Bebelusi de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 8
joker spune:
si eu am un dintisor pe tava...si ma smiorcai rau de tot...si sunt mofturos, si nu imi place decat afara,dorm doar la plimbare,vreau mereu in brate, musc orice si las kilograme de balute peste tot.plus ca se iteste limbuta ca sa ma scarpin la gingiute...
Pentru fetele care aveti probeleme din cauza formulei MIlumil.Incercati sa dati cu o masura in minus decat e indicat....Milumil e foarte concentrat si e foarte bun.Stiu pe multa lume care a facut asa si le-a iesit bine.
HAI DINTISORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by Oana C
Iar seara si dimineata ii spal cei 2 dintisori cu o periuta speciala (ca un degetar) si pasta de dinti pt bebelusi (Oral-B); cu periuta aceea ii masez si gingiile fara dintisori.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana, Unde gasesti tu degetare pt. dintisori? Eu m-am tot uitat, dar n-am vazut nimic. Iar cand am intrebat-o pe dr, a zis ca bat campii....
Sper sa ai un somn usor!
Lia & Gia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Lia2000 spune:
Emaaimee, Simona si Dede, calmo-calmo paciento! N-are rost sa , diplomatia e cea mai buna, daca ai nervi pt. asa ceva. Cre' ca se intampla la toata lumea sa aibe perioade mai proaste, incluzandu-ma pe mine aici.
Lia & Gia
Lia2000 spune:
Cu problemele mele cu diaree fetii, care sper ca e pe rezolvate, nu mai stiu daca am apucat sa va spun: fie-mea ma tot cheama de 10000 de ori pe zi: mama-mama-mama... A inceput acu vreo cateva zile si pare ca nu mai stie nici un alt cuvant. Toata ziua mama. Si eu sunt topita....
Iar intr-o seara, cand sa-i dau lapticul, a luat o gurita, dupa care se intoarce spre mine si-mi zice: ma-ma; imi zambeste si se apuca iarasi de lapte .
Asta-noapte am avutt-o mai linistita, m-a trezit doar de vreo 2 ori. Am observat ca se trezeste si plange dupa suzy, iar dupa ce i-o dau trage de 2 ori din ea, o scuipa si adoarme din nou. Daca se mai trezeste dupa 5 min, exact cat imi ia mie sa adorm la loc, face la fel. Sa fie dintii? Ca nu se vede nimic, dar roade tot ce apuca, inclusiv mandibula si barbia mea!
Lia & Gia
starchi spune:
'Neata fetelor!
Sper ca ati avut o noapte linistita, mai ales tu Anis.
Matei al meu doarme intins de la 8.30 pana la 12.00, asta din cauza Peritolului, dupa care maraie pana dimineata.Se trezeste din ora in ora spre marea mea disperare.Mai nou, insa, l-am obisnuit sa doarma cu mine,asa nu mai trebuie sa ma trezesc de fiecare data sa-l linistesc.Si cu mine e agitat si se foieste intr-una dar cel putin nu mai plange.
Cred ca o sa-mi blestem zilele ca l-am obisnuit sa doarma cu mine...da' nu mai pot trai fara somn.
Si la fel ca unele dintre voi, sunt f irascibila si risc sa ma cert cu sotul meu din cauze stupide.Noroc ca el e intelegator si trece peste unele rabufniri care nu-mi erau deloc caracteristice pe vremea cand n-aveam asemenea obligatii de familie.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
PS:imi vine sa rup in mii de bucatele "Mama si copilul" in care scrie ca din luna a 6-a, bb doarme 10 ore pe noapte.
starchi spune:
Mamini,Emaaimee,Simona - multumesc pt raspuns.
Eu ii dau inainte sa suga si pt ca mi-e teama ca nu-si ia "doza" zilnica de lapte de 500 ml.V-am mai spus ca nu e cine stie ce mancacios fotomodelul meu .
La mesele de lapte abia daca suge 3 minute.Numai el stie in cat laptic isi inmoaie mustatile
starchi spune:
Apropo de diversificare..
voi le-ati dat bb-ilor kiwi?
Eu i-am pus in branzica cu cereale si i-a dat un puternic gust amar.Sau am gresit eu cu ceva cand le-am amestecat desi pana atunci nu mi s-a intamplat niciodata.
And a stupid Q:se indeparteaza semintele din kiwi si cum?
anis spune:
;neata fetele...
PENTRU TOTI BB CHINUITI DE DINTI....da-ti-le supozitor novocalmin (e si pt durere)...face minuni.
Aseara incepuse showul,i-am dat un supozitor si in 15 min a adormit la loc.Nu s-a mai trezit din ora in ora tipand...s-a trezit doar de 3 ori toata noaptea...in rest am auzit-o in somn cum mai gemea,dar fara sa se trezeasca.E o mare schimbare dupa 3 noapti nedormite de amandoua.
Da OANA, isi maseaza gingia cu limba.Dintii de sus ,am inteles ca sunt fff durereosi.
Cand ii dau cu calgel..ii simt,cel din fata din partea dreapta e f crescut,sper ca in 2-3 zile sa sparga..la celalat mai dureza vreo saptamana.Ingrid are diaree..kk pute dar nu face des ca data trecuta...pana acumd e 2ori/zi.Aaaa, si nu mai uda asa tare pampersul, ala era semn ca ea e ok...acum e mai uscat...asta inseamna sa fiu pe faza..sa nu se deshidrateze.
Am m-ai intrebat eu, am o cutie de lapte hiperlactozat deschisa de 1 luna.MAI E BUNA?Ca daca vad ca se deshidrateaza trebuie sa ii dau.
Emaaimee..cauta si tu sa-i dai, sau nurofen pt copii..la fel.
Vorba Oanei, e mult mai bine fara dintisori...sau daca ies mai incolo..au si ei o gama mai larga ,fiind mai mari , de calmante...dar cred ca si acum si mai incolo tot doare ca naiba.Ingrid si asa ma musca cu cei 2 dintisori f crescuti de jos...cand ma gandesc ca o sa aibe 4..imi vine sa-mi pun mameloane de plastic
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Partea mai nasoala e...ca dupa ce luna trecuta ne-au chinuit primii 2 dintisorii, acum astia...greutatea o sa fie undeva in pom, ca pe perioada asta nu ia cine stie ce in greutate.Data trecuta a stationat.Nici nu stiu daca e bine sa incep acum diversificarea,dureri de dinti ,diaree...sa nu o stresez si io, cu noutati.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
deny_82 spune:
Buna!
Fetele,din moment ce am inceput cu mancarica ...pe ce se pune accent.....pe lapte in continuare sau solide???????????Deny si David-Andrei 02 august 2005