Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Vera, multzumim de urari, ti-am vazuta scumpetea !!! sa va traiasca!

Daaaaaa, e pletoasa si sprincenata ca a mea! Noi panchista am fost doar la inceput, acuma ni s-a lasat parul.

roxy23, eu stiu la fel, ca numai dupa 5-6 luni in funduletz.

irina, si mie mi se pare Vladutz activ, asa era si Ioana mea, se plictisea cam de tot, nu statea nici singura, trebuia sa inventezi ceva mereu pentru ea, si ii trebuia o persona linga in permanentza. Si dormea numai acompaniata. Nu va mai spun ca rasucea in patutz si isi baga picioarele si miinile printre gratii, o gaseam in cele mai ciudate pozitii. Mariutza este (pina acum) destul de calma, mai putzin crizele de urlat, dar nu sunt nici ele foarte dese.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxy si nou doctorul ne-a recomandat doar la 5 luni jumatate sa o punem in fundulet. Dar in scaunul de masa se trage de masuta...si sta in fund. Nu stiu daca la asta se refera ei...sau sa stea singura in fundulet.
Vera, cred ca ai dreptate cu sistemul nervos.

Eu acum cand citesc ce probleme va apar voua, imi dau seama ca noi am trecut prin ele.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Asa patesc si eu cu Alexandru Irina ..incearca sa il adormi pe perna leganat daca altfel nu vrea.
Astazi Alexandru adormit 30 min pe perna, apoi o ora si jumatate a dormit dupa ce a papat?(a adormit cu bibe in gura) si acum doarme iar adormit de mine pe perna (deci maxim 30min).
Si al meu se plictiseste..nu stiu ce are ....cred ca au ei o perioada mai dificila ..i-am luat si alte jucarii ..am o poza aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marllene2k2/detail?.dir=5883&.dnm=9ff3re2.jpg&.src=ph
Aseara a papat pe la 20 si la 22 a baut 220 ml ceai si a adormit si a dormit pana la 7 insa eu m-am tot trezit ..nu stiu de ce.
Poate reuseste si in noaptea asta sa doarma fara trezire sa ma odihnesc si eu.

Astazi am papat supita de legume imbunatatita cu piept de pui..doar zeama a papat si putin piure de legume si i-a placut spre deosebire de supa doar de legume pe care nu vrea sa o vada( ca si parintii dintre legume cel mamult prefera carnea).

Cu diversificarea sta eu nu mai inteleg nimic: unii zic fara citrice ca dau alergii, altii zic cu, fara banane ca dau alergii, altii cu..nici nu stii ce sa mai crezi.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Codruta ce falcute are Petra ..cate kg are? Mi se pare ca e mai grasuta decat Alexandru desi el are 8,5 kg.
Ne-am pozat si noi cu piciorusele in sus acum cateva zile aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/marllene2k2/detail?.dir=5883&.dnm=4d3ere2.jpg&.src=ph ...comparati piciorusele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marlena de unde ai luat jucaria? as vrea si eu pentru vladut. e scumpa?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Ochii lui Alexandru de cateva zile au reflexe caprui ..cred ca incep sa-si schimbe culoarea...tot zicea toata lumea ca are okii albastri si nu seamana cu nici unul din noi .

Vad ca nuse mai trezeste..si-o fi inceput noaptea? Ma duc la el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Tonnia, exacta asa se intampla si cu fata mea. La baita e un inger cand o imbrac dupa incepe sa planga asa de tare incat tre sa ma plimb cu ea pusa la san sa se linisteasca. Si plange pana se face rosie.

Diana_n nu mai imi dai si mie niste grame ca noi vrem sa fim mai grele. Nu-ti mai fa probleme ca arata f. bine.

b_irina_c cu cat ii dai mai multa atentie la varsta asta cu atat va fi mai repede independent

Va urez o noapte linistita

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Alinam nu mi s-a parut scumpa...650.000..am cumparat-o din depozite dar era singura insa am mai vazut la DHS langa galeriile Mariano si cred ca la acelasi pret(am vazut pe geam fiindca era inchis).

Mergi la inceput

Vera asa patesc si eu cu Alexandru ..daca plange vreo 10-15 min doarme dupa aceea asa lionistit insa nu ma lasa inima sa il las mereu...iar cu baia ..la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor ajutor!!!
Des am edeme la san. Sanii devin in unele portiuni tari la pipait si foarte dureroase. Nu stiu care e explicatia. Am auzit 3 variante:
1. bb-ul nu mananca suficient din san- parerea mamei
2. nu il pozitionez bine- parere citita
3. se activeaza zone noi de producere a laptelui- propia parere

Voi ce credeti? Va loviti de asa ceva?

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput