Endometru,ovulatie,temperaturi-101
Raspunsuri - Pagina 15
Madana spune:
Ingerash imi pare rau
Nu stiu ce sa zic in plus, fetele astea minunate au spus totul. Ma bucur totusi ca nu te lasi, iar despre sotul tau nu pot sa spun decat ca este un dragut. Te pup dulce 
Catty sper sa scapi repede maine. 
Andicu o sa il pun pe al meu sa-mi faca un masaj la noapte, asa cum doar el stie, chiar daca nu-mi ia durerea cu mana ma face sa uit de ea.
Sa-ti traisca nepotzelul. 
Fetelor are ceva daca incep sa ma duc la o sala? Adica poate sa afecteze intr-un fel? Eu am facut mult timp aerobic si m-am oprit si acum as vrea sa incep din nou, dar am oare sh'ce retineri. Poate imi spuneti voi daca pot sau nu.
Va pup pe toate 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
stuart spune:
Yuppi nu mai sunt monitorizata!!!!!!!!
Madana, eu zic ca daca faci ceva usor nu are ce rau sa-ti faca. Nu
dar aerobic cred ca este chiar relaxant!
Uite un
ca sa treaca durerea de spate!
Prajitura o dau cu cea mai mare placere numai sa alegeti voi unde.
Stu
andicu spune:
Buna seara.
Madana, putina miscare face chiar bine, dar nu face efort mare,ca poti ramane intepenita de tot. Eu cred ca tot sotul are mana mai buna
!
Catty, succes maine cu maseaua buclucasa! sper sa scapi de tot de ea si de durere!
Stuart, dupa umilele mele cunostinte in materie, ce iei tu acum e tocmai bun! cam despre astea vorbim si noi pe la Mastodynon-VAC si Naturiste si Homeopate! se pare ca ptr chisturi,fibroame si alte dereglari e tratamentul ideal.
Amely, Catty, Stu, Madana si restul fetelor, multumesc ptr urarile cu ocazia botezului, o sa va pun si poze dupa botez.
multi la toate fetele si noapte buna!
Andreea.Pozele mele
KITTA spune:
Buna dimineata fetelorAm ajuns si eu la zi cu povestile voastre si Doamne cand citesc problemele altora inseamna ca eu nu am nimic in comparatie cu unele dintre voi: numai niste amarate de trompe infundate care tocmai s-au rezolvat si sper sa nu se mai refaca aderentele. Numai varsta ma sperie (38) ca dehh, si eu am pierdut timpul (anii) cu tot felul de dr. care mai de care mai pirder timp. Asa ca Stuartse intampla si in Romania si chiar la clinici private unde mai dai si o gramada de bani. Am mai povestit eu pe aici, nu mai e cazul sa imi aduc aminte si sa ma enervez. Ce paote fi mai naspa decat sa faci stimulare 3 luni cu trompe infundate neverificate si sa mai iei si 7 kg pe care naiba le-a mai dat jos. Acu' dupa sarbatori sa nu mai vorbim ca am mai adunat vreo 3 si iata ca se facura 10 in vreo 7 luni. E de bine nu....In rest noi sa fim grase si frumoase da' cu BB in burtici ca dupa aceea om vedea noi cum le mai dam jos (kg!). Al meu deja a zis ca nu mai conteaza....
Eu nu ma nimic interesant de raportat doar ca mai am vreo saptamana de asteptat si ma fac ca nici nu imi pasa si nici nu numar zilele, da' cand colo stiu foarte bine.....
Asa ca mai revin, deocamdata va pup pe toate si va incurajez ca paote aveti nevoie mai mult ca mine!
felicia_ spune:
Buna, fetelor!
Amely,
Rami73,
Adriana Mica
, multumesc pt incurajari!
Raportez cu respect: z1, au venit de dim, sa nu ma plictisesc asteptandu-i! 

Catty, numaram impreuna, da?
Adela, la tine imi pun ultima speranta sa ma inveselesti zilele astea! Iti tin pumnii!
Tabitha, cum mai stai cu moralul? Sper ca bine, nu te sperie o amarata de operatie!
Va urez tuturor un weeck-end cat mai placut... si fara "musafiri" nepoftiti!
simonette spune:
Buna dragutelor! Va doresc un WE minunat

Ingerasule, ce pot sa-ti spun? Decat ca avortul menstrual inseamna ca se poate! Sper ca data viitoare sa se si prinda [cu dintii, cum spune sotiorul tau] Felicitari pt. moral si s-auzim de bb cat mai rpd!
Catty mult succes astazi! Sa scapi cat mai usor si sa te refaci rpd! Sunt alaturi de tine
fata curajoasa...si un
pt maseluta!
Mult succes celor care au facut sau urmeaza sa faca IAS! Sa dea Dumnezeu sa se prinda bb de data asta!
Eu sunt binisor...incerc sa-mi fac un plan de bataie!
Va
si va
cu drag pe toate!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Tabitha spune:
Felicia draga: nu stau prea bine cu moralul, de aia nici nu prea am mai scris, dar va citesc zilnic. Abia astept sa treaca operatia si sa aflu ca totul e bine, ca pot incerca IA cu sanse de reusita. Cred ca am obosit putin asteptand. Felicitari pt. moral, mai ales ca e z1 la tine.
Ingerash: faptul ca a fost avort menstrual, eu zic ca e de bine, Acest lucru demonstreaza ca se poate natural. Te
si-ti doresc mai multa bafta luna viitoare. Vezi sa nu te intepe prea tare daca se prinde cu dintii.![]()
Catty: asteptam sa ne zici ca a trecut totul cu bine.
sa treaca durerea.
Va
pe toate si va doresc un week-end relaxant.
simonette spune:
Tabitha, te
si iti doresc bafta multa! Sa fie asa cum speri tu! Io sunt alaturi de tine!
Simonettu, care va iubeste mult!!!
Tabitha spune:
simo: te
si nu am cuvinte.
Fetelor, are cineva chef de bataie?
Adica sa ma bata pe mine sa ma scoata din starea asta tampita in care sunt de vreo 2 zile... Ajutor! Vreau sa ma duc cu un moral bun la operatie, dar nu se prea intrecede vreo schimbare ... A, am uitat sa va zic, de vreo 2 saptamani tot zic ca ma apuc de slabit, dar de maine. Azi m-am decis. Incep cura de slabire. Poate macar acest lucru sa ma faca sa fiu mai optimista. Va
pe toate si daca aveti aceleasi stari ca si mine, trimiteti-le la mine, ca sa scapati de ele. Ca o sa ma enervez si eu rau de tot, o sa ma duc pe munte si le dau drumul din inaltul cerului, ca sa scape lumea de ele. Sau si mai bine le pun intr-o racheta si le trimit in spatiu. Gata, asa o sa fac. Incep lucrul la racheta, sper s-o termin in viata asta.![]()
![]()
![]()
melutzica spune:
Tabi scumpa,mie mi se pare ca stai destul de bine cu moralul daca te tii de glume![]()
.Ce fel de racheta faci?una supersonica presupun
.Ca sa scapi de tensiune,nu trebuie decat sa te asezi pe un scaunel,sa inchizi ochii,si timp de 10,15 min.sa nu te gandesti la nimic decat ca esti un fulgulet sau o frunzulita,care este purtata de vant.Ti se poate parea ilar ce am scris aici dar sa stii ca este o metoda de relaxare super pe care am invatat-o la un curs de specializare in osteopatie.Daca o exersezi zilnic ajungi la un echilibru intern care se lasa mai greu zdruncinat de presiunile externe.Te pupacesc si vezi,garantat te vei simti mai bine