Bebelusi de iulie-august 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monical spune:

cam cata mancare solida ar trebui sa pape bebei la o masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

DINTISORI VA ORDON SA IESITI ! NU NE MAI CHINUITI BEBEII !!!
Hai ca m=am rastit destul poate ne dorm si noua bebei mai bine. Am intrat de fapt sa va spun tuturor NOAPTE BUNA !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am revenit si eu putin pe aici!

MonicaI- sper sa se rezolve repede si fara probleme de data asta!!! Iti tinem pumnii! Eu am avut "noroc" daca pot spune asa ca la 5zile i s-a infundat un ohisor si secreta o chestie vascoasa galben-verzuie si a trecut si la celalalt, si de voie de nevoie a tb sa-i pun kanamicina si spaland si stergand ochisorul ii faceam automat si masaj (ca se trezea de fiecare data cu ochii lipiti si era chin pana ii dezlipeam) si s-au desfundat bine atunc canalele si nu a mai avut probleme. Sper sa se rezolve si la voi numai cu masaj si antibiotic sa nu va mai duceti odata la cluj!

Deny- multumim frumos!

Bafta Anis si Emaaimee! Spor la dinti si o noapte linistita si fara dureri voua si puilor vostrii!

Emaaimee- nu mai fi suparata! Am trecut si eu prin per asta de "fara dus" dar la mine a trecut! Nu ma mai provocati! Macar pe tine te mai ajuta sotul! Al meu e mai rasfatat decat Mario! Totul ii pute, nimic nu-i convine, parca el are depresie postnatala! I-am facut tocana si nu vrea, ca "nu-i place" si mai bine ii fac senvisuri cu o salata! Imi venea sa i-o pun in cap! Ciorba o arunc, ca "nu-i bune", mazare nu mai vrea ca "s-a saturat", a vrea numai friptura cu cartofi prajiti! Si sa fac si curat, sa spal si geamurile eventual iar dus fac cand doarme copilul ca in rest nu ma pot baza pe el ca-mi spune "fumez si eu acum, nu vezi?" Asa ca nu ma mai provocati si pe mine ca ma apuc si eu de dat cu capul!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Joker- felicitari micului vorbaret si grasunel! Tineti-o tot asa!

MonicaI- nu cerd ca e o regula, depinde de cat lapte papa la masa respectiva, un pic mai putin ca papa solida e mai consistenta! Eu am mai zis de cateva ori, Mario papa cam 230 ml de pire, dar sunt fete care se straduiesc cu 50-100. Oricum e bine sa nu-i fortati ca se sperie si nu mai vor un timp. asa am patit eu cu Mario de 2 sapt urla doar daca vedealingurita! Dupa aceea am reinceput cu 2-3 lingurite si restul tot solide dar mai apoase si cu bibe! Pofta buna!

Starchi si cine mai vb de completare la masa de solide: mie dr mi-a zis la inc cand bag putin cate putin sa-i dau in completare lapte si in max o sapt sa scot laptele de tot de la masa resp, si sa introduc eventual suc de fructe la piureul de fructe si obligatoriu zeama de supa la piureul de legume. Dar de la teorie la practica e cale lunga, pt ca dupa cateva lingurite Mario nu mai vrea zeama deloc! Papa piure pana la 230 dar in nici un mom din timpul mesei nu vrea suc! Si am incercat odata sa-i dau lapte inainte de mar (ca sughita) si mi-a intins bibe de parca zicea "ce-ai innebunit? Eu papa mar la ora asta!" In rest e tare papacios si nu mai avem nici o problema cu masa si va doresc si voua sa va pape bbii la fel de bine si usor!

Noi am montat scaunul, sunt f incantata, si el si mai si, i-am facut si cateva poze, tare haios era! Maine am emotii pt ca vom lua masa pt prima oara in scaunul nostru!

Va pup acum, nopate buna si linistita tuturor!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

N-apuca omul sa termine de citit un capitol, ca voi mai terminati unul ... sau sint eu inceata la citit zilele astea.

Stau si eu la rind pt locul de dat cu capul ca si eu sint pe cale de disperare . Si nu pt ca nu doarme sau maraie, ca asta i-a cam trecut acum ... sau m-am obisnuit eu cu somnul de 30 min al Evei.
Noaptea doarme bine; ziua, doar 2-3 reprize a cite 30-45 min , ca tot asa, ca si Emaaimee, nu mai apuc sa fac nimic, dar sa ma mai si odihnesc. Noaptea nu ma pot odihni ca ne-am cumparat saltea noua, dintre cele mai scumpe, dar care imi distruge spatele , de am ajuns azi-noapte sa dorm pe covor (si am dormit tun!!!). Azi, bunul meu sotior, mi-a cumparat o alta saltea de pus peste cealalta, din memory foam; sa vad cum merge, daca ma simt tot asa, le returnam pe amindoua si cumparam saltele de 100$, nu de 2000$; la naiba cu alea scumpe!!!

Revenind la Eva ... MA CHELESTE!!!! ma trage de par in prostie, de ramine cu cel putin 4-5 fire de par de-ale mele de fiecare data cind o iau in brate; ii spun NU!, ii desfac minutele din parul meu, dar nu intelege deloc . Azi imi venea sa o plesnesc peste miini, asa de tare m-a tras (am tras totusi un racnet, ca m-a luat prin surprindere si a durut f tare) ... Mai ales la cit de obosita si nervoasa eram .

Sint de acord cu depresia asta ... Si pe mine m-a apucat iar ... sau o fi de la oboseala sau de la iritabilitatea ei cu dintisorii ... Nu mai stiu. Cert este ca sotul asteapta de vreo 2 luni sa se intimple "ceva" (stiti voi ce), iar eu n-am nici un chef! Si sine terminata, lesinata, nici nu ma pot misca la cit de tare ma dor toate oasele. Sau am imbatrinit ... Incep sa sun ca mama, ca numai ea, la 55 ani, spune ca e batirna si bolnava .
O sa imi cumpar si eu vitamine; am inceput sa iau supliment de fier, poate ca sint si anemica.

M-am lasat si de regim, asa repede; adica nu maninc mincare normala, bag in mine dulciuri Ieri mi-am cumparat cozonac de la un magazin italian. Asta este ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Adriana, FELICITARI LUI AIDAN PENTRU DINTISOR!!! Am vazut pozele, foarte smecheras ginerele meu . Am vazut ca sta si in fundulet foarte bine!!!

Laura25, foaaaaaaarte faine pozele cu Rares si Bianca!!! Si m-au distrat f tare si comentariile . Stau f bine in fundulet amindoi si se joaca f frumos ... si FAC SI LA OLITA!!! Wow, asa da copliasi mari!

Mamini, ce grasuna s-a facut Sofia!!! Ca frumoasa a fost de cind s-a nascut!!! Chiar ma uitam la pozele voastre, am vazut ca seamana cu sotul, dar nu am reusit sa vad care dintre voi are ochii albastri; apoi ai spus tu ca bunicul ii are; foarte frumoasa papusica ta!!!

Dede, am citit si eu postarea ta. Cred ca este o chestie trecatoare de depresie, asa cum sintem citeva de aici, si vedem cele mai mici greseli ale sotilor ca pe niste gogomanii de neiertat. Sint sigura ca o sa treceti peste asta si o sa-ti vezi sotul cu ochi mai buni. Cit despre prieteni, atita timp cit tu esti cea care trebuie sa aiba grija de 2 copii, nu stiu de ce te stresezi sa le faci de mincare. Eu le-as fi cerut lor sa imi faca de mincare!!! Asa ar fi fost normal!

Deny, Emaaimee, si toate celelalte fete, multumim mult pentru aprecieri.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Stiti ceva??? Asteptati voi sa le iasa dintisorii, ca apoi o sa vedeti ce nasol o sa fie de voi, cind le dati de mincare; ca Eva e ca un catel, musca tot; si incepuse sa isi "maseze" dintisorii de jos cu limba, ca deschisul gurii pt mincat era, de fapt, pt masajul ditilor, nu pt a-i baga lingurita in gura ... Acum s-a obisnuit cu ei si maninca mai normal, dar inca roade tot ce apuca pt ca ii ies dintisorii de sus.

Anis, la fel a facut si Ingrid cu limbutza, adica isi "masa" dintisorii de jos?
Eva nu are diaree, nici febra, e doar f maraita (probabil si pt ca a vazut ca ii fac pe plac). Eu nu ii dau nimic pt dintii de sus. Dar daca o sa o vad suparata tare, o sa-i dau niste Tylenol. Avem niste jucarele cu gel in interior, pe care le pun in frigider si i le dau cind vrea sa roada, ca sa ii calmeze durerea; sau niste prosopele inmuiate in apa cu gheata, pe care ea le roade. Iar seara si dimineata ii spal cei 2 dintisori cu o periuta speciala (ca un degetar) si pasta de dinti pt bebelusi (Oral-B); cu periuta aceea ii masez si gingiile fara dintisori.

De citeva zile a inceput sa arunce jucariile pe jos, sa se uite dupa ele, apoi sa astepte sa i le dau eu inapoi; apoi iar le arunca, eu i le dau inapoi ... si tot asa. Asta da "sport" pt spatele meu . Dar trebuie sa ii fac "jocul", pt ca e parte din "experimentele" ei, cele de cauza-efect.

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Merg sa spal niste bibe; azi e ziua mea de spalat , ca noi facem cu rindul; nici unul nu se bucura de "meseria" asta, asa ca o facem pe rind ... pina instaleaza sotul celalalt dishwasher care sterilizeaza si sanitizeaza (ca sta nou, in cutie, in garaj, de vreo 3 luni).

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Am uitat ...

Eva face kk in bilute tari, ca si oaia sau capra. Face in fiecare zi, dar oare se constipa asa, de pe o zi pe alta, sau are altceva? Am sunat la pediatra si mi-a spus sa ii dau suc de prune 1/2 - 1/2 cu apa in fiecare zi. Nu stiu ce sa cred ... Voi aveti idee???

Dede, Diana, stiti ce-ar putea fi???

Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Diana, saru'mana pentru carte.
Oana, asa kk face si Teo. Milumilul asta il constipa. Ii dau Lass Baby si para si mai leaga cacatei. Da' tot tari sunt. Si se screme saracutzu'.... Cand il apuca sa faca in timpul somnului se trezeste urland. Il iau in brate si se linisteste. Daca nu se linisteste, inseamna ca a ramas kk "intepenit" si tre' sa-l ajut. Offff, mi-e o mila de el.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput