Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici!

Mai intru si eu un pic, sa zic la multi ani lui bebe Tudor, precum si tuturor bebeilor care isi mai serbeaza lunile azi:))

Cristina sper ca ai primit mailul meu de ok, ti l-am retrimis de dimi dar eram cam adormita

Noi suntem disperate cu papatul, nu mai vrem la san deloc, asa ca sunt cam trista pe chestia asta. De fapt alaltaieri i-am dat un biberon la un moment dat ca era prea agitata, ieri i-am dat doar san si eram fericita, desi imi cam plangea in timpul suptului, azi mi-a urlat de numa si am fost nevoita sa ma mulg si sa ii dau in biberon. De fapt m-am muls sa vad daca am lap lap si slava domnului ca este, am scos 150 ml imediat...dar NU vreau sa ajung la muls! M-am tot uitat la mameloane, sunt ok, dar bebe nu mai vrea sa traga din ele. Nici din san nu vrea. Doar cand simte lapte in gurita ( deci cand ii torn biberonul) abia atunci isi aminteste sa traga! Ati mai intalnit asa ceva??

Si inca ceva, Amalia adora sa se uite la TV si nu am cum sa o opresc...decat daca sting TV-ul.E o incapatanata fara pereche!

Revin cu pareri despre carucior - stiti ca este subiectul meu favorit

Pupici,

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ce bine e cand scrii juma' de ora si pierzi mesajul...

Fetelor care ati reusit sa faceti program de papa la pitici, ati reusit cu ajutorul ceaiului? In-afara de lasat sa planga, ca nu suport eu, ce sa mai zic de vecini...

Leea, sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el!

Joy, ma ingrozesti!Chiar de atata amar de vreme suferi? Ghici unde imi apar si mie monstruozitatile! Plus una bucata picior. Sunt buna de material didactic pentru orele de dermato sau chiar pentru poze in carti de specialitate. Si in ritmul in care se cicatrizeaza si dispar urmele, adio plaja la vara... Imi este tare frica sa nu ia si fata, ca am incurcat-o!

Acum cateva zile m-am uitat pe un DVD unde imortalizase sotul primele momente cu Maria. Adica chiar cand m-au scos din sala de operatie si mi-au adus-o sa o invete sa suga. Mi-au dat lacrimile! Era asa de mica, un botz cu ochi mari,,, si nu glumesc cand spun ochi mari - HELP, poate ma ajuta careva sa postez albumul. Era asa de dulce cand plangea de foame...Acu scoala blocul!

BB_alinus, uite ca si noi ne-am confruntat cu problema ta, vezi ca s-a tot vorbit de ciupercutze pe limba; mai bine mergi la dr pana sa devina fata fan biberon. Si noi am apelat ieri la el, dar azi am revenit la papatul direct de la san.

Tati nu ajunge in seara asta in timp util sa facem baie la fata. Asta inseamna ca va trebui sa ma descurc singura. S nu am mai facut-o pana acum. Sper sa ma descurc.
Am vazut la multe dintre voi poze cu pitici fericiti in prosop de baie...sunt inainte sau dupa?! Ca la noi e un adevarat scandal cand iesim din caditza si tine-te, nene...plngem de sare camasa de pe mama ca nu stie ce sa-i faca. Cand suntem amandoi unul o sterge, celalalt zornaie si canta, poate, poate, tace puiul. Si functioneaza de multe ori.

Va dorim o noapte linistita!
Ioana si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66946" target="_blank">scutoc no.7

Mergi la inceput