The best of aug-sept-oct 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fete cucuiete,
ana imi pare ca rau ca n-a fost cum ai vrut tu la examen, vor mai veni cu soguranta si alte ocazii,
pupici bolnaviorilor si multa sanatate.
ioana iti tin pumnii azi, la dr. nu vreau sa te sperii dar incearca sa ajungi cat mai curand, nu stiu daca mai stiti de mine, nici nu aveam 6 saptamani si atata ce dureri aveam, cand m-am dus la dr embrionasul obraznicut de Ilinca se desprinsese un procent destul de mare, a trebuit sa stau in pat 2 saptamanai cu diazepam si utrogestan, pana s-a lipit la loc.
mama mea mereu zice uite ce a iesit dintr-un embrion dezlipit
eliana, naty, lilia nu va necajiti, topmodele nu trebuie sa aveam si noi???? pupici si sa dea Domnu sa le vina minte la caput sa pape tot.
noi bem lichide multe, suc de manda sau porto sau mere dimineata,
apoi apa la greu, cred ca 2 biberoane, in schimb noaptea suntem tare cuminti nu se trezeste deloc, in sfarsit, si are cam o luna de cand e cuminte
in schimb cu culcatul la ea in pat deja e tabu ca nu prea mai vrea si ma streseaza rau treaba asta.
va pup ca s-a trezit si vrea ea sa-si scrie corespondenta, da?

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza dragelor..am mai incercat si ieri sa scriu..dar mergea netul ca melcul..asa ca m-am lasat pagubasha.

LA MULTI ANI ANGELA!!!! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familia ta

Ionela-imi pare tare rauca nu a existat o cale de mijloc...dar sunt convinsa ca esti o puternica..si ca ai luat decizia cea mai una pt tine si ingerashul tau
Lilia- dulci pt Amelia..o sa vezi ce repede o sa recupereze dupa ce scapa de ghipsulet.
Ana_a-noi tinemin continuare pumnii ..poate poate...iar daca nu sunt convinsaca o sa gasesti pana la urma jobul pe care-l doresti
Danina-petrecere frumoasa la botez
Pufy- de abia astept diseara sa ne spui ca te-ai convins in sfarsit ca e bb..dupa cum ai vazut noi suntem sigure de asta

Vorbeatzi de lichide..si Ina bea destul de multe...mai nou a facut o manie pt sticlele cu 'suzeta' pt sportivi...numai cu alea vrea sa bea in jur de 200ml apa si cam 100ml ceai.
Si ea s-a facut smecherutza...exact precum Matei a invatat sa pupe ..asa ca mai nou face un botic de ratusca si te pupaceste peste tot..ieri de ex se indragostise de degetul meu mare de la picior si il mangaia si il pupa (aveam shosete din alea vesele cu degete)
De vorbit Ina nu se numara printre vorbitorii inteligibili..dar vorba Minei..pe limba ei turuie toata ziua..iar de inteles intelege absolut orice...acum 2 zile cautam impreuna cu a mea cumnatica suzi..si tot ziceam..unde e Dori suzi?..vezi sub pat, vezi in pat...si vine Ina si face..mmmm...si ne arata sa cautam in saculetzul de langa patut..si acolo era...am ramas masca..
Scuze ca m-am lungit atat..dar nu mai povestisem de mult de Inush
Pupici..sa aveti o zi minunata

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata si de la noi!

Ania e o scumpa Inutza ta! Sa vedem de e asa cum stiti voi!

Mada ioiiiiiiiii nu ma speria!Sper sa nu patesc din astea.....

Danina ce-a patit Dienutza ta?S-a molipsit la prostii de la piticii astia mai prapaditi?

Ana si sa nu fii suparata dc nu te angajeaza acum....gandeste-te ca a fost de antrenament interviul asta si urmatorul va fi "pe bune"!Intre timp ai mai capatat ceva experienta!Tin pumnii sa fie cum vrei tu!

De-abia astept sa merg la medic diseara! Ufffff! Ieri seara am uitat ca s-ar putea sa fie bb in burtica si.....am sarit de pe vana de baie(am strans hainele de pe sarma si apoi am sarit -m-am dat jos)!
Sunt dezastru de uituca....trebuie sa-mi scriu pe frunte ca s-ar putea sa am bb in burtica sa nu mai uit!

Ma duc sa-mi schimb de scutec piticu kk-cios!
Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata si de la noi!
Groaznica experienta sa pui de mancare cu copil intre picioare. M-a ajutat Ale, a scos toate carpele din sertare, a luat chiar si cutitul sa taie ea probabil legumele, a lins usa de la cuptor, a tras de toate butoanele de la aragaz, imi scoate oalele, imi tragea tocatorul de pe blat, ce sa mai, ajutor de bucatar!
Pufy eu sunt sigura ca e bebe si tu esti la fel (hihihi te-am vazut la mamici de sept-oct) numai ai si tu grija. Acum ca nu iei pastile inteleg dar sa sari de pe cada....e periculos si daca nu ai fi gravida. si ai grija de tine!
Ana sunt sigura ca data viitoare va fi altfel, mai ales ca acum ai vazut cam ce se cere. Eu sunt o lasa, sau poate doar realista. Azi eram programata la un interviu, nu prea ma atragea domeniul e adevarat dar dupa ce toata noaptea m-am framantat sa imi aduc aminte macar o inregistrare contabila si nu am reusit le-am trimis mail ca nu ma prezint. Am decis sa ma pun pe invatat, am rugat o colega sa imi trimita copii dupa notele contabile de la o luna sa imi aduc aminte cate ceva, si numai cand voi simti ca pot ma voi duce in cautari de joburi.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Cris fain e sa faci mancare cu bb atomic drept ajutor de bucatar! M-am distrat citind ce minuni mai face Ale prin bucatarie!
Cat despre mine.....parca acum incep si eu sa cred ca am bb mic in burtica, dar tot trebuie sa ma conving (cand il vad la eco atunci voi fi 100 % sigura)....

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana stai cuminte si ai grija de bebe mic!

Mada plecati maine? Daca da, drum bun! Ai aflat cum e cu poza de pe pasaport?

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Raluca !

Am uitat sa va zic ca acum vreo 2 zile a venit proprietarul apartamentului in care stam, la noi, dupa chirie(noi il chemam ). Si de atunci Alesio tot imi zice: "nenea Dou(Doru) bani"(adica i-am dat bani la nenea doru-dar zice asa cu pauze intre cuvinte).Mor de dragul lui cand il aud

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Cristina, cunosc sentimentu. Io cand spal vasele stau in alerta de gradu unu ca sub chiuveta e un dulap pe cate vizigotu il considera proprietatea lui si il deschide cand are el chef. Mama ce doare cand ma plezneste cu usile alea peste picioare. Iar daca imi prinde si degetele in proces fericirea este, evident, suprema.
A, mai nou, cand ma vede trebaluind se apuca si el. Deschide dulapu de paine si scoate ce am pe acolo: pungile cu paine, borcanul cu orez, cutia cu spaghete...cam tot ce e pe acolo, majoritatea fainoase. Ca le scoate nu e nimic, dar mi le da mie, una cate una, sa le pun pe masa. Dupa care mi le cere, idem una cate una, sa le puna la loc. Am uitat sa mentionez ca cica io in timpul asta gatesc.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Mina Ai un dar de-a povesti de nu ma pot opri din ras!
Si noi avem dulap sub chiuveta, si am legat usile una de alta cu sarma sa nu le mai deschida(ca acolo e gunoiul) si nu mai are treaba cu el(doar dimineata cand merge si-si arunca scutecul-ca are loc pt el)!

Acum sta puiul meu cuminte(!!!!!!) si se uita pe carticelele cu animale si asculta "cutiuta muzicala"....si-a place atat de mult ca nu are rabdare pana incepe urmatoarea melodie si tot zice "ma, ma, ma"(adica mai)!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi avem dulapuri si pe o parte si pe alta in bucatarie si sus si jos. Iar alea de jos sunt proprietatea ei. Cum spuneam, intr-un dulap am oale, numai din alea cu capac de sticla (cat or mai rezista ), in sertare carpe, folie, chibrituri (alea sunt pasiunea ei, mereu imi aduce cate o cutie) pe care mi le insira non stop. Am un scaun langa aragaz pe care sta o pernita. Invariabil arunca perna pe jos, se duce in spatele scaunului, baga dintii de jos sub un zimt din ala de la calorifer (stiti cum sunt, ca solzii de peste, ea baga gurita sa muste caloriferul), apoi impinge scaunul din spate si mi-e scartaie pe gresie, inchide usa de la bucatarie ca dupa usa e un alt scaun pe care am patura si fierul de calcat, imi ia paharul de la fier, imi scoate cartofii si ceapa de pe acolo....
De regula tin usa inchisa la bucatarie sau gatesc cand e Tony acasa ca sa ma mai salveze (cred ca ma stie tot blocul cum urlu "taaaatiiiii, ia-oooooooooooo!" ) dar cum uit sa inchid usa - cum se infiinteaza. A, si am observat ca ma imita. Dau drumul la aragaz, umbla si ea la butoane, deschid usa la cuptor - vine repede sa baga nasul, spal vase deschide repede masca sa vada ce e la gunoi. Si mai face o chestie, se pune pe burta pe jos pe gresie (moama ce-mi place ) si se baga sub scaunul de masa, ca numai asa poate trece, si apoi se ridica in fund sub scaun, sta acolo ghemotoc si se joaca cu jucariile tot de ea aruncate in timpul mesei.
Ma gandeam la bancurile alea, sa le legam de genunchi niste carpe ca sa scapam de spalatul pe jos .
Hai ca v-am zapacit, sunt traumatizata se pare, dar acum am terminat mancarea si e la rand (adica la zapacit de catre d-ra) calculatorul. Dar asta in episodul viitor.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput