The best of aug-sept-oct 2004 (101)
Raspunsuri - Pagina 14

ana_a spune:
Salut!
CRISMIR, of ca nu ati scapat de epidemie...si eu am stat cu sufletul la gura daca e sau nu e varicela ...in final inca nu a aparut nimic, oricum, Stefan e destul de des in compania unor copilasi care merg la gradi, asa ca si noi putem face oricand.Multa sanatate lui Robert si sa va treaca repede! Are multe bubite?
Noi mai devreme am venit din parc, plecati de la ora 12.30 am stat pana la 2 si am fugit dupa copii, porumbei si catei....abia l-am adus acasa...si era o zapada mare in parc ...si daca nu se descurca sa fuga in picioare se punea jos si o lua de-a busilea Acuma deja doarme.
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

ana_a spune:
Poze noi....ei bine...nu prea am avut de unde alege...v-am spus eu ca nu mai sta la pozat am facut peste 30 de poze din care nu am avut ce alege...ba mai mult au iesit si in ceatza
Dar tot am ales cateva facute zilele astea, plus si trupa de zburdalnici de la mama...care faceau vez'Doamne gimnastica...insirati pe jos si facand abdomene...cu piciul meu cu tot hahaha
Aveti un link aiciAna, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mada spune:
salut gagici
am terminat bagajul in sfarsit, ILi doarme si mai bantui si eu pe aici.
danyce, pupici Almei ca tare scumpa mai e.
cybip are fata ta cu cine sa semene, sunteti 2 frumoase.
ana, ce ma bucur ca aveti unde iesi.
as vrea si eu un parc in apropiere sa ma pot duce, poate asa as scoate-o mai des afara, la noi nu e zapada, numa gheata, ea are cizmulite bune, calduroase dar aluneca cu ele, asa ca mari plimbari ca sa o pot obosi nu putem face.
ar dormi si ea mai bine si-ar mai consuma din energie,
pufy, mai mai ce mai semnatura ai!
avem de la Mosu o jucarie faina pe Pooh care daca apesi pe o ureche are un intreg program de cantecele si miscari haioase, la un momnet da el intreaba: do you want to play some more? la care Ilinca invariabil raspunde da.
e asa de scumpa, v-am zis ca aprox la toate intrebarile puse de noi raspunde cu da.
cel mai misto e la vrei sa papi, ea zice da, dar de fapt nu papa nimic
Lilia pupici Ameliei, cred ca e tare scumpa.
va pupesc, mai dau o raita pe aici sa vad daca n-am uitat ceva
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

pufymic spune:
Mey fetelor cu noi nu-i ceva in regula: daca doarme copilul prea mult nu e bine, daca doarme prea putin iarasi nu e bine, daca papa mult nu e bine, daca nu prea papa(dar creste fara probl.) iarasi nu e bine....ne facem griji din orice....!
Eliana fii bucuroasa ca doarme pitica ta ca eu ma plang de al meu ca e insomniac ca ma-sa!
Mirela gandacelul bubos si multa sanatate ii dorim si sa treaca cat mai repede bubitele(si sa faca f. putine dc e posibil!).Nu cred ca Robert e primul din gasca cu varicela.....parca imi aduc aminte ca si Alex al Ionelei a facut cu ceva vreme in urma(anul trecut).....dar nu contati pe memoria mea ca ma cam lasa....
!/Oricum multa sanatate!!!!
Anamari,Lilia si multumim de felicitari!
si piticii vostri scumpi!
Cybip faina faza cu telefonul!Asa-ti trebuie dc nu l-ai spalat de mult.....necesita o baie si Yasmeen a fost pe faza!
Mada Ilinca ta scumpica cu DA-ul ei! Alesio nici sa-l belesti nu zice DA(stie sa zica dar nu vrea), si nici NU(la nu face iiiiiii cu caciulita si da din cap-a nu).
Ana faine pozele, mai ales aia in care stau pruncii aliniati ca sarmalele pe jos! Si aia cu Stefan cu catelul in brate e faina de tot!
Ionela ?????
Eu mi-am trimis husbandu la Selgros sa-mi cumpere chiftele (Andreea te belesc!!!!!!!)(ca n-am apucat sa fac si nici n-am avut chef....
)! Sper sa vina cu ele odata ca moooooooooor de pofta
!
Am vb cu Cali la tel. si a zis ca e ok si ea si Menny, burtica e binisor, are 34 de sapt, are cezariana programata in 1 Martie(prin cezariana l-a nascut si pe Menny), si face in continuare trat....dar e bine!Si a zis sa va transmit ca va pupa pe toate!
Pupici!
Ioana5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

pufymic spune:
Am mai vrut sa va intreb ceva si am uitat!De Timeea ce mai stiti?????
Pupici!
Ioana5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

georgiana.david spune:
Pufy super semnatura!
Din pacate nu am reusit sa vorbesc cu Patrice dar i-am trimis un SMS insa nu mi-a raspuns.
Mirela pupici la bolnavior si sa treaca bubitele repede!
Ana am vazut pozele, a mare Stefan!!!!!
Ionela????
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72

pufymic spune:
Geo ! Si eu tot ii trimit mesaje la Patricia pe Yahoo si Hotmail mess (sper sa n-o stresez, dar sunt ingrijorata ca nu mai stiu nimic de ea....)si vad ca nu-mi raspunde.....sper ca sunt ok.....offff!
Voi ce mai faceti?Ce minuni mai face Dami?
Mai fetelor sa nu va cumparati niciodata chiftele din Selgros ca sunt oribile!!!!!!....sau cel putin astea din Arad.....!
A mers bietul Ovi in capatul celalalt de oras sa-mi ia chiftele si abia am mancat o bucatica dintr-una ca mi s-a facut rau....!
Pupici!
Ioana5+ &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo

danyce spune:
Ioana, poate nu i-or fi placand bebeului din burtica chiftelutele.Sau poate gustul tau e altfel deja. Eu tin minte ca mi-era pofta de tot felul de alimente mai mult sau mai putin ciudate si chiar in urma acestora mi se facea mai tare greata (in primele saptamani /luni de sarcina cu Alma).Mai aveam un fel de gust metalic in gura pe care nu-l suportam, parca nimic nu mai era bun de mancat.
Mada,si Ilinca ta e o scumpa. Bine ca spune "da" ca a mea e in perioada "nee" (adica "nu" toata ziua).
Ionella, asteptam vesti cu nerabdare!
Geo, mai povesteste-ne de Dami!
Noi am fost azi la ziua de nastere a unei pitici de 1 anisor, tot jumatate romanca ca si Alma, unde ne-am intalnit cu alte mamici de pe DC. Cred ca facem un club de acum incolo ca tare bine a fost, relaxare pt mamici si zbenguiala din plin pt pitici.Almei i-a placut enorm acolo si a preparat cocktailuri speciale invitatilor, adica a pus bucati de fursecuri, cascaval si mezeluri in cola sau in vin. Cum a fost incurajata de gazde sa se desfasoare in voie, ea si-a continuat operatiunea de bar-tender
, iar de mine nu mai asculta...
Va urez o noapte buna tuturor!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

georgiana.david spune:
Dami e ok, alearga toata ziua, se ascunde, joaca fotbal si s-a facut tafnos. Cum nu-i convine ceva cum se pune jos in fund si incepe sa urle iar eu mor de nervi cand il vad ca face asa dar nu-l bag in seama si ii trece imediat. Lapte tot nu bea decat foarte, foarte putin.

georgiana.david spune:
La capitolul vorbit, eu zic ca stam binisor, zice foarte clar: mama, tata, mamaia, tataia, apa, alta, pa. Ioanei ii spune Iaia, la gol (mingie) spune "goa", mai spune "aaa" cand suna telefonul si isi duce mana la ureche. Cam astea imi vin in minte acum desi parca mai zice cate ceva.
Stie cum face calul, catelul, cocosul, tot ce-i cer stie despre ce vorbesc si imi aduce.
Hai ca m-am laudat cat cuprinde!