Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele!
Ingeras imi pare tare rau...dar cred ca e mai bune ca s-a intimplat acum si nu mai tarziu!!Eu cred ca DUmnezeu are planurile lui cu fiecare dintre noi,si stie cel mai bine de ce!!!!
Felicia inca nu a aparut nimic,mi-e si teama sa fac test...dar astept!
Oricum mergem mai departe...acum am stat cu fetita vecinilor-11 luni,e o scumpa,si parca imi da forta sa merg mai departe...
ASa ca fetele nu ne lasam pana nu avem ...DA!!??
Catty ai vazut ca a fost bine ca au venit uratii,ma refer la masea...haide ca va veni si vremea noastra!!!
Va
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, pana la urma si eu zic ca infectia asta nu avea cum sa faca bine lui bebe, asa ca intr-un fel n-are de ce sa iti para rau...iar luna viitoare vei avea conditii mai bune sa se prinda o sarcina!

Felicia, cand am ramas prima data nu am avut nici un fel de dureri de sani, erau doar mai sensibili ca de obicei, si parca un pic umflati, se vedeau bine vinisoarele...dar atat! In plus, difera mult de la femeie la femeie, nu e obligatoriu sa fie aceleasi simptome... Eu iti tin pumnii!

Rami si tie!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, raportez cu respect: m-am programat la operatie. care va avea loc maine la ora 12. Deja a inceput sa imi fie frica, mai ales ca la mine o banala extractie se lasa cu dureri mari de tot si locul se inchide dupa vreo 3 saptamani. Sper sa iasa totul ok. Mai ramane acum sa vad de unde fac rost de bani, ca nu mai am.
ANDICULE ai dreptate. Uitasem ca am spart butoiul si ca nu am unde sa mai cad. Sa iti traiasca finutul si sa va bucurati de el.
Eu mai am ceva treaba de facut si apoi plec acasa. Daca nu mai vorbim va doresc week-end placut si luni sa fiti pline de forta si speranta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Catty, asa te vreau, afara din butoi! Si sa stii ca eu nu-l accespt decat pe cel cu zeama de varza !
Rezolva repede cu maseluta si la treaba!

Ingeras 26, imi pare rau de vestea pe care ne-ai dat-o dar asa cum zici tu, e bine ca se poate! Te rog sa nu-ti pierzi optimismul!

Andicu, felicitari pt. nepotel si SUCCES la botez!

Rami73, SUCCES la ca nu se stie niciodata!
Referitor la stadiul in care ma aflu eu cu este greu de spus... In primul rand la mine e situatia mai complicata pt. ca m-am (ne-am) cam plimbat ca "tiganii cu cortul": din 1998 pana in vara lui 2005 am locuit in Olanda iar acum m-am mutat in MB, unde...totul dureaza luni de zile si mai si pierd probe de sange, scrisori, etc.

Doctorii din Olanda au tinut-o sus si tare ca totul e ok, dar am avut numai esecuri! Dupa ultima sarcina pierduta (99% din indiferenta doctorilor) am cam inceput sa am probleme: aproape luna de luna am o sangerare cam in perioada de ovulatie care dupa capul olandezilor este absolut normal pt. ca n% din femei au asa ceva, bla, bla, bla...Pana la urma au hotarat ca este totusi un polip la intrarea in uter, dar care nu impiedica cu nimic, ca e normal! Au incercat de cateva ori sa mi-l rupa si cica il scapau pt. ca era prea mic, in fine, ultima data un alt doctor cica a reusit si m-a asigurat ca n-o sa mai am probleme. Asa-i, acum sangerarile sunt mai de-al naibii!
Aaa...si conform olandezilor eu din 2002 sunt la premenopauza!!!!!!!! Sunt constienta de varsta pe care o am , dar oare asa de lunga o fi premenopauza????????

Pt ca in septembrie am avut de 3 ori CM am ajuns si aici la doctor! La echo s-au vazut doua fibroame mai mari in afara uterului(unul 48/44 si celalalt de aproape 2cm)+ alti noduli mai mici, dar ca sangerarile nu sunt de aici! Eu stiam numai de un fibrom in afara uterului cam de 2-3cm (a atins 4cm in timpul FIV-ului) si care nu-i periculos(myom dupa olandezi). Dupa lungi asteptari am ajuns si la ginecolog care a zis ca poate fi o dereglare hormonala din cauza stresului cu mutatul si ca dupa un profil hormonal se hotaraste daca-mi face histeroscopie sau nu (asta ca sa am palmaresul complet). O sa aflu abia pe 09 feb. cand am o noua programare.

Oricum in capul meu flutura acum numai endometrioza , dar nu va mai fi mult si o sa aflu daca mai are rost sa sper sau nu la o sarcina. Intre timp ma tratez cu Vitex Agnus Castus, Zmeur si Ulei de primoza! Vedeti ca sunt optimista???????

Scuze ca m-am intins ca o placinta...

Va pe toate pt. rabdare si, si...pt. optimismul de care dati dovada!

Weekend placut!

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Catty tinem pumnii,am si eu molarul d minte cu infectie in sept si am supravietuit,culmea ca desi muream d frica n-a fost asa rau,imi cumparasem 10 Nurofen pt durere-the best si am luat doar 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetele, va multumesc din suflet tuturor si va pup muuuult! Optimisul nuuu mi-l pierd, ca asta e cel mai bun in oata chestia asta. A fost haios i sotzul, ca m-a intrebat: pai si e bine sau e rau? Si am zis: e bine ca sim ca se poate si ca organismul a respins sarcina de la bun inceput si nu la 3-4 luni (Fereasca Dzeu), da nu e bine ca nu s-a prins :(, ca nu a fost in regula.
Si mi-a spus: lasa, ca acum stim ca gigeii sunt buni si luna viitoare se prinde cu dintii :))

In rest, sunt ok, nu prea am timp nici sa respir, dar este mai bine asa.

Adela, MOana tin pumnii!

Va pupacesc mult pe toate si va doresc we placut!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Catty,te pupsi ma bucur ca esti mai bine cu moralul azi.Vezi,Doamne -Doamne le stie mult mai bine pe toate.Ce te faceai acum daca trebuia sa te operezi si nu putea sa-ti faca anestezie pt. ca erai insarcinata???????.Sufereai de mama focului !! Asa ca tot raul inspre bine .Weekend placut si multa bafta maine.
Si,multi pupici la toate celelalte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Catty, iti tin pumnii la operatie si te rog iarta-ma ca pina acuma nu ti-am multumit pentru rugeciunea trimisa.

Ingeras, imi pare rau de ce s-a intimplat, dar sotul tau are dreptate, data viitoare se prinde cu dintii!

Stuart, vad ca povestea ta incepe sa semene cu a mea. La fel am descoperit si eu, dupa ce am pieerdut o sarcina foarte devreme ca aveam vre-o 3 fibroame dar mine unul din ei era submucos si am mai aflat ca cele 2 chiste de ovar, de care stiam de foarte multa vreme erau de fapt endometrioza. M-au operat de fibroame si de endometrioza si dupa operatie am constat ca FSH-ul meu a sarit in tavan, de la o valoare absolut normala de 7 si ceva inainte de operatie am ajuns la 27-31, mi-au spus foarte calmi doctorii ca asta e din cauza operatiei, cind au scos chistele de ovar au taiat si din ovare si atunci normal, la virsta asta...cu premenopauza mea (care premenopauza ca FSH-ul era absolut normal!!!) asta e. La fel m-au tinut si pe mine cu premenopauza, de cite ori ma duceam la doctor prima intrebare era daca nu am bufeuri! Si rezultatul a fost ca mi-au spus ca la FSH-ul asta imens nu se mai face fiv! Asa ca m-am dus in Romania unde se face fiv si la 67 ani! Ca nu am reusit asta e altceva, dar macar am incercat si asta conteaza foarte mult.

Tu de ce te duci in Olanda la doctori? Nu esti in UK? Eu am doua prietene care locuiesc in Olanda si pe care de fapt le-am cunoscut pe forum, vorbim des la telefon si pe mail, si care sunt foarte nemultumite de doctorii de acolo, de fapt una din ele isi face fiv-ul in Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

DANUTZA_C nu trebuie sa imi multumesti pt rugaciunea, macar sa va ajute pe toate si asta va fi multumirea mea. Ce ma doare pe mine este faptul ca maine este ultima mea zi si ar trebui sa ma duc la biserica sa dau ce scrie in josul paginii, dar nu cred ca voi reusi si cred ca luni va fi prea tarziu. Nu stiu ce sa fac.
MARI-LU daca spui ca nu a fost asa de rau te cred. Macar asta imi mai ridica putin moralul.
Imi fac curaj acum sa plec acasa pt ca e tare frig si trotuarele sunt ca o sticla si aluneca de mama focului, si la cum am eu 2 picioare stangi imi este tare frica sa nu iau contact cu pamantul.
Va pup si vorbim luni.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Catty, succes maine la operatie!

Danutza, pai ma duceam la doctorii din Olanda pt. ca locuiam acolo, acum ma duc aici in Londra dar se misca totul mai rau decat melcul!
Culmea e ca mie nici macar nu mi-au facut analize hormonale si m-au catalogat "premenopauzata"!
Acum incerc sa clarific situatia! Daca aici o sa mearga totul f.incet sunt hotarata sa fac histeroscopia in Ro si daca e cazul fac si inca o laparoscopie! Am fost de Sarbatori dar n-am prea avut timp sa rezolv mare lucru, plus ca stiam de aceasta programare din 09 feb. de aici. Am reusit insa sa fac echo si m-au lamurit inca o data ca fibroamele sunt OK si unul din doctori mi-a confirmat ce credeam si eu, ca polipul este cel care-mi creeaza probleme! Sper sa scap pana la urma de calvarul cu sangerarile!

Imi pare sincer rau de nereusitele tale dar nu trebuie sa disperi!

Am aflat ca de fapt doamna de 67 de ani a fost "mama purtatoare" cu ovule dela donator. Dr. respectiv care mi-a povestit era cam indignat pt. ca nu s-a spus lucrul acesta "la popor" si ca astfel multe femei si-au facut iluzii desarte! Eu sincera sa fiu nu stiu daca s-a spus sau nu pt. ca am auzit f. pe scurt la tv.

Va pe toate,

Stu

Mergi la inceput