa-mi confirme sau infirme sarcina pt ca la vremea respectiva nu-mi doream neaparat o sarcina.
stuart spune:
Danutza c - cate ceva despre mine am scris la capitolul 100, pag. 10 sau 11. Ultimul mesaj il scrisesem pt. capitolul 101 numai ca aparura tot la 100!
Ca sa-mi povestesc istoria in intregime ar trebui sa scriu pagini intregi si nu vreau sa abuzez de rabdarea voastra. Dar daca mi se pun intrebari raspund si mai mult acolo unde pot ajuta cu experienta mea o fac cu mare placere.
MOana - felicitari pt. rezultatul de astazi si tinem pumnii ca peste 2 saptamani sa vii cu vestea cea mare! 
Motzunica - sarcina de 4-5 saptamani pe care am pierdut-o nici la mine nu a fost cu hemoragie. Se intampla exact acum 8 ani si parca a fost ieri! Eu am avut CM de o zi cu cateva picaturi maronii dar am zis ca asta este, poate peste cateva zile va incepe normal. Nu a fost asa dar la cel mai mic efort aparea o sangerare maronie. Aveam si dureri destul de mari de spate. La un moment l-am sunat pe dr. si mi-a zis sa iau ceva care sa opresca sangerarea (niste fiole care nu mai stiu cum se numesc) si peste cateva zile sa ma duc la control. Obsedata cum eram stiu c-am facut si ceva teste de sarcina si unele au iesit cu II liniute dar a-2-a f.f. pala. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi sarcina, dar la echo se vedea sarcina.
Sangerarile au tot continuat pana cand am eliminat un cheag destul de mare iar apoi a fost ca un CM normal. Probabil ca acel medicament m-a ajutat sa nu am hemoragie?! Zic si eu! Oricum, asta a fost abia inceputul incercarilor...
Dupa fiecare esuare m-am gandit ca Doamne Doamne nu a facut altceva decat sa ne ajute sa ne maturizam si sa intelegem ca a avea copii nu inseamna doar o joaca de-a mama, tata si copii! Poate ca stie el ce stie... (in cazul meu si al sotului meu este nevoie de f. multa rabdare)!
Dar gata cu melancolia si cu vaicareala, cu optimism inainte!
Un
de noapte buna,
S.L. al-3-lea
Tabitha spune:
simonette: stiu ca esti tare ocupata, dar ti-am trimis un PM. Daca ai timp si imi poti raspunde la intrebare, te rog eu sa o faci. Multumesc

Kariris spune:
quote:
Originally posted by melutzica.Lachione esti tare de tot.Si ce ai facut dupa aia ,te-ai dus inapoi dupa catelus sau a deschis sedinta din sala de consilu in dimineata urmatoare???
Pai m-am dus dupa el, ce naiba sa fac. Si tot pe el l-am certat ca nu vine la mine cand vede ca ma pregatesc sa plec!