pana cand sa mai ieratm?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

aiko2004 priveste partea plina a paharului- faptul ca el nu vorbeste cu copiii. Asta inseamna ca nu e prea interesat de ei , deci iti cresc considerabil sansele sa nu ceara custodia copiilor. Eu nu am copii inca,dar cel mai ingrozitor lucru pentru o femeie trebuie sa fie pierderea custodiei propriilor copii. Nu stiu cum e in japonia dar in romania de exemplu au existat barbati care au obtinut custodia copiilor aducand martori mincinosi in instanta. Eu daca as fi in locul tau ori mi-as face bagajele si m-as muta in romania, ori as ramane in japonia si m-as muta din casa concomitent cu intentarea actiunii de divort. Nu stii ce e in capul lui si eu zic ca e mai bine sa pleci cand vrei tu nu cand te scoate el cu forta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Mai fetelor...dar chiar v-a place barfa, nu gluma...Am zis si eu,[ ca poate o fi gresit si ea cu ceva]iar voi acum ati tabarat pe mine,de parca v-am dat voua cu paru in cap.Eu mi-am cerut scuze la Aiko,fata mi-a acceptat scuzele,iar acum nu inteleg "de ce nu m-a lasati VOI pe mine in PACE"?Credeti ca mi-e frica de voi?sau cum?daca sunt incepatoare pe calc.,credeti ca sunt incepatoare si-n viata de zi cu zi?Ia lasati-ma voi pe mine in pace"v-a rog f. frumos"si vedeti-va de ale voastre.LA REVEDERE !

"Cine rade la urma,rade mai bine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

AIKO sincer nici nu stiu ce sfat asi pute sa-ti dau
este un caz destul de grav ,sinccer ma doare cand aud ca cate o femeie trece prin atatea iar tu fiind singura aici fara familie,o ai pe prietena ta insa daca nu ar fi ea ce te faci?
iar el ...scuze dar este un (idiot) nici macar propi copii sai nui bage in seama?....e un criminal vrea sa-ti faca numai rau
i-ai reprosat acest lucru?
AIKo trebuie sa iei o decizie serioasa ca apoi sa nu regreti
daca tu crezi cai mai bine sa pleci de la el ...faoo nu mai sta pe ganduri ...pt ca tu iti cunosti sotul si stii mai bine esirile lui....
intradevar ce te faci ca te trezesti int-ro zi ca-ti va spune ....(Omaee detekudasai!!!)ar fi groaznic sa ramai in drumuri cu copii
eu sper sa nu se intample chiar asa..gambate ,gambate,gambate.....
nu te lasa batuta si lupta macar pt copilasi tai
noi suntem alaturi de tine cel putin cu gandul..si astai de la mine pt tine

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

madi-ren nu am fost cu nimic rau intentionata cand am pus intrebarile...nu cred ca are cineva ceva cu tine...
Aiko copiii cum sunt? simt ceva din toata atmosfera asta .?
Eu i-ti doresc sa-ti dea D-zeu multa putere si sa lupti. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

e tare greutz!dar trebuie sa poti.si pt bebei si pt tine!
cel mai bine este sa stii legile lor.suntem culturi diferite.dc avocatul cu care ai vb n-a zis nimic de plecarea ta o sti el de ce.oricat ar fi de greu tb sa stii ce spune legea.sa nu aiba de ce se agata.atat cat e posibil.
si eu as incerca sa mai rezist in casa voastra.axandu-ma pe copii si pe punerea la punct a plecarii.doare ca se poarta asa dar nu mai astepta nimic de la el.e un magar si gata.nu se va schimba asa ca schimba-te tu!pt copii cd ,nu mai poti!
stiu cum e cd doare dar te asigur ca noi putem face mult mai mult.avem putere si cap mai mult decat ei!foloseste-le in avantajul tau!nu mai irosi nimic pt el!
te pupic si iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Aiko,

In locul tau as incerca 2 ... variante, in paralel:

1 - discuta cu sotul, la modul ultimativ.
Cu termen.
Daca in 2 luni, sa zicem, nu inceteaza orice relatie (trebuie sa ii dai ceva timp sa o faca) - atunci peste 2 luni poate sa considere ca el a ales sa va despartiti.
Ca tu nu vrei, ca il iubesti, dar n-ai incotro.
Alba sau neagra.
Spune-i ca ai unde sa te duci, are cine sa te ajute, ii iei copiii si pleci.
Pentru totdeauna.
Are 2 luni sa se gindeasca ce vrea de la viata.

Sansele sint mici sa se schimbe.
Dar poate incearca totusi.
Depinde si in ce masura reusesti tu sa fii convingatoare.

2. Intre timp ...in locul tau, mi-as cauta pe altcineva.
Macar pentru un timp.
Pina se mai aseaza lucrurile, si poti supravietui singura.
Ca, dupa expirarea termenului pe care i-l dau sotului, sa ai o solutie de backup.
Stiu ca nu e fair ce spun.
Dar nici situatia in care esti tu nu e fair.
Si eu, in situatia, asta, nu m-as descurca singura.
Singura, fara bani, fara casa, fara o meserie ca lumea, intr-o tara straina si scumpa, cu 2 copii mici.
Si cu cheltuieli de avocati si procese.

Nu te baza pe treaba cu clubul, pentru ca daca asta probabil mergea cind ai ajuns acolo, noul tau statut e de femeie cu 2 copii mici.
Mai exact, esti familista.
Aia e tara ta, de acum incolo, fa ce ai fi facut si in Romania: invata o meserie pe care sa poti sa o practici si la 60 de ani.
Pentru ca nu trebuie sa iti asiguri viitorul tau si al copiilor citeva luni.
Trebuie sa il asiguri cit traiesti.
Si chiar daca la fabrica, cum spuneai tu, castigi mai putin initial - pe termen lung poti sa avansezi si sa ajungi mai sus.
Nu-ti mai lasa viata sa depinda de altul.

Gaseste-ti un barbat - asa cum am spus, nu vei supravietui in primii ani singura - dar nu face de 2 ori aceeasi greseala.
Nu mai fi dependenta de el.
Fa-ti viata in asa fel incit atunci cind nu mai vrei sa stai, sa poti pleca, si asta sa nu afecteze cu nimic supravietuirea ta si a copiilor tai.

Viata e injusta uneori.
Chiar cu cine nu merita.
Nu ma indoiesc ca ai fost o sotie buna.
Dar el a fost defect.
Trebuie sa inveti lectia si sa mergi mai departe.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

-madi-ren nu ti-a spus nimeni nimic de ce tre sa iei asa foc ca au fost doar niste intrebari puse aiurea.....nici nam facuto cu itentie rea si ce asi putea sa am eu cu tine?
am pus acele intrebari dar nu catre tine asaca nu te inerva degeaba daca eram sa-ti spun ceva referitor la tine i-ti spuneam
gata fara certuri si vb urate noi suntem aici so incurajam pe aiko nu sai facem inima rea
aiko asteptam vesti de la tine si sa nu te superi pe noi ca se mai intampla
hai pupici multi si o zi frumoasa in continuare

INGERASUL NOSTRU poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko2004 spune:

astazi ma simt putin mai bine,mai femeie
astazi ma ajutat prietena si am semnat contractul la apartamentul unde voi pleca cu copii este micut insa pt noi va fi numai bun
de maine primesc cheia voiau sa mai traga de timp pt nu stiu ce curatenie insa le-am spus ca fac eu si au cazut deacord cu mine
nu am internet insa a sunat sotul prieteni mele la o firma din asta cu internet si maine spre seara va veni si internetul si vom putea tine legaturasincer ma simt nemai pomenit desi imi pare rau ca voi pleca din acest loc dar asta este.....
cu el nu mam mai vazutma sunat de cateva ori si ma tot intreba daca am plecat ..banuesc ca debea asteapta sa plecam
soacrama mi-a spus ca ea vrea sa ma ajute si ca daca am nevoie de ceva sa-i cer ajutorul ca ea nu va spune nu....
ea mi-a spus ca e mai bine ca am sa plec ca poate o sa se mai linisteasca si cand o sa ne vrea o sa vina dupa noi si chiar ea ma sfatuia sa nu ma las una cu doua ca sal fac sal doara si pe el
cu divortul mai las ceva timp sa treaca sa vedem cum vor decurge treburile
cu chiria de la apartament o sa ma ajute scocrele insa nu ma las in baza iei prea mult ca cine stie ce va fi pe viitor
cu copii o sa-i dau la gradinita insa deocamdata nu am servici stabil si nui pot da una cu doua ..deci ramane pe viitor
va las ca am multa treaba nu vreau sa fie casa urata cand se va intoarce trebuie sa-i las totul la locul lor si mai am de facut si bagajul
va pup si sper ca veti ramane alaturi de minesi va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

Aiko iti doresc multa fericire.Despre soacra ta pot sa-ti spun ca este o mare vrajitoare,daca tinea la tine si la nepotii ei[copii tai]nu v-a lasa s-a plecati din casa pt. nimic in lume,si s-e ducea la amanta lui barbate-tu acasa si o ciufulea de nu se vedea...dar eu cred ca si soacra-ta vrea s-a scape de tine c-a sa-si elibereze baiatul. "Prieteni la nevoie s-e cunosc"prietena ta te-a invatat lucruri f.f.f.bune,Sa pleci de acasa ,sa lucrezi in snak etc...,sunt curioasa cat o s-a te ajute si de acum incolo.Sper s-a te descurci de Minune...desteapta alegere ai facut BRAVO TIE ,FELICITARI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

madi-ren, nu trebuie sa fii atat de sarcastica. fiecare om are dreptul sa faca alegerile lui proprii. eu propun sa o sustinem pe aiko in alegerile ei, ca ne plac sau nu.
chiar daca noi i-am spus sa faca altceva, nu inseamna ca asa si trebuie sa faca, nu avem noi de unde sa stim 100% ce e mai bine pt ea.
aiko, eu iti doresc sa tii capul sus, si sa nu te subestimezi niciodata. iti mai doresc sa ai curajul de a lua deciziile cele mai bune pentru tine. si sa-ti refaci viata cat mai repede

Mergi la inceput