Bebelusi de iulie-august 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ce harnicute sunteti. Imi pare rau ca nu am timp sa citesc din urma.

Starchi eu stiu ca kiwi si capsuni ingeneral sunt puternic alergene si se dau dupa un an dar acum depinde de copil. Cert este ca se indeparteaza samburii dar cum nu pot sa iti spun fiind pline de samburi. Eu nu ii dau lui Mihnea pana la un an.

Anis daca cutia este deschis a de o luna nu mai poti s aii dai din ea. In general si laptele praf si formula se foloseste in 3 maxim 4 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna ziua la si salutam piticutzii

Am lipsit o sapt, si v-ati facut de cap, cu 4 capitole scrise, de nu mai poate omu' sa tina pasu'cu voi Am avut virusey, anti-virusu' cred ca a luat spaga, ca era corupt, plus ca n-a mers netu'

Vad ca toata lumea se plange de dintzi, si noi la fel suntem, nu dormim noaptea cum trebe, se trezeste la 3 sau 4 sau 5, si adoarme greu. Uneori plange alteori se joaca Eu zic ca e de la dintzi, dar nu se vede nemek, macar mai scapa o per de dureri.

Luca in rest e in forma, papa bine, nu mereu, are si zile proaste, cand ma scuipa si am tot meniu pe mine. Am introdus si ficatel, i-am dat cu piure de cartof, si-l papa fff bine. O sa bagam si peste, abia astept sa vad cum papa.

Peste 4 sapt vom face si vaccinul pt rujeola, sper sa nu faca dupa vreo reactie, ca am auzit ca poate aparea o faza usoara in per de 2 sapt, pana isi face efectul vaccinul. Vom vedea

Eu sunt la regim de pe 9, am reusit sa dau 1kg jos , in cond in care am trisat intr-o seara am mancat o pizza...dar pot sa zic ca ma abtin, nu dulciuri, nu paine, nu mancat tarziu!!! Deocamdata nu ma duk la sala, dar sper ca voi ajunge. Oricum e al naibii de greu sa slabesti si ce usor sa te ingrasi

Cam atat, o sa tin si eu pasul cu voi, iar, ca tare dor mi-a fost de voi

Gata, ca am scris prea mult, si nu stiu cine are rabdare sa citeasca atat...pupici

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by deny_82

Buna!
Fetele,din moment ce am inceput cu mancarica ...pe ce se pune accent.....pe lapte in continuare sau solide???????????
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Depinde in ce faza ai ajuns. Daca esti la inceput, se pune accent pe lapte, adek tot el e baza. Dar de ex noi avem 3 mese de solide si doar 2 de lapte.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by starchi

Dragele mele,

mai ales cele care aveti cunostinte medicale, consiliati-ma si pe mine un pic, intr-o pb, ca diversificarea asta mi-a bulversat neuronul ff tare:

E ok daca ii dau sa suga inainte de a-i da supica (la pranz) sau cerealele cu fructe (dimineata)...am si eu un stres ca nu mai mananca lapte suficient.Iar daca ii dau intai sa manance, nu mai suge deloc.
El mananca aceeasi cantitate de cereale sau supa indiferent daca ii dau sau nu sa suga inainte.Pb e daca ii afecteaza cumva digestia.

Starchi&Matei Scantei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Exact asta este si stresul meu!De cand cu diversificarea asta Dani nu mai papa lapte asa mult,e normal!Si in "Mama si copilul" spune ca mancarea solida sa i se dea inainte de a-l pune la san si dupa 3-4 ore de la ultima masa.Adica cand i se face foame.Asa primeste.Eu daca-i dau sa suga inainte nu mai mananca bine piureul sau ce-i dau.Asa ca mai bine dupa.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

,si noi am ajuns deja la 3 mese de solide dar dam 3 de lapte.+ ca uneori mai papa si dupa solide putin.Nu am luat-o prea repede intr-o luna?

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Multumim mult de tot pentru urarile de ieri!!! Nu vreau sa va iau la rand ca sigur uit pe ineva si nu vreau!Asa ca va multumim tuturor!!!
Pupicul pentru voi

GeorGiana de Dani

POZE
Varsta puiului

Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Buna dimineata,mai pe la amiaza,dar am avut mult de lucru la serviciu si abia reusesc sa scriu citeva rinduri!

Pentru mamicutzele a caror bebei se necajesc cu dintisorii:MULTA PUTERE sa treceti peste asta si bebelusii sa nu se mai chinuie asa de rau !

Ieri m-a anuntat dr.de familie ca pe 24 trebuie sa-i fac vaccinul antirujeolic lui Rares si am ceva emotii,iar daca sint fete care il fac mai devreme,poate imi spun cum a fost!

Pentru ca se discuta despre meniuri eu va scriu aici cam ce maninca Rares la 7 luni(pe 20 ianuarie)intr-o zi.
Dimineata 4,30 - 5 san de la mami
7 - 7,30 bibe cu 200 ml lapte praf +1 lingurita faina orez
10 -10,30 - banana cu brinza calcica sau mar cu banana
13 - supa crema de carne sau legume + 110-140 ml lapte sau piure cu ficatel + lapte
16 - cereale
19 - 180 ml lapte la bibe + 1 linguritza faina orez
23,30 - 24 - lapte la bibe cam 140 ml

Pupici,
Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Am o intrebare la fetele care alapteaza: De cate ori pe noapte suge copilul vostru?

Eu pe al meu baiat asnoapte imi venea sa-l dau afara pe balcon . A adormit pe la 9, dupa ce mancase cereale si san. Apoi, incepand cu 11:30 pana la 7 a supt de 11 ori!!! Nu maraia, nu plangea ... numai incepea sa se foiasca, se intorcea spre mine (doarme cu mine in pat), ma tragea de bluza si umbla cu guritza deschisa sa gaseasca sanul. Ce o fi cu copilul asta!?!?!?

A compensat azi dimineata prin faptul ca a fost vesel, cuminte si a mancat 5-6 lingurite de iaurt simpu (i-am dat prima data), apoi o banana intreaga cu 4-5 lingurite de iaurt in ea.

Laura de [copilas] [copilas] Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Monica - mie asa mi-a recomandat dr lui.A spus ca pot inlocui para cu kiwi.De ce n-o fi mentionat si ca e put alergen si sa fiu atenta?
Pere nu voi mai gasi in curand pe piata, ultima data am luat unele cam urate ...insa ii fac bine, ca Matei se constipa cam repede.Si, in acest caz, dr mi-a recomandat sa-i inlocuiesc cu kiwi ca, la fel ca perele, sunt purgative.

Cu ce altceva as putea inlocui para si sa aiba acelasi efect?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am o rugaminte, din partea Isabelei. Fetelor, spuneti-mi un pic care din voi v-ati operat baieteii de hernie. Isabella vrea sa il opereze pe Stefanin we asta si ar vrea sa vorbeasca cu cineva care a trecut prin asa ceva.

Multumesc mult!

Laura de [copilas] [copilas] Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput