Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tabi, ai chef de bataie? Stai ca vin imediat, cu toti "musafirii" mei !! Mai vrei? O sa vezi ca operatia o sa rezolve ce e de rezolvat pe acolo, dupa care te vedem la momitorizari, stimulari... Trebuie sa mergi cu optimism si cu convingerea ca totul va fi bine ( cel putin, mai bine ca acum) ! Ia si un de la mine, sa iesi din starea asta!
Caty, ai scapat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica, felicia_ : multumesc ca ma scoateti din starea asta naspa. Acum stau si recitesc capitolele de la subiectul "laparo" ca sa stiu ce si cum (desi se zice ca mai bine nu stii, ca nu esti atat de stresata). Asa ca, dupa ce termin lectura, voi aplica ceea ce mi-ai recomandat, melutzica draga. Eu deja incep sa simt schimbarea. Cred ca in 2-3 ore voi termina racheta. Cine are "pitici pe creier" asa cum am avut eu, sau suparari, sau stres, sau nervi, sau tot ceea ce vreti sa nu mai apara in viata voastra, trimiteti-mi-le mie si o sa la urc in racheta (loc este destul) si le trimit in spatiu, cu destinatia "cat mai departe de Terra". Va pup si va multumesc din sufletelul meu cel mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Tabi, lasa frica mami, ca ai sa vezi ca va fi bine. E foarte bine ca faci laparo pentru ca dupa laparo nu vei avea cum sa fii decat mai bine! orice problemutza e acolo se va rezolva!

Mergi la inceput

Lachi draga: Frica nu-mi e, doar moralul imi este putin descentrat, trebuie sa-l reglez putin ca sa-l aduc la valori optime, si o sa reusesc acest lucru. Nerabdarea asta ma pune pe jar, nu degeaba sunt berbeaca. Stiu ca va fi mai bine dupa operatie: sper sa-mi desfunde trompa dreapata si sper sa nu mai gaseasca alte mici probleme pe acolo (sau daca le gasesc sa se rezolve). Imi doresc ca dupa operatie dr. sa-mi spuna ca am sanse mari sa raman . sunt deja 5 ani si jumatate de cand astept sa raman . Sper sa nu fac vechime prea mare, ca nu se trece in cartea de munca si nu se ia in seama la calcularea pensiei . Multumesc mult pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithati-am raspuns la laparo si ti-am scris si un PM.
va pup pe toate si relaxati-va in week-end ca uite eu acu' ma pun pe citit.

Mergi la inceput

Kitta: multumesc mult, le-am citit si au fost f. utile. Ai idee daca este obligatoriu trecut pe adeverinta salariul meu? Ca pe adeverinta standard de la serviciul meu nu scrie asa ceva. Multumesc inca o data si week-end linistit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Tabi, bine te-ai gandit la cura de slabire, taman acu...nu de alta dar se brodeste cu ziua di-naintea operatiei, in care n-ai voie sa mananci nimicutza si ziua in care vei fi operata, tot la fel! Apoi vei reveni usurel la alimentatia obisnuita! Deci ai sanse mari sa dai cateva kile jos! Cat despre salariu, nu este necesar sa fie specificat, pe ei ii intereseaza daca platesti asigurarea de sanatate!
Inca o data, bafta multa si multi!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachi, razi chiar degeaba in PM-ul ala! Ce n-am voie sa zic ca esti frumoasa??? Daca io asa te vad??? Sau razi ca pare a avans??? Las' ca vine si ziua aia in care te voi vedea si atunci...

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

si atunci... o sa constati ca ai nevoie de ochelari! nu-s frumoasa mey,... dar de urcat tot mi s-a urcat la cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Andicu, sper si eu ca ce iau acum sa imbunatateasca cat de putin situatia. Intre timp am facut tot felul de combinatii si-am eliminat pe rand ce nu mi-a priit. Puntintica rabdare ca-mi var codita cat de curand si pe la capitolele mentionate de tine!

Kitta, asa-i ai dreptate dar in Ro ai posibilitatea sa-i ocolesti pe astfel de doctori mai ales cand poti sa schimbi pareri cu fetele minunate de pe acest forum.

Fiecare dintre noi gandeste ca ce i se intampla lui este cel mai rau!

De ex. eu gandeam ca este criminal ca in timpul sarcinii, mai ales in primul trimestru sa ti se dea antibiotic fara a ti se face urocultura si antibiograma numai pt. ca tu ai 10000 de bacterii si nu 10000,0001 cate scrie la carte. Dar ce bacterii???? Pai toate infectiile urinare sunt cu E colli, nu? Dar uite ca exista si cineva anormal care a facut infectie urinara cu Klebsiella si Streptococ B si pana s-au lasat ei convinsi sa faca ce trebuie sarcina s-a oprit din evolutie! Si povestea ar putea continua dar nu vreau sa va plictisesc ca doar suntem in weekend.

Mai bine ma duc sa plantez pe care n-am apucat le plantez in Dec. Aici este o zi superba de primavara numai ca mie imi este dor de ZAPADAAAAAAA!!!!!!!! imi lipsesc pana si smilies fulgusori...

Va trimit multe, multe si si sa aveti un weekend cat mai placut,

Stu

Mergi la inceput