The best of aug-sept-oct 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai mai ce semnatura avem !
Ioana, da, in conditii normale e bunut programul, imi permite sa ies afara la pranz cand e cald. Dar imi placea mai mult cand se trezea la 8 jumate (azi la 6 jumate imi venea sa plang) si se culca pe la 12 pentru o o ora jumate-doua. Acum e deja in pat semi-adormita si dupa amiaza mergem intr-o vizita sa ne vedem cu 2 baieti si atunci va fi martaita... Asta e, nu am ce sa ii fac, deja plangea sa o punem in pat.
Duminica placuta tuturor!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ai observat-o deja? Acum sunt sigura!
Nashpa faza cu maraiala de dupa-masa......dar n-ai ce-i face! Si Alesio e marait pana la 17 cand binevoieste sa adoarma.........asa ca si noi avem portia noastra de maraiala....

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetelor!

aissa cu somnul asta e tare nasol cand se trezesc devreme...si noi am avut o perioada cand se trezea pe la 6 jumate-7!Ei bine acum Stefan pot zice ca are un program super :D pentru ca se trezeste in jur de 9 dimineatza, cateodata daca il las doarme pana la 10, pe la 2 cel tarziu doarme de amiaza si seara pe la 9-10 se culca. Wow...si daca nu v-am zis, doarme toata noaptea, rar mai cere 2-3 guri de apa!

Ioana am vazut si eu ca ai schimbat semnatura!:D

Noi am fost ieri la mama unde erau verisorii lui Stefan in vacanta, Iulia si Victor si sa vedeti distractie...ce faceam ei facea si Stefan, si toti 3 la un loc sunt un dezastru pentru vecinii lui mama la cate ture in fuga fac, sar de pe pat jos trantesc scaune, jucarii...wow ma mir ca inca nu au protestat vecinii, dar din cate mi-a zis mama, are noroc ca au si ei copilasi...
Am sa pun si cateva poze noi azi, ca de mult nu ne-am mai laudat!
Sa descarc din aparat si sa vad daca e vre una fara ochi inchisi sau cu copii in poza pentru ca nu mai vor sa stea la poze....nu-i mai prinde aparatul nici cum!!!!

Noi suntem azi singurei, tati e la munca, afara ninge, asteptam sa mai iasa nitel soarele si sa iesim la zapada!Ieri ningea FOARTE tare si pe Stefan nu am mai reusit sa-l bag in casa, se tinea mai de tocul usii si nu puteam sa-l var in casa nici pe sus ....am stat mai bine de o ora timp in care a alergat o pisica, sa dat in leagan si a batut pe la toate portile cu catei din zona......

Acum fiecare isi bea lichidele de dimineatza, eu cafea, Stefan la el in patutz ceiucul, dar dupa cum il aud se cam termina pauza mea....de regula ma lasa cam 20 de minute sa-mi fac damblaua cu cafeiul si 2 tzigari inghesuita in biroul sotului cu geamul deschis :D

Ionela sa stii ca si eu m-am gandit la tine, asteptam vesti bune de la tine!!!Pupici

Mai revin eu cu alte amanunte si cu pozici noi!
Paaaaa

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Ana astept pozele cu interes!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Iarasi am schimbat-o(semnatura).....sa vedem ce-a iesit!(sper ca nu ma injurati)!

Pupici!

Ioana5+ & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Noi am fost aseara la o petrecere de pitici... mai mari decat ai nostri... la ziua unu baietel de 4 ani... Si a fost ingrozitor de obositor... pentru ca nu aveau astampar... copiulu' meu nu mai e terorist... nici atomic... Am vazut ce inseamna asta... si sper ca a mea sa nu fie asa... ca ma dau cu capu' de pereti...
Au reusit s-o sperie pe Meme din clipa in care am intrat pe usa... iar atunci cand dadea cu ochii de ei (cu o parte din ei) se punea pe urlat... Am luat-o cu noi, jos, unde erau "oamenii mari", pt. ca sus nu se putea... urla incontinuu...
Am plecat mai repede dacat am fi vrut din cauza de Meme obosita si stresata...
Ca urmare a agitatie de asera... acum inca mai doarme... de aseara de la ora 10 jumate.
Am intrat sa vad daca mai respira... daca o avea temperatura... cand vad ca doarme la ora asta... mai ales ca la primele zgomote se trezea... e ok... doarme cu perna ei in brate... m-am linistit si eu si acum astept trezirea ca sa-i dau sa manance slabanoagei... de-asta nu se ingrasa... pt. ca doarme de rupe.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Ce radeam eu pe sub mustati mai deunazi citind ispravile lui Matei privind telefoanele mobile...si na ca mi s-a intamplat si mie sa studieze fii-mea legea lui Arhimede introducand telefonul mobil intr-un pahar cu apa lasat in neglijenta mea la indemana ei.
Vorbeati de ore de somn....noi pe de parte va luam pe toti si toate, are un program de somn de neinvidiat, insa tot pe seama dintilor punem, speram sa isi revina macar cat mai este inca copil. Deci, noaptea trecuta ne-am alergat pana la 1...frate parca-i dau cafea sa bea si nu apa.
Ioana faina semnatura

Yasmeen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ioana-felicitari!!!sper sa treci usor peste primele 3 luni....
ionella-putere...ma simt putin vinovata ca tu ai asa probleme si eu is suparat pe al meu desi el e de casa....de la mine a lovit depresia, cred...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Si Amelia a inceput sa doarma mai bine.
Dar de cand doarme doar o data pe zi. Pe la 13 isi ia prosopelul si suzeta si doarme ( la noi inca patul mare e si teren de joaca si de dormit in timpul zilei).Doarme vreo ora, rar doua. Iar seara la 21 este franta.

Dimineata incepe a se motai pe la 6-7 pentru laptic, i-l aduc si mai doarme pana la 8.30-9 cand se ridica in fund acuma ca poate, in cot inainte, si incepe sa ma piste si sa traga plapuma de pe mine.

Telefonul mobil demult e stricat de Amelia.
Mai nou, ii place numai unul din telefoanele mobile ca la ala poate aprinde lumina de la un buton chiar daca e blocat.
A reusit sa sune si la bunici la Chisinau. Noroc ca s-au prins ei ca o fi o gluma de a Ameliei si au inchis repede si nu a consumat prea mult.

Ma conving inca o data ca pe copii nu ii impiedica nici un ghips sa faca prostioare. Tot numai cu ochii pe ea tr sa fim.

Azi imi tot dadea scutecul pe care o pun cand o schimb si batea cu mana pe pampersul ei. Iar eu ii tot spuneam ca nu trebuie schimbata acuma ca tocmai am schimbat-o... si in cateva minute imi vine un iz! ea facuse kk si normal ca imi arata ca tr schimbata iar eu nu imi intelegeam copilul!!!

Ioana, felicitari pentru bb 2! Sarcina usoara sa ai!
Ionela suntem langa tine, asteptam vesti!
Anamari, cum se mai simte Liam?

Apropo, la noi Amelia nu prea e mamoasa... e.. cum s-o zice.. tatoasa... adica e mai mult dupa tat-su.. Nu ca m-as supara eu, mai ales ca asta inseamna la noi plimbat in brate...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Si sa va spun ceva nou,probabil suntem primul copilas care are...VARICELA...hmmmm,nu stiu cum am contactat-o,dar o avem...si trebuie sa stam in casa 2 saptamani...sa vedem cum va evolua...daca face febra,de care mie groaza,mai ales ca noi nici nu am avut pana acum...doctorul spune ca copii la varsta asta fac faze usoare si sa speram ca nu va fi nasol...ca o sa-l mai manance bubitele,ufffffff....dar ma bucur ca am facut-o acum,decat cand o sa fim mari,nu?

Cu orele de somn...eu nici nu stiu cum mai stam...cert e ca noapte ne trezim pe la 12 sa venim in pat cu mami,la 5 dimineata sa papam lapticul,iar la 8 definitiv...insa apoi pe la 11-12 dormim cam o ora,iar la 3-4 inca 1 si jumate...seara la 9,30-maxim 10 suntem in pat la nanii....azi vad ca e exceptie,evident,doarme de la 12 si parca vad ca nu va mai dormii dupa masa,ca deja are 2 ore de somn....problema e ca va rezista tare greu pana deseara la 9,offfffffffff....dar ce sa-i fac...om vedea noi ce va fi...acum e si bolnavior gandacelul meu
IOANA,super semnatura,
IONELA,asteptam vesti, si pt Alex!

fetelor si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput