Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Am citit pe sait ca au si grupa pregatitoere.Poate stie cineva mai multe .Va multimesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

stef are viroza! azi a stat acasa si va sta si luni. sper sa ne facem bine si sa venim marti! ca doar nu trebuie sa-l ratam pe "domnul profesor", nu?
sper sa nu aiba aceleasi idei si cu sapunul sau samponul (adik sa-l manance!)
natali - din cate stiu eu, au grupa pregatitoare, dar detalii nu am. promit sa ma interesez si sa-ti spun mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

A venit vremea virozelor, clar! Toata lumea are! Si eu sper sa se faca bine pana marti. Oricum Profesorul Trasnit le va spune de un milion de ori ca nu e de mancare."Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Noi am revenit. Alexandra a fost de dimineata la doctorita de familie care i-a dat "liber", apoi s-a dus la gradinita unde a vazut-o si doctorita de acolo (a venit azi, in loc de marti).
Dar a plans la plecare si nu pentru ca nu vroia acasa. Eh, sper sa-si revina.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

aurelia - ma bucur ca sunteti bine...si noi...asa ca maine revenim in forta!
abia astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

noi am fost azi dim la scoala la Andu la deschidere. Si cand a vazut-o Catalin pe invatatoarea lui Andu (o stie din tabara de asta vara cand am fost si noi) s-a repezit la ea si a strans-o in brate si a pupat-o. I-a luat la pupat si pe colegii l;ui Andu pe care ii cunostea si era in al 9 lea cer de bucurie. Dupa care am plecat la gradi unde l-am lasat urland. Ma duc acum sa-l iau si ne ducem si dupa Andu.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

vanesa - se va obisnui el si la gradi. trebuie rabdare....multa!!!! crede-ma ca stiu ce spun.
pupici.ne vedem maine.

Mergi la inceput

Fie-mea nu vrea sa ne spuna nimic despre Profesorul Traznit. Da' nimic, nimic. Nu a adus nici "mostra".
Sunt taaaaare curioasa cum a fost de fapt. Partea buna este ca nu scoate clabuci pe gurita si a mancat normal la pranz.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Ah, uitasem sa va intreb. Stiti ceva de niste schimbari cam dese de personal la gradinita?

Bona imi spune ca vede fetze noi destul de des si Alexandra mea e cam sceptica dimineata sa ramana cu ele.

Mergi la inceput

buna. din pacate nici azi nu am frecventat gradinita...dar maine venim sigur. dimineata saracutul era slabit,,,si nu am vrut sa-l duc. dar am vb cu mama si mi-a zis ca a mancat, a dormit... e vesel...asa ca de maine ne reluam activitatea.

Mergi la inceput