Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 8
aurelia1278 spune:
Am vorbit cu Mihaela la telefon si m-am mai lamurit. Se pare ca m-am speriat degeaba de "fetzele noi" (sunt "in plus" si nu inlocuiesc educatoarele cunoscute), iar faptul ca fetita mea nu vrea sa ne spuna nimic despre Profesor are motive obiective: nu a participat.
Trebuia sa o inscriu la "clasa" Profesorului, dar ea nemergand saptamana trecuta la gradinita nu am aflat la timp.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
Ela76 spune:
Aurelia, Vanessa - rabdare si incredere!
Fii-mea zice acum ca noi mergem la serviciu si ea la gradinita, ca acolo e serviciul ei. Am intrebat-o odata daca vrea la serviciul nostru si ea "nu, eu meg a gadinita mea, 'litauan'". Si nu va mai povestesc de cum facea cand vedea doctor - sau halat alb - in fata ochilor, mi se catara pana in cap si tipa isteric ca nuuuu-nuuuuu, efectiv i se zgaltaiau genunchii de frica (a fost internata in spital la 1 an si 3 luni). Nu stiu ce si cum face dr-ita de la gradi, dar acum Cristina fuge sa se urce pana si in bratele pediatrei noastre (care zice mereu ca am schimbat copilul, ca e altul, ca nu-i vine sa creada schimbarea).
Gaby - sanatate multa lui Stef si il asteptam la gradi cat mai repede!
Ieri au facut sampon la Profesorul Traznit - al Cristinei arata mai degraba a pasta de sapun, cu care s-a si spalat aseara ![]()
Buggy - ce ne pregateste profesorul pt data viitoare?
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
cgaby spune:
neatza.
azi am revenit cu forte proaspete...nu de alta, dar cred ca fetele se plictiseau sa nu mai aiba un urlator dimineata!
pupici.
aurelia1278 spune:
Pai, unul sau mai multi urlatori dimineata, o urlatoare la pranz (Alexa mea), altii dupa-amiaza. E acoperita toata ziua! 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
gheorghemaria spune:
As dori sa stiu si eu un numar de telefon de la aceasta gradinita.
Va multumesc any
aurelia1278 spune:
Nu prea inteleg de ce plange la plecare. La venire as fi inteles (azi nu a plans deloc de dimineata), dar la plecare? Azi era in curte si nici nu mai vroia sa mearga sa-si ia jachetica dinauntru, vroia numai sa plece acasa.
I-o fi teama ca o lasa totusi acolo? Sau e un fel de eliberare a emotiilor stranse pe parcursul orelor de gradinita si care se produce atunci cand vede pe cineva cunoscut, respectiv bona?
Uf! Sper numai ori sa se adapteze repede, ori sa imi dau eu seama la timp ca nu merge si sa nu o las sa se chinuie prea mult. ![]()
vanessa ionescu spune:
Aurelia, noua la grupa mini ni s-a schimbat educatoarea. Roxana cred ca a cedat nervos si au inlocuit-o (glumesc, nu stiu motivele dar nu mai e ea, e alta domnisoara pe care am uitat cum o cheama. Adriana sau Andreea parca). Dar mi se pare atat de firava si de copil... Sa n-o "doboare" si pe ea plozii.Am inteles ca acum au si ingrijitoare permanenta la ei la grupa. In rest, am vazut si eu o groaza de fete noi dar in afara de Roxana nu a disparut nici o fata cunoscuta (de mine care vin doar de 3 saptamani).
Ieri le-a pupat pe toate fetele si am inteles ca a facut o pasiune pentru Marta (nu stiu care dintre fetite e). Seara imi spunea ca a gugulit-o (o fi zis cineva de acolo de giugiulit).
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
aurelia1278 spune:
Alexandra e la educatoarea Flori. Deci se pare ca suntem in grupe diferite.
cgaby spune:
buna.
marta e o fetita draguta creata cu niste ochi albastri superbi!![]()
catalin n-are gusturi rele...
pupici.