Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt tare necajita..
Cata nu se poate adapta. si nu ca plange sau chestii dintrastea. La gradi e foarte trist (el care rade la toata lumea si ii pupa pe toti). Iar de trei nopti are niste cosmaruri... Niciodata nu a avut probleme noaptea. s-a sculat sa amnance (mananca inca lapte noaptea) dar atat. E, de 3 nopti urla iar azi noapte a fost recital. s-a trezit pe la 12.30 urland si a inceput sa dea din maini si din cap si din picioare si nu ne lasa sa il atingem pe nici unul (nici pe frati-su macar). Si tipa "NU, nu vreau, nuuuuu"
dupa 45 de min l-am domolit iar la 5 s-a sculat iar urland. nu va mai spun ca ultimile cvinte cand adoarme sunt nu ma duc la gradi.
dimineata ne-am dus la gradi impreuna pe la 9 promitandu-i ca stau cu el. si am stat pana la 12.30 cand am plecat impreuna acasa (ca asa i-am promis ca nu mananca si nu doarme la gradi). venea din cand in cand sa-mi spuna ca vrea la casa lui dar l-am pacalit pana la pranz. eu ce ma fac luni????
daca plangea toata ziua era ok dar noaptea in somn nu mai sunt fitze.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici!
Ne-a placut tare mult primele 2 zile la gradi. Vad ca nu are nici o problema de adaptare. Ba din contra, in timp ce unii plang, ea canta si se plimba prin curte sau se joaca. Am serbat chiar ziua cu copii, chiar daca nu am inteles noi prea mult, dar tortul ne-a placut!
Si noi suntem muciosi! E pentru prima data cand ne curge si noua nasul, acum dupa operatie. Am fost astazi pana la dr si ne-a spus sa curatam nasul si sa stam acasa cateva zile. Maine mergem la control la orl dupa operatie si o sa vedem cat stam acasa.
Vanesa eu sunt mamica Mariei din grupa mini. Am vazut vineri ca e tare suparat piticul, dar poate ca in cateva zile se va adapta. Stiu ce inseamna sa aiba copilul cosmaruri. Si Maria a avut, dar dupa momente traumatizante prin spitale, insa nu pot sa-mi dau seama de ce el sa faca asa ceva la gradi unde ar trebui sa fie bucuros ca e cu copii si se joaca! Dar incearca sa vezi de ce nu vrea sa mearga, ce nu-i place si poate se rezolva.

Acum va pupam si vb maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Betilina - La multi ani, cu intarziere, pentru micuta Maria!
Ma bucur ca va place la gradi, tot asa sa fie si de-acum incolo!
Vanessa - of, nici eu nu as sti ce sa zic... Daca stai de vorba cu puiul, el ce-ti zice, e ceva anume care nu-i place la gradi sa pur si simplu vrea acasa? Mult succes!
De azi am revenit in "obiectiv", Cristina abia astepta.
O zi frumoasa!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Hai ca azi parca a fost mai bine. de lasat l-am lasat greu. mai mult aruncat in clasa si luat la fuga. M-am dus si cu Andu si i-am zis lui Cata ca ii aratam lui Andu gradinita. si a fost ok pana s-a deschis usa si am intrat in hol cand a inceput sa urle ca nu si nu. Am reusit sa intru cu el in clasa si l-am trimis la geam sa vada ceva si am luat-o la fuga. Pe la 9.30 am sunat simi-au zis ca s-a potolit si e ok. Cand m-am dus sa-l iau era vesel. De deranjat l-a deranjat ca il pupau doamnele. el e foarte pupacios si lipicios dar cu ele nu a avut chef cred. Mi-a zis saptamana trecuta ca sunt rele ca il pupa. Si i-am zis Cristinei si azi le-a atras atentia sa nu-l ia nimeni in brate si sa nu-l pupe. Si mi-a spus ca venea el dupa ea. si la plecare m-a intreebat de ce plecam acasa. POate ne redresam si noi..

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
vanessa - of...cine stie..poate asta a fost motivul si acum s-a rezolvat problema! l-am vazut si eu pe andu dimineata pe hol.seamana intre ei.
betilina-multa sanatate si succes in continuare.
ela - bine ati revenit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Uf, noi cica avem rosu in gat. Asa ca nu mai venim pana la remedierea problemei (adica pana primim aviz de la medicul de familie). Eh, trece. Ma asteptam sa se intample si d'astea, dar parca prea repede. Bine macar ca nu are febra.

A, al cui e Dominic? Mi-a imbrancit pustoaica! Spuse, spuse lu' tovarasa!
Iar pustoaica mea, plina de imaginatie, ne-a turnat o ditamai poveste, cum ca a impins-o si a cazut si s-a lovit la cap! Aiurea, nu a cazut deloc, doar s-a dezechilibrat un pic.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

aurelia - nasol...dominic e un baietel micut, nu stiu daca are 2 ani...este baiatul parintilor lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eeee, nuuu, credeam ca mamica lui e de pe DC si vede aici "reclamatia". Oricum, glumeam si ma minunam ce mincinosi pot fi astia micii.

Am dus-o la doctorita de familie azi de dimineata si aia a strans din umeri, cica ar fi putut sa o primeasca la gradi, nu trebuia tinuta acasa. Ma rog, n-are importanta, mai bine asa, nici mie nu mi-ar conveni sa stiu ca se primesc copilasi bolnaviori acolo.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna din nou,Asa cum spuneam, maine la 10, copilasii vor fi vizitati de Profesorul Trasnit impreuna cu care vor fabrica pasta de dinti. Abia astept sa imi scrieti( daca se poate) ce v-au povestit micutii acasa. Mentionez, ca toate substantele pe care Profesorul le va folosii sunt alimentare, iar pasta de dinti va putea fi folosita ca atare. Noi le vom da paharelele acasa, numai sa nu amestece prea mult colorant in ele, ca au o placere nebuna sa faca asta si atunci cand se vor spala se vor murdarii pe dinti de colorant."Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

multumim mult inca o data...si eu sunt foarte curioasa cum vor reactiona. sper ca bine!
cu siguranta ne vom scrie "parerile".
pupici.

Mergi la inceput