Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am sters cu Pronto si atit... nu intra la sterilizator

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi si eu le-am mai aranjat acum pozele din album. Nu am mai facut asta de o luna.
Eu nu am scos-o afara nici ieri si nici azi. Erau -7 grade. Poate maine daca sunt macar -2-3
Anca asa face si Petra cand nu poate adormi, isi invarte capul dintr-o parte in alta si astfel ii cade si parul.
BiuMil si noi avem scandal in fiecare seara la adormit. Noroc cu sanul. Si bratele....phuuu

Daca vreti va trimit si eu schema care mi-a dat-o doctorita mea.

Nicole, i-am dat Ca 10 zile. Nu stiu daca e gratuit Vigantolul dar costa cam 50.000 - 60.000 lei.
Ioana, i-am dat numai 2 lingurite, dar daca privesti cu atentie vezi ca o lingura i-am dat-o pe babetica. Ca eu i-am dat din prima o lingura plina (normal ca a scos-o.........nu a stiut ce e).
Alinam am scris asa la poza ca la sfarsit chiar i-a placut si mai vroia. M Prima data s-a strambat si atunci am pozat-o. Mai vedem maine ce zice.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Jadi, ce bine ca mi-ai spus tu ca nu intra!Ca sa nu mai incerc si eu maine

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Codruta, ce frumoase sunt pozele in care se prinde de picioruse. Ptiu, ptiu. Si ce concentrat e tati sa-si faca bine treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Simodina, la sfarsit, tati cel concentrat, a varsat tot bolul cu suculetul de morcovi care a ramas pe masuta ..:)))) si i-am zis inainte ca asta o sa se intample. Ma rog, nu el l-a vrasat, Petra a tras de bol.
Si eu tot cu Pronto am sters mobila, dar eu am folosit si radiera, ca aia mi-au adus cu dimensiunile si calculele pe pal.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Codruta merci testam ca doctora mi-a zis ca nu se da gratuit. Nu inteleg de ce nu-mi da retete gratuite in conditiile in care am cotizat suficient la ea. Ceva e in neregula. Oare da altcuiva retetele mele? 10 zile in fiecare luna i-ai dat calciu sau 10 zile de cand s-a nascut?
Jadi merci.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Uff Biancasi noi avem probleme cu toate astea. Acum il dezvat de brate si-l invat sa adoarma singur in patut. Cu statul singur nu inca, sa nu traumatizez copilul. Astazi chiar nu l-am luat in brate decat pentru a-l muta dintr-o parte in alta si pentru ragait, pardon eructat. Si a mers. Dar a stat tot timpul cineva cu el. De adormit l-am pus dimineatza in patutz si a plans cam 15 minute dupa care a adormit. Pe la pranz l-a adormit doamna in carut, cica doar i-a dat suzeta si l-a mangaiat pe frunte si in 5 secunde sforaia. La 5 iar l-am lasat in patut. De data asta a plans doar vreo 3-4 minute si a adormit. Sper sa-l dezvat repede ca mi se rupe sufletul. Dar sunt si hotarata sa nu cedez ca va fi si mai greu mai tarziu

Mergi la inceput

Nicole, noi am luat calciu 3 luni, cate 10 zile pe luna. Aveam fontanela maricica la nastere. Insa s-a inchis ft bine si ne-a zis medicul sa nu mai luam, ca-i ajunge cel din laptic. Oricum, eu stiu ca nu se da mai mult de 3 luni decat la copiii care chiar au probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara, buna seara,

Ruxandra (locca), multzumim de urari. Si voua sa va traiasca Mateias dragalas. Tu spuneai pe undeva ca ai facut liceul info? Ce generatie? Eu am fost 84-88

nicole, noi nu dam calciu la bebelina. Pe aici nu se da, si nu am stiut ce sa fac, momentan nu ii dau, ii dau doar Vigantol. Mai sunt fete care nu dau calciu?

ege, eu am scos copilul afara si la 0 grade sau chiar -. Bine infofolit si cu nasul liber. Pina acuma nu a racit, a fost doar mai infundata/fornaita, dar vad ca i-a trecut mereu pina acum cu inhalant si cu cremita de dat pe sub nas.

irina81, fi-mea nu se intoarce deloc si nici nu apuca nika in minutza in afara de suzeta (numai cind o gaseste in gura). La jucarii se uita doar lung cind ii sunt aratate.
Fetele cu bebelini mai mari, va mai amintitzi cind s-au intors? Tot ce facem bine este sa stam pe burta cu capul foarte sus.

Va pupam,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mary, sunt convinsa ca asa as pati si eu cu al meu daca nu l-as pune in sac de dormit. Mie imi place tare mult cu sacul asta, nu sunt nici stresata ca-si trage patura pe fata si nu mai poate respira. Si nici nu se poate intoarce pe burta in el.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput