Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

cum sa te uitam, ma simonette, eu chiar ti-an admirat verva cu care scrii acum. din pacate in 5 minute trebuie sa plec si ma intorc dupa 9. Nu te superi pe mine, nu?
Te si iti dau si niste ghiocei, sa-ti tina de urat pana ma intorc
Sigur fetele sunt ocupate, nimeni nu te-a uitat si nu ai suparat chiar pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Simonette, ieri mi-am luat alta cartela dar nu aveam telefon...azi me duc in garaj sa-mi iau un borcan cu castraveti murati (ca io acolo-i tin) si gasesc telefonul "pierdut" pe jos in garaj. Ei numa' acolo nu l-am cautat! si am uitat total ca in ziua cu pricina am fost in garaj sa duc globurile de la pomul de Craciun pe care l-am avut la birou! Asa ca acum mi-am bagat cartela noua in el si urmeaza sa-mi bag si numerele inapoi in agenda. Nu te-am mai sunat pt. ca sunt prinsa cu scoala asta pana peste cap! Am 3 examene, nu am fost deloc semestrul asta la scoala si dupa sesiune, sustinerea lucrarii de dizertatie...pe care cu chiu cu vai am reusit s-o termin azi ca de saptamana viitoare sa ma pun pe citit cu spor. Dau din colt in colt, ca nu-mi e usor acum, dar o sa scap io si de asta. Pe 10 martie sunt scapata! Si sper si fara nici o restanta si cu totul incheiat! Te pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Stuart, vad ca am o concurenta! Ziceai 42? Ca si mine! Si de fapt in curind +1...Asa ca vezi ca tot e cineva care se pune cu tine Chiar ma bucur ca nu sunt eu singura pe aici care e mai veterana... Nu am vazut eu sau nu ti-ai spus inca povestea?

Amely, si iti multumesc si sper sa fie asa cum spui tu!

Tabitha, iti doresc sa fie totul bine la laparo si cred ca nu gresesc cind spun ca nu au sa te tina mai mult decit e nevoie in spital. Te inteleg ca e mai greu nefiind din Bucuresti si imi pare rau ca nu am cum sa te ajut in privinta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachy no coment!!! Bine ca nu l-ai gasit in borcanul cu muraturi!!! Bafta multa la examene si sa ne auzim cu bine!!!

simonettu care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

fata... de ce razi de mine???? mi-a cazut si nu am fost pe faza...ce sa fac? Mai de ras eram daca ma vedeai cum stergeam praful pe sub scaunele din microbuz pipaind dupa telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pai cum sa nu rad mai Lachy? Ca n-am mai auzit pana acum sa te duci dupa muraturi si sa-ti gasesti tel. pierdut in urma cu 5 zile!!!
stergeai praful ai??? Uite-asa mai face omul curat pe sub scaune...cautand tel pierdute

Bravo ca l-ai gasit!!! Poate ma si suni cand te eliberezi un pic, sa ne vedem!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Imi venea s-o omor pe colega mea ...cand m-am intors de la "cercetare si scotocire" si i-am spus ca-i un praf in microbus si numa' par de caine pe jos... si ea imi spune senina "ei, las' ca acu' macar pe sub scaune nu mai e praf!" Adevarul e ca daca nu ma duceam dupa castraveti statea mult si bine acolo. Ca io in garaj intru doar sa pun o roata de rezerva, sa pun proviziile pentru iarna, e dezastru la mine in garaj...tot ce nu ne trebuie in firma ducem jos in garaj. Si intru foarte rar acolo. Hotii intra mai des ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Simonette, am intrat si eu putin, si nu m-am putut abtine sa nu-ti dau un pupic!
Lachi, eu de obicei o patesc cu cheile... sa am vezi dimineata la 6,30 cum il trezesc pe al meu sotior sa ma ajute sa le gasesc.... Bafta multe la examene!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Multumesc felicia! La mine culmea uitarii a fost urmatoarea: Stau o zi intreaga la birou pana seara tarziu; imi iau cainele si plecam acasa. Acolo constat ca mi-am uitat ceva la birou si ma urc in masina iar cu cainele si plecam la birou. Stau, fumez o tigara, cainele se duce in sala de consiliu si se culca langa calorifer, era deja ora 23, inchid si plec acasa. Cand ajung acasa, ma dau jos din masina, ma duc in spate sa-i deschid usa cainelui care insa... nu era! Il uitasem la birou! Atunci a zis barbatul meu ca ma pensioneaza pe caz de boala!

Mergi la inceput