The best of aug-sept-oct 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare... nocturna iarasi
Vroiam sa va pupacesc nitel inainte de culcare, ziua iar n-am timp sa intru si noaptea uit tot ce vreau sa zic . Dar tot o sa-i urez lui Crismir insanatosire grabnica si forma usoara fara multe mancarimi si bubisoare . Cum zicea si Ana, si noi stam cu nepotica ce merge la gradi si suntem in alerta cu varicela asta...
A propos de Ana, l-am vazut pe Stefan cel mare si nazdravan... cum stateau ei dragutii aliniati la plaja pe covor
Ii pupic si pe toti puiutii despre care am citit numai de bine cu sau fara ghilimele... muuulte flori si scuzele de rigoare pentru samburelul lui Pufy care a cerut chiftelute din cauza mea... daca-ti mai e pofta fierbe carnita mai intai si prajeste-le f putin, dar cred ca si gandul te supara acum . Mea culpa.... Pup lui Cali, o sa aiba martisor unic mereu....
Noi suntem ok, azi am fost cu tot cu Gogo la socrella, am facut senzatie pe acolo, naspa de tot e ca maine tre' sa facem iar un drum la serviciul lui mami, si e un friiiiiiiiiiiiiig. brrrrrr!!! Si Uca tuseste....
Va las ca ma lasa si pe mine firicelul de concentrare de care mai sunt capabila . Somnic usor!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor!
Andora nu cred ca e de iesit afara cu Uca azi!
Ioana, noi nu cumparam mancare preparata din magazin, nu am avut niciodata incredere si ce spui tu intareste ce credeam eu. Plus ca a patit-o o pretena care nu a avut vreme sa gateasca la ziua piticutei ei si a zis ca se salveaza cu mancare cumparata si seara era salata de ciuperci acra deja. Nu cred ca in Romania merita sa dai banii pe mancare preparata deja, cum stiu eu romanasii nostri baga in ea numai porcarii. pentru tine, ca nu ti-ai facut pofta!

Mie mi-e groaza de stat in casa, azi suntem numai noi 2 si sigur ma va zapaci, sper sa treaca gerul asta cat mai repede!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Geo pe Dami cel scumpic! Pai vad ca si el zice destul de multe....bravo lui! copil destept!
Cat despre faza cu urlatul lui Alesio i-a trecut de la sine, asa ca asteapta ca o sa-i treaca!

Danyce pe Alma cea inventiva!Ce au zis musafirii de cocktail-uri?

Andreea si multa sanatate Gogosicii tale! Noi acum ne pregatim sa iesim un pic de tot pe afara....brrrrr!

Cris nici eu nu mai cumpar mancare gata preparata in veac!!!!!!M-am lecuit!

Nu mai suport nici mirosul de prajit de cand cu chiftelele alea infecte...!
Alesio sta intre picioare la mine acum si-l pupa de zor pe "mi, mi, mi"(adica pe bebe mic[:D})!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67201" target="_blank">AICI!!!!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic

Mergi la inceput