Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 9
vanessa ionescu spune:
Aurelia, am scris deodata. Noi suntem la grupa mini. nu stiu cum o cheama pe educatoare. a fost Roxana. S i Catalin plange cand ma vede ca vin sa-l iau. isi pune manutele la ochi si plange putin si se lipeste de mine. Poate ca de dor.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Gandacel spune:
Buna! Eu stau la doi pasi de gradinita asta. N-am trecut inca pe acolo, ca Bogdan are abia 10 luni. Vad ca ziceti ca primesc copii si de un an jumate. Asta incepe sa o faca interesanta de pe acum. Poate ar fi bine sa vorbesc din timp, nu de alta, dar sunt convinsa ca e un numar limitat de locuri, nu?
Am vazut ca se vorbeste de o taxa de 200 de euro. Este cu chitanta? Se da ceva "in plus"? Pentru care program se plateste aceasta taxa si pentru ce varsta? Daca stiti... Daca nu, dau o fuga pana acolo, tot ar fi cazul... Dar ziceam sa ma si bag in vorba cu voi.
Pupici.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
aurelia1278 spune:
Se da chitanta pentru orice plata si nu se da nimic "in plus" (daca prin asta intelegi "cadouri", spagi). Sunt unele activitati incluse in taxa lunara, altele (optionalele) se platesc separat, daca le vrei.
Taxa de 200 de euro este pentru programul lung (8-18 parca, 3 mese).
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by gheorghemaria
As dori sa stiu si eu un numar de telefon de la aceasta gradinita.
Va multumesc any
mgheorghe
http://www.gradinitalittleone.ro/
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
vanessa ionescu spune:
si eu l-am inscris pe Catlin prin aprilie cu toate ca l=am dus in septembrie. din proprie experienta acum si la cele de stat sau la scoli se fac inscrieri cu mult innainte daca vrei sa prinzi un loc fara probleme.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
buggy spune:
Scuze de intarzierea cu care raspund Ela76
Marti Profesorul Trasnit va face impreuna cu copiii Spuma de baie
Va multumesc foarte mult pt tot ceea ce imi povestiti. Pe noi ne ajuta foarte mult inclusiv criticile pt imbunatatirea calitatii activitatilor noastre.Cel mai mic inconvenient sau cea mai mica neplacere, va rog din suflet sa imi spuneti. Sunt asa fericita ca au folosit atat samponul cat si pasta de dinti. Sa vedem cum va fi cu spuma de baie.Tinem legatura
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
cgaby spune:
buggy - si noi multumim..intradevar sunt foarte interesante aceste experimente pentru ei.
marti va fi si stefan.![]()
betilina spune:
Buna mamici cu pitici! 
Am reusit sa mai pun si eu mana pe laptop-ul sotului sa vad ce ati mai facut pe la gradi! Tare rau imi pare ca l-am pierdut pe domnul Profesor! Dar poate mai vine si cand ne intoarcem noi la gradi. Nu am inteles eu bine, la astfel de activitati trebuie sa te inscrii dinainte?
Noi am avut multe peripetii. Dupa primele 2 zile de gradi am reusit sa racim si sa facem rosu in gat. Dupa o sapt de tratament fara antibiotic a inceput sa tuseasca rau si sa se complice si la plamani un pic. Asa ca de vineri, 15, am inceput si cu antibiotic. Tot vineri noi am plecat din Bucuresti si am lasat-o cu mama si sora mea. Cand parea ca merge spre bine, sambata a cazut cu tricicleta si a facut fractura de clavicula!
Asa ca duminica seara cand ne-am intors acasa am gasit-o cu mana imobilizata de corp. Si asa am mai lipsit o sapt. La inceput dr ortoped a zis ca trebuie sa stea 3 sapt imobilizata, dar cand a vazut ca imobilizarea nu rezista uneori nici 24 de ore si mergem uneori si in fiecare seara la legat a renuntat si ne-a scos-o. Asa ca acum s-ar putea sa ajungem mai repede la gradi.
A plecat educatoarea de la grupa mini? Nu-i de mirare ca a renuntat! Eu am stat numai 2 ore vineri si imi venea sa plec sa nu ma mai intorc
. Cand plangea fiecare pe alta voce, iar cei care nu plangeau alergau de colo dincolo, de nu mai stiai ce sa faci mai repede, sa-i linistesti pe plangaciosi sau sa umbli dupa cei care nu plang! Stresanta meserie si-au ales! Norocul nostru insa ca exista si astfel de oameni minunati
care au rabdare cu atati pitici!
Subscriu si eu: tare draguta micuta Marta si mie mi-a placut!
Multumim pt urarile de ziua Mariei!
Acum va pupam
si sper sa revenim sapt urmatoare in forta, ca eu nu mai am rabdare singura cu ea in casa!