Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Buna mamici!
Gabi am si eu o intrebare pt tine. Cum e temperatura iarna in gradinita? Este f cald sau au o temp rezonabila? Eu vreau sa-i cumpar zilele astea hainute Mariei pt sezonul rece si nu stiu daca sa-i iau haine mai groase sau mai subtiri pt gradi.
Imi pare tare rau ca am ratat petrecerea de inceput. Ne vedem sapt viitoare, sper!

http://community.webshots.com/user/betinacio/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

betilina - au centrala proprie..e destul de cald, nu trebuie imbracati gros. o bluzita si un pantalonas e suficent. nu e nevoie de ciorapi...parerea mea...acum depinde de fiecare copil cum e..daca e friguroasa sau nu...
pupici si abia astept sa ne vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by cgaby

aurelia - am vazut-o azi dimineata pe alexandra..cred ca ea era...bona e o femeie cu parul albit si cret???
pupici.

Da, are parul aproape alb, scurt, e "bine facuta" si bronzata.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

aurelia - azi dimineata ne-am intalnit iar...alexandra era in costumas verde, nu-i asa? eu spionez tot!
vanessa - imi cer scuze pt dimineata, dar eram varza! grabita rau si nervoasa... am fost cam nepoliticoasa. imi cer scuze inca o data!
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Da, am cercetat, ieri dimineata a fost imbracata in verde. Ai detectat bine!
Fie-mea in continuare plange un pic dimineata, pana intra in sala. Pe urma nu mai are treaba si cand vine acasa e foarte incantata si volubila, povesteste ce a facut la gradi. Pacat ca pana a doua zi uita si iar merge mai mult impinsa de la spate.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

aurelia - deci am depistat-o bine! dimineata era cu buzita lasata!dadea sa bazaie putin...
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Ce mai e pe la gradi? Vreun eveniment special anuntat (gen teatru, petreceri etc.)? Noi revenim de luni, in plina forma!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

ela - ce a patit cristinica? e bolnavioara???pupici. azi e o petrecere, dar nu ma intreba a cui ca nu stiu. dimineata am vazut ca puneau stegulete prin curte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

'Neata!
Cristina a fost mucioasa si cu ceva tuse, duminica facuse si un pic de febra, care nu s-a mai repetat. I-am facut exudatul si e ok, doar am stat cuminti acasa ca sa ne treaca de tot, profitand si de prezenta soacra-mii in Bucuresti
Nu va spun ca in fiecare dimineata intreaba daca noi mergem la serviciu si daca merge si ea la gradi.
Ne vedem luni!
LA MULTI ANI, MARIILOR!!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

abia astept sa ne revedem!
la multi ani mariilor noastre!

Mergi la inceput