Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

daaaa, si noi avem 'uleche', am cerut-o aseara!

Ela 12+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buggy - cand se intoarce fus fus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Inca nu stiu sa va zic ."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Urechea noastra se pare ca a fost... urechiata. Nu mai are decat canalul auditiv.

Ce ma fac, Alexandra nu mai vrea sa cante! Stie versurile, dar refuza sistematic sa cante cu Flori.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

quote:
Originally posted by aurelia1278

Urechea noastra se pare ca a fost... urechiata. Nu mai are decat canalul auditiv.

Ce ma fac, Alexandra nu mai vrea sa cante! Stie versurile, dar refuza sistematic sa cante cu Flori.

Nicio problema, la fel a ajuns si urechea noastra. Macar am apucat sa o vad intreaga!
Ai vorbit cu Flori, ea de ce crede ca nu vrea Alexandra sa cante? Dar daca o pune altcineva, canta? Cristina am inteles ca a refuzat intr-o zi, dar eu cred ca a fost numai din rasfat.

Ela 12+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

aurelia - si eu zic la fel...probabil se rasfata...sau are emotii!
las-o..ca mai e pana la serbare.nu trebuie sa faci o tragedie din asta...ca va incerca sa profite!
pupici tuturor.
si stef stie si cantecul si poezia....ba chiar si poeziile celorlalti copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Flori (si Mihaela, si Cristina) zic sa nu ma ingrijorez, mai sunt si alti copii care nu vor sa cante, au cate o zi mai proasta, alta zi mai buna. Saptamana asta, totusi, Alexa a avut mai mult zile proaste din punctul asta de vedere. Eu nu prea insist, i-am explicat ca trebuie sa cante ca sa stie la serbare, ca vine Moshu' si etc. Oricum, la serbare asta s-ar putea sa fie cea mai mica problema, eu tin minte ca plangeam la serbari si nu vroiam sa ies pe scena, cu chiu cu vai ma convingeau parintii si educatoarea sa-mi spun poezia sau sa-mi joc rolul.
Acasa imi canta "Suna clopoteii...", dar nu stiu melodia si de la ea nu prea-mi dau seama cum e.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

aurelia - si stef a plans anul trecut la serbare...si n-a vrut sa cant, iar poezia a spus-o printre suspine...asa ca...stai linistita.
pupici multi tuturor.

Mergi la inceput

ela - cred ca si anul asta stef si cristina vor fi parteneri de dans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Maine sustinem atelierul " Vibratiile "Copiii vor afla ca nu exista sunete fara miscare sau vibratii, si ca uneori sunetele provoaca miscare. Vor intelege cum circula sunetele si cum ajung in urechea noastra, ca sunetele circula mai usor prin lichide decat prin aer si mult mai greu prin solide. Vor face jocuri tematice in care vor fi urechi, atomi de aer boxe astfel incat vor reusi mult mai usor sa inteleaga aceste fenomene. Vor observa miscarea corzilor vocale atunci cand vorbim, isi vor reaminti cum functioneaza un timpan si vor intelege cat de periculoase pot fi zgomotele puternice pentru acesta."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput