Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Anca75 spune:
ce mai tin minte din ce s-a scris:
eu am pompa electrica NUK si cred ca face toti banii, fara ea sigur renuntam la alaptat pana acum si uite ca au trecut 4 luni numai cu san si sper sa mai rezistam 1 luna
cu o pompa manuala nu cred ca faceam treaba
fata mea a ras la 3 luni prima data
dar inca nu e prea darnica cu rasul
acum isi baga mereu mana in gurita si tot ce prinde Ma gandesc ca e si de la dintisori ca este si ea de cateva zile foarte agitata si nu prea mananca bine
nu am primit nimic gratuit pt bebe pana acu, mai mult am fost refuzata politicos cand am amintit de laptele care se da gratuit de la stat..cica nu sunt "un caz social"
legat de leganatul capului, am tot pipait zona urechiuselor dar nu pare sa reactioneze, atat cat mi-am dat eu seama
vigantolul eu l-am scimbat lunar pana acum dar cred ca nu o voi mai face
mie imi cade parul rau cum nu am mai vazut in viata mea si am auzit ca asa se intampla cat timp alaptez
cand imi mai amintesc ceva.....scriu
codruta_grg spune:
Nicole, doar o data i-am dat 10 zile Ca.
Si eu vreau sa imi schimb sticluta cu Vigantol. Am schimbat-o la 3 luni si o schimb din nou maine.
Anca si mie imi cade tare mult par. Ma uit dupa el si zic cum de mai ramane atata in cap.
Dani, Petra s-a intors pe 26 decembrie prima data (la 4 luni jumatate).
Jadi si Simodina, multumim de urari!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
locca spune:
Daniela, da, eu am facut info, dar in '91 - '95. Nu ne-am intersectat. A fost cea mai misto perioada liceul.
ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Kid cit costa pompa de la Avent?
Nadine ai vazut? Te-am scutit de un efort.
Eu am primit reteta de lapte gratuit in luna a 2-a si nu sint un caz social. Cred ca toti copii sint indreptatiti sa primeasca acest lapte nu numai cazurile sociale. Treaba cu retetele nu stiu ce sa zic, cred ca au si ele un plafon... sa ne lamureasca viitoarele doctorite poate stiu ele un pic mai mult.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
godzila spune:
Salutare fetelor
Noi suntem tare bine. Azi pitica a fost f. cuminte si surprinzator a mancat la 3 ore. Nu stiu ce s-a intamplat dar e bine asa.
Jadi m-am uitat pe pagina si am vazut ca am uitat sa iti spun ora. S-a nascut la ora 20.00 fix. Asa zice sotul meu. Oricum mai am si niste poze pe care le adaug la semnatura poate poti sa imi pui si mie pozele langa nume. Fetelor va invit sa o vedeti si pe a mea
Nu numai ca suntem un forum activ dar avem si cei mai frumosi copii
Vera, mama Iuliei Maria
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
b_irina_c spune:
Dani Vladut s-a intors prima data pe 4 dec (3 luni si 1 saptaman). Si de atunci o face mereu si nu mai vrea pe spate. Daca il intorc trebuie sa-l pacalesc cu ceva ca altfel plange si se intoarce la loc (e deja obosit si nu mai poate sta asa si tot plange ). Zau cateodata ma oftic ca poate, dar imi trece repede. Calapod mi-a zis ca bbii se intorc bine singuri (adica sa-si scoata si mana de sub ei) pe la 6 luni (ca Vlad bineinteles ca a facut o demonstratie, ca doar 10 min e mult s stea locului). Oricum depinde de fiecare copil.
Si mie imi cade parul, dar de cand cu Klorane parca e ceva mai bine, nu-l mai vad zburand asa prin toata casa (era par peste tot). La baie tot mult cade .
Eu nu i-am dat niciodata calciu.
Mary bine ca ai scapat de raceala fara sa o ia si Andrei. Eu lui Vladut i-am micsorat spatiul in patut. I-am pus o patura mare invelita intr-un cearceaf la marginea patului, mai exact pe aprox. jumate de pat, acum are loc doar sa stea pe spate invelit, nu se mai poate intoarce decat cu greu si noaptea e prea obosit sa o mai faca...
La noi suzeta e problema. Ca da prea mult din cap si din maini in somn si si-o scoate din gura si apoi plange dupa ea. Si eu i-am pus sprijin in lateral pt suzi cum zicea Jadi, dar el e muuulltttt prea agitat.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Godzila superba Iulia .
Eu nu stiu cum il voi invata sa doarma singur. La momentul asta mi se pare imposibil. Are mult mai multa rabdare decat mine. Inca nu stiu exact cat poate urla, dar sigur mai mult de 15 min. Nici nu am curaj sa incerc .
Singur sta dimineta vreo juma de h, apoi cate 5 min maxim. Se intoarce pe burta si urla frate.... In scaunul de masa - maxim 10 minute. Am luat si tarc, cred ca o sa ma bag eu in el . Trebuie intretinut constant si se plictiseste f. repede de orice, jucarie, cantat, gadilat, povestit... Cand e obosit nu-i intru in voie, trebuie plimbat prin casa in pozitie verticala, apoi cu greu se culca batait in carucior...
Am incercat treaba cu plansul asistat... prostii, m-a mirosit, dupa ce m-am dus a 3 a oara la el nu l-am mai putut linisti doar cu mangaieri si vorbe, urla ca din gura de sarpe... L-am luat in brate si am renuntat....
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
godzila spune:
Maria-Gabriela bb-ul lui dani_flor La Multi Ani! Sa traiesti si sa infloresti.
Idiotii astia de la munca m-au trimis pe mine la Casa de Pensii ca sa iau adeverinta stipulata in lege si am aflat acolo ca atata timp cat nu am contract cu ei si sunt angajata cu carte de munca nu am nevoie de asa ceva. Si e si departe de mine locatia. Functionarii astia ar trebui impuscati. Una de acolo cu o nesimtire cum rar am intalnit trantea usa in nasul cui o deschidea si zbiera ca e in pauza de masa si ca doamna directoare i-a permis sa faca asta cand mananca, desii nu scria nicaieri nimic de vreo pauza de masa. Eu ma gandeam la fetita mea care mananca din 2 in 2h si la drumul lung cu masina si la aglomeratie si imi venea sa o strang de gat. Parca astia nu ar fi platiti din salariile noastre. Ca sa nu mai zic ca nici ei nu stiau unde sa ma trimita...de la et. II la III de la ghiseul X la cam Y. O bataie de joc. Dar vorba aia "Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul". Tare as vrea sa fiu in alta parte.
Codruta si eu am aceleasi probleme cu asta mica. Seara imi face intotdeuna probleme si o adorm cu tatza sau cu caruciorul. Uneori nu merge cu nici una si plange sfasaietor 15 minute si adoarme tun. Cred ca e legata de imaturitatea sistemului neurologic. Inainte incercam cu tot pretul sa o impac. O luam in brate, o plimbam, etc. Dar din ce in ce plangea m. rau si asa ca trebuia sa o las in pace sa planga........imi era tare greu, dar am obs. ca plange mai putin daca fac asta. Seara cred ca e perioada cand sistemul nervos nu mai face fata solicitarilor din timpul zilei si a abundentei stimulilor.
Azi fata mea implineste 3 luni si o sa o las sa doarma singura in camera. Fetelor tineti-mi pumnii sa aiba o acomodare usoara. Va mai invit inca o data sa vedeti comoara noastra.
Vera, mama Iuliei Maria
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
roxi23 spune:
Buna! Nu v-am mai scris pentru ca acum va descopar... Sa imi fie rusine! Sa trec la subiect! Bebelul meu are 3 luni si o saptamana si vrea sa stea in fundulet ! Plange de nu ma inteleg cu el pana nu il asez cum vrea el! Deoarece imi este teama sa nu ii afecteze coloana, ne l;uptam sa gasim alte "preocupari" care sa il faca sa uite de statul in fundulet! Totusi, credeti ca ii afecteaza? Ce parere aveti?
http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi
jadi spune:
Vera pai in primul rind ar trebui impuscati astia de la servici. Daca ne intrebai pe noi iti spuneam ce si cum, ca mai nou sintem doxa cu toatele in legislatie. Cit despre functionari, nu are rost sa te enervezi ca cauzeaza la lapte.
Roxy23 eu asa stiu, ca pina la cel putin 5 luni (cu indulgenta) copilul nu trebuie pus in funduletz... incerca sa ii gasesti o alta pozitie. Eu il amagesc citeodata si ii pun o perna care il inalta cu tot cu funduletz si ii ramin picioarele atirnate.
Irina e un copil mai activ, asa are si cumnata mea spre deosebire de legumica mea care e atrasa mai degraba de teve decit de jucarii.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005