Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fus_Fus spune:

Eeee, sunt tare bucuros ca le-a placut spuma de baie!

Cand am vorbit de ingrediente, la sapun lichid, i-am intrebat pe copiii daca e bun de mancat.
Iar Stefan mi-a servit foarte frumos mingea la plasa :
"Eu nu mananc sapun lichid!!!"

Luna asta s-au distrat facand pasta de dinti, sampon si spuma de baie. Cel mai greu le-a fost unor prichindei sa toooot mestece in pahar, ca , de!, asta era unul dintre secretele reusitei!
Iar cel mai mult s-au distrat cu colorantii. Unii dintre ei nu se puteau abtine si, dupa ce facusera deja o combinatie de doua culori, tot ar mai fi vrut sa adauge alta si alta culoare.

Astept cu nerabdare sa vad cat or sa se distreze cu fizica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
am inteles. stef are 3 ani si 2 luni.
sunt curioasa cu fizica cum se vor descurca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

azi dim cand l-am dus pe Cata a intrat bine merci in clasa fara probleme. si copii se jucau in jurul scaunelor care erau in mijlocul camerei. A vrut si el saracutul sa se urce pe un scaun si a venit o fetitza (Ioana) parca, mai mare cu vreun cap si l-a impins de am crezut ca nu se mai ridica de jos ca a cazut si s-a dat si cu capul de pamant. eram in usa si am vazut. Domnisoare erau cateva in sala dar bineinteles ca nu a vazut nimeni nimic. S-a ridicat saracutul si s-a uitat la mine cu ochii in lacrimi si mi-a zis "pleaca de aici". mi s-a rupt sufletul. cred ca el e resemnat dimineata nu obisnuit cu gradinita cum fericita am crezut eu ieri. Si a mai venit odata muscat rau de tot pe mana si mi-a zis ca Ioana l-a muscat. Acum or fi mai multe si o avea el ghinion cu Ioanele....? sau tot aceeasi fetiza e si au ei ceva unul cu altul.... (ca nici cu Cata numi-e rusine asa in general).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

vanessa - sunt mai multe ioana...depinde care....
asta e. se mai intampla. si stef a fost muscat de ioana anul trecut..dar a trecut.acum sunt in treaba lor. trebuie sa invete singuri sa-si gestioneze conflictele.parerea mea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna!
Vanessa - imi pare rau de bietul Cata ca s-a lovit! Ioana, din pacate, e destul de agresiva in ultimul timp, asa mi se pare mie, cel putin. Si pe Cristina a muscat-o de mai multe ori, odata chiar uratel de si-a cerut scuze biata ei mamica. Si fii-mea mi-a mai povestit ca a mai muscat-o si pe o alta fetita. Partea proasta cred eu ca vor invata si ceilalti sa muste... Sper sa treaca micutza de faza asta.
Gabi - oareu, de acord cu tine, numai ca nu pot fi lasati 100% sa se descurce singuri, trebuie putin "dirijati" spre a le modela comportamentul in sensul bun.
Betilina - multa sanatate, refacere grabnica. Of, saracuta, cat o fi durut-o, nici nu vreau sa ma gandesc.
Aurelia - parca te vad si pe tine explicandu-i in curand puiului ca sambata si duminica nu mergem la gradinita, ca e inchisa... dupa care urmeaza o serie intreaga de "de ce"-uri
Buggy - vai, imi pare rau ca am ratat spuma de baie! Cristina e innebunita dupa spumant, ar sta cu orele in baie numai sa se joace cu clabucii. Cred ca van der graaf-ul ii va fascina cu adevarat!

Noi am fost bolnavioare saptamana asta. De vineri a inceput sa faca febra tot mai mare, duminica a varsat de multe ori, nu a mancat nimic, a baut doar apa, pe care a si varsat-o. Se pare ca e un soi de entero-ceva, caci pana nu am ajuns la injectii cu gentamicina nu a cedat. Dupa primele 2 injectii deja era parca alt om, prinsese putere. Fiti atente deci, se pare ca umbla un microb de genul acesta. Nu stiu de unde l-a luat, caci - culmea - saptamana trecuta nu am scos-o deloc din casa dupa ce veneam de la gradi, iar noi nu avem nimic si nici cei din preajma noastra nu s-au plans de asa ceva.
Multi pupici si sper sa ne revedem luni, la gradi!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Fetelor, nu era o problema majora ca l-a impins (cu toate ca, am vazut-o cu ce putere s-a repezit in el si parca, chiar cu o "mica" rautate), ideea pe care am vrut sa o posteze era aceea ca, mi-a aruncat o privire.... si mi-a zis Pleaca de aici" de parca imi reprosa si imi zicea "uite unde ma lasi". Nici Catalin nu e usa de biserica mai ales ca are un antrenament zdravan facut cu frati-su. stiu ca si el cam bate si are si putere destul de mare. lucrul bun este ca dupa ce bate, se duce si pupa si ia in brate si chiar zice "iarta-ma".

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

oameni buni..nu am zis ca trebuie lasati copiii de izbeliste, eu ma refeream ca ar trebui sa invete si ei sa se "descurce" si singurei...nu sa stam noi tot timpul de fundul lor.fi-miu e un mamos nevoie mare...un fricos...asa ca. va rog nu dati cu rosii, asta e parerea mea!

Mergi la inceput

domnule profesor - nu va speriati! asa e stefan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Pai cum sa se sperie...noi iubim copiii si pe cei mamosi si pe cei mai putin mamosi. Primii sunt adorabili iar ceilalti o adevarata provocare "Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

stefan face parte din categoria celor foarte mamosi.o fi bine...o fi rau????
nu a avut nici cea mai mica tentativa de a manca spuma!
pupici si sanatate domnului profesor ca ne ajuta sa-i cultivam nitel e micuti. sincer, eu ma si vad deja mama unui mic om de stiinta!

Mergi la inceput