problema care imi strica viatza.....

problema care imi strica viatza..... | Autor: moana

Link direct la acest mesaj

am 30 si ceva de an, un copil de 3 ani, un sot relativ ok, o slujba super lejera...si o problema pe care nu o pot depasi. si care nu ma lasa sa ma dezvolt asa cum as dori. si nerezolvarea ei ma mentine la un nivel f scazut profesional si nu numai, fapt care imi creaza niste frustrari destul de importante.........

nu am incredere in mine mai deloc.lucru generat de comportamentul parintilor in copilarie (cred io). problema e ca, din cauza asta, mi-e realmente frica sa fac multe lucruri-nu ma implic in multe proiecte la serviciu de frica sa nu esuez. si simt cum stau pe loc.

pe de alta parte, nu-mi prea convine locul actual de munca si as vrea unul cu mai multe provocari dar mi-e frica sa incerc. daca nu o sa ma descurc? daca o s-o fac de oaie?

ar fi multe de spus da nu vreau sa ma gandesc. in concluzie nu fac o multime de lucruri de frica sa nu dau gres. si de aia am o viatza destul de anosta - lucru care ma depreseaza destul de mult.

asa ca.....vreau si eu un ajutor de specialitate. daca e cineva pe aici sau stiti pe cineva...dati-mi de stire ca vreau sa ies o data din mocirla asta.

de asemenea, orice sfaturi sunt binevenite.

multumesc frumos. oana

P.S. de ex. acum nu am fost in stare sa scriu un proiect pentru serviciu de frica sa nu-l fac prost. tot timpul am avut in cap ideea "nu pot sa-l fac singura. trebuie sa ma ajute cineva"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Mi-am cumparat niste carti:

Puterea magica a gandului

Forta gandirii pozitive

eu plec de acasa tare prost dispusa convinsa ca nimic nu va merge cum trebuie. Asa ca am citit ceva din cartile astea si ce am considerat ca este potrivit firii mele le-am scris undeva si le mai citesc din cand in cand. Nu stiu daca ajuta, eu cred ca da. Am inceput de azi, dar sunt ceva mai optimista.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput