Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, vad ca te-ai prins.
codruta, fata mea arata ca un porcushor cind ii dau laptele cu linguritza, vad ca a ta a invatat sa manince civilizat.

Nu i-am mai pus cutiuta muzicala fetii de mai bine de o luna; iar acum sta nemiscata in scaun si asculta, nici pis nu zice, nu-mi vine sa cred ce efect poate avea muzica asta; ptiu, ptiu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Salutare!

Anca,se poate sa fie fiziologica intoarcerea capusorului dintr-o parte in alta.Incearca sa o palpezi in regiunea urechii si daca plange poate fi o otita!

Cum trece timpul asta,acum fix un an am aflat ca sunt insarcinata. Matei avea atunci,probabil, un centimetru,iar azi avem 66cm si 8.1 kg.Noi am inceput diversificarea cu sucul de mar,apoi morcov,iar acum papam piure de mere si ne place la nebunie.Aproape am eliminat masa de noapte!

Mai sunt bebelusi care nu se intorc de pe o parte pe alta?

Va pupam!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

salut fetelor
diana_n, ma bucur ca mai sunt si alti grasuni pe aici. Bebe al nostru avea 8130 gr. la 2 luni si 3 saptamani si 65 cm. si el s-a nascut tot cu 4 kg (4150 gr) Nici mie nu mi se pare gras, dar nici nu am mai vazut alti bebe ca sa il compar. Oricum, noua dr ne-a spus sa stam linistiti, ca nu prea avem ce_i face cata vreme este alaptat.oricum, asa am fost si eu cand eram bebe, grasa, grasa, si nu am ramas cu nici un fel de "sechele"

simodina, stiu si eu ce greu e de dezvatat bb de ceva...si noi tot cu bratele avem o problema...si cu adormitul in patutz...si cu statul singurel!!!! of, of...

ah, poate cineva sa imi trimita parola la mailul comun? merci

va pupim

Bianca si bb Milan
http://milan.webdesigner.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Voi dati calciu la bebei? Cand m-am hotarat sa-i dau nu se mai fabrica fiole.
Si Vigantolul cat il tineti? Adica in fiecare luna il schimbati? Ca eu le-am incurcat acum, ca nu l-am aruncat pe ala de luna trecuta si nu stiu daca sa le arunc pe amandoua sau sa-i dau pana la sf.lunii.

Stiti daca vigantolul e gratuit, ca mie mi-a zis medica ca nu e si vreau sa o verific ca pana acum ne-a dat o singura reteta gratuita si pe aia nu am putut-o lua ca se teminase plafonul. Am vorbit cu cumnata mea, care mi-a zis ca ea totul lua gratuit si are copil de 2 ani, inclusiv vigantol. Ma gandeam sa profit ca tot cotizez atat la sanatate.

Nicole&Ioana Alexandra
Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Fetele interesate de diversificare, in carticica pe care am trimis-o pe mail-ul comun aveti n-spe liste de diversificare: dupa americani, dupa europeni, dupa culcer, dupa capraru si mai stiu eu cate. Sunt oricum multe, le cititi, le comparati cu ce zice medicul si incepeti diversificarea...
Eu am comandat la distribuitor pompa Avent electrica, sper sa nu ma fi inselat si sa pot sa o folosesc multe luni de acum incolo, stimularea cu ea o sa imi aduca lapticul inapoi (Da Doamne!) VIne maine pompa....si la cat costa va trebui sa mai fac neaparat un copil ca sa fie rentabil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Fetelor, am trimis schema de diversificare. Dar sa stiti ca nu am testat-o. Noi o incepem abia la sfarsitul acestei saptamani. Si dupa parerea mea nu conteaza sa fi fost testata de cineva ca oricum nu inseamna ca daca un copil accepta sau nu accepta ceva si al tau va face la fel. Asta vei constata numai incercand. Conteaza sa-ti convina alimentele pe care se pune accentul precum si ordinea introducerii lor.

Oricum, pentru cele care se hotarasc sa o adopte si au intrebari pot sa le puna, ca poate pot sa le raspund. Sau daca nu, poate reusesc sa intreb .

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am dat copilul afara pe balcon si a dormit 2 ore... de fapt nici acum nu s-a trezit dar l-am bagat in casa. Mama panicoasa ca de ce il tin asa de mult pe balcon. Pai daca e singura metoda sa il fac sa doarma 2 ore la prinz! Ca in rest dimineata doarme juma de ora si pina la baita inca o jumatate. In total cu cele 11 ore pe care le doarme noaptea , copilul meu doarme 14 ore. Mi se pare un pic cam putin dar va rog sa ma corectati daca gresesc.

In timp ce a dormit copilul, am dormit si eu 1 ora si jumatate dar asa cu vise cu tot. Nu stiam ce e cu mine cind m-am trezit.

Nicole toate medicamentele pentru bb sint gratuite acum depinde de doctorul copilului daca i le da gratuit sau nu... Mie doctorita la prima vizita mi-a dat vigantol si o crema pentru eritem fesier. Si am beneficiat de minim 1 reteta pe luna pina acum. Acum nu toate farmaciile dau gratuit. De exemplu daca au preturile mai mare decit cele de lista, e posibil sa platesti inca ceva. Eu la antibiotic nu am platit suplimentar dar la Vitamine Sanasol si la Debridat am mai dat 15 mii in conditiile in care ele costa 200.000 impreuna.

Eu Vigantolul nu l-am schimbat. Mi l-a spart soacra mea in noiembrie si mi-a luat unul in loc.

Copilul meu la fel se zbate inainte de se culca dar el cauta sa se cuibareasca cu gura... el doarme daca are gura suzetata si ceva in care sa impinga cu ea. Si atunci ii indoi un pic sacul de dormit (eu nu am de ala cu bretele si pur si simplu un tub cu marginile superioare ca niste revere).

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna!
in sfarsit m-am linistit si eu, am toate in casa asezate la locul lor, asa ca am timp si de net acum!
astept sa se trezeasca Andrei ca se fac trei ore de cand doarme. azi nu l-am mai scos afara, mi s-a parut mult prea frig.
fetelor, la voi cum e noaptea, ca la mine Andrei , ma trezeste de 10 ori pe noapte, ca face "curse" in patut. adica, eu il pun in patut pe spate, el se intoarce pe burta, si in ultimul timp numai asa doarme pe burta, si se taraste spre capatul patutului, si cand da cu capul de tablia patului, incepe sa maraie si sa se impinga, si trebuie sa ma scol sa-l pun iar in capatul celalalt al patutului, si dupa juma de ora iar da cu capul de tablie, iar ma scol si-l reasez, si uite asa trece noaptea. chestia e ca se taraste prin pat adormit, maraie doar cand nu mai poate inainta... mai pateste cineva asa?
intru si eu la albumul comun, sa vad oarece scheme de diversificare, ca ne pregatim si noi sa incepem la sfarsitul lunii....

Mary si bebe Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Codrutza m-am uitat la pozele tale, ai o fata pe cinste.

Ma duc sa imi triez si eu pozele si sa le pun in album ca m-am cam lasat pe tinjeala.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Intrebare intrebatoare: voi cu ce ati curatat mobila copilului inainte de a pune lucrusoarele in ea? Ca maine imi vine si mie mobila si habar n-am cu ce o pot curata.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput