Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 17
aurelia1278 spune:
Eu, ca de obicei, n-am reusit sa scot mare lucru de la fie-mea. Initial chiar a negat ca ar fi venit "nenea", apoi a zis un "da" neconvingator cand am intrebat-o de "Fus-Fus". A capatat si ea un balon verde. Parca-parca ar fi recunoscut atragerea sforii de catre balonul incarcat cu sarcina electrica.
Stiu ca e cam prea mult ce cer... Ar putea Fus-Fus sa ne spuna impresiile lui despre comportarea copilasilor nostri? Par interesati, sunt activi? Sau se plictisesc, le e teama, sunt prea timizi ca sa participe cu placere?
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Buna,O sa incerc sa il imping de la spate pe Fus-Fus sa intre si sa va spuna parerea lui despre cum decurg activitatile noastre acolo.Eu oricum il intreb de fiecare data. De ex de atelierul care tocmai a trecut mi-a spus ca a primit multe aprecieri pozitive din partea copiilor, ca s-au distrat la furtuna de firimituri si la vantul electric produs de VDG. A facut un joculet despre sarcinile negative si pozitive in care copiii se pare ca s-au implicat f tare.Noi avem formulare de activitate la fiecare atelier desfasurat, care sunt completate de reprezentanti ai gradinitei. Din cate am inteles doamnele directoare sunt foarte implicate si prezente la activitatile noastre. Pot spune ca de fiecare data aprecierile sunt maxime.Voi face tot posibilul sa il conving pe "Fus Fus" sa intre macar o data pe saptamana si sa isi expuna parerea. Dupa cum ati vazut l-am convins sa isi faca un cont aici, deci mai mult ca sigur va fi si el prezent la discutii. "Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:
De fapt, pe mine m-ar interesa comportarea Alexandrei mele. Dar, poate o sursa mai buna de informare pentru mine ar fi chiar educatoarea sau doamnele directoare. O sa le intreb chiar azi, ma duc sa le fac o vizita. Tare mi-e teama ca Alexandra ma mosteneste la capitolul timiditate si comportament retras. ![]()
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Ma gandeam, daca ati putea la un moment dat, ca ar fi super sa veniti si sa asistati la un atelier de-al nostru. Mi-ar placea foarte mult
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:

Am fost ieri la gradi. Imi place Flori, educatoarea Alexandrei. E tinerica si placuta.
In rest, toate bune, asa cum speram. Se pare ca, desi Alexandra nu-mi povesteste prea multe, este activa si participa cu placere inclusiv la orele Profesorului Traznit.
Mare bafta am avut eu cu gradinita Little One. Am nimerit-o din prima. Si cand ma gandesc ce brusc mi-a venit ideea de a o da pe piticutza la gradinita, citind aici pe forum fix despre aceasta gradinita!
cgaby spune:
aurelia -
bravos....
buggy - nu cred ca ar fi o idee prea buna. copiii ar fi cu ochii dupa noi, in loc sa fie atenti la ora!
pupici.
buggy spune:
Ce parere aveti de profesorul nostru trasnit...a uitat parola
si nu se mai poate loga. A trimis un mail, asteapta acum sa vada ce poate face. Sper sa remediem problema"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:
Ei, azi a avut succes Profesorul si la fie-mea. Imi zicea bona ca a venit acasa foarte incantata de ce au facut azi.
Am primit mailul de la buggy
si l-am studiat aseara. Si am incercat sa o invat pe Alexandra sa pronunte cuvantul magic samsa... si mai cum? (eu l-am uitat
)
cgaby spune:
eu astept sa-mi vina puiul acasa...o sa-l intreb cum a fost....
voi v-ati pregatit copiii de petrecerea de halloween?????
pupici.