Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Ioana77 precum zicea si Cristina la un mom dat, daca ii dai sa suga haotic - f des (asa am patit-o si eu intr-o zi!!) nu are timp sa se digere ca lumea si laptele merge zvrrr! direct prin intestin si atunci face kk non-stop. Adica ma intelegi, o data la 1h - 2 h, ceva de gen si tot cate putin. Ma bucur ca s-a rezolvat cu acceptatul sanului.
ela felicitari!!! si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa ma delectez cu inca o poveste frumoasa de nastere!!! Jos palaria in fata dr Parvu, mi-a placut de el din ce ai povestit, oricum auzisem numai de bine si f bine de el.
catuta si Ripley si eu am marsupiu chicco si imi place f f mult, pare f solid facut, nu se compara cu unul noname pe care l-am avut imprumutat de la cineva la Silvia.. deh la primul copil era greu sa le luam pe toate noi... o parte le-am lasat pt la al doilea . Dar si produsele cam eu le sti de bune, noi avem scaunul de masina al Silviei de la cam. Nu poti totusi sa-l vezi undeva inainte sa-l comanzi de pe net? La "panzoase" parca e mai bine asa...
Eu parca traiesc un vis urat care se repeta - iar mi s-a facut o galma la san, in acelasi loc . De data asta nu mai vreau sa aplic nici un sfat "profan", am sa incerc sa vorbesc cu dr meu sa vad ce-mi recomanda. Inca nu s-a inrosit, e doar galma care deja doare la apasare si a rezistat la 3 alaptaturi.
Hai sa discutam ceva mai frumos:
sunteti multumite de Graco Ultima plus? puteti sa-l urcati singure pe scari? cu copil cu tot sau nu? Eu intentionez sa mai folosesc carutul ramas de la Silvia pana pe la 6 luni ca imi place ca are leganatoare, dar dupa aceea mi-as dori unul mai USOR, sa-l pot ridica singura pe scari, daca il pot urca cu copil cu tot ar fi ideal. Plus ca astept Baby Expo de primavara, probabil iar o sa faca reduceri la ce bine le-a mers vanzarea in toamna. Spera Io.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
fetele...1... cititi din nou pagina 9, ca fetele mai noi au postat mesaje si abia acum li s-au moderat...
2....
ati auzit, nu mai suntem obligate sa depunem lunar declaratie la primarie, ca au modificar decladatia din cererea tip... dar oare asta inseamna ca trebuie sa depunem DIN NOU declaratia???
daca chiar asta inseamna, invit sectorul 3 la o intalnire pe holul primariei
si... incep sa inteleg.. deci pisi si boscu nu ne-a ales intamplator, stia de noi de la o prietena. deci, cam stia despre cine vorbeste... astpt si eu sa vad despre cine este vorba.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
many, pentru alaturare la grupul de-aici nu-i nevoie de "cerere scrisa", doar de datele de identificare sa te trecem pe lista
ioana77 regleaza-i un pic programul si o sa se linisteasca si burtica. la noi a mers...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Dupa parerea mea ori pisi ori prietena ar fi frumos sa se deconspire. Altfel inseamna ca nu mai putem avea incredere una in alta. Ceea ce ar fi pacat.
Cristina eu l-am ascultat pe dom' ministru in direct pe Realitatea. Asa a zis, ca se modifica cererea sa cuprinda si declaratia ca nu avem alte venituri si daca pe parcurs apar alte venituri sa mergem sa declaram frumos la primarie ca sa ne taie indemnizatia. Asa ministru ca asta.. mai rar. Atata a invartit-o si a sucit-o.. eu puteam sa pun pariu ca n-o sa ramana absurditatea cu drumurile lunare la primarie, de-aia nici nu m-am panicat atat de rau.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Sa va zic ce face fimea...cand am iesit din maternitate mi-au dat o cutie de la Happy (cred ca toate am primit!),scutecul acela pe care se schimba copii...fimea are o placere sadica de al face praf! Cum o pun pe el sa o schimb sii dau jos pantalonasii,cum incepe sa dea din picioruse si sa se agite! Am fost ieri in cora si i-am luat 5 ca sa aiba fata cu ce sa se joace,daca asta ii place!
Cristina vrei sa spui ca iar ne intanlim la primarie?Poate data asta stam si noi de vorba mai mult decat data trecuta...
Catutza si Bianca-Maria
![](images/user_woman.png)
lordra spune:
Bai, m-ati innebunit cu glicerina aia. Spuneti-mi, voi ii dati preventiv, sau bebeii vostri chiar au totzi candida in guritza? Dara mea are limbutza albicioasa, insa atat. Restul gurii e curata. In plus, n-a dat niciodata semne ca ar deranja-o ceva. Sa-i dau cu glicerina d-asta cu nistatin si in cazul asta?
Si inca ceva: cam cate scaune pe zi au bebeii vostri? Dara-mi are inca destul de multe si nu mi-e clar daca e ok au ba.
Hai va tzuc
pischi2003 spune:
JOY, te rog sa ma scuzi, tu ai scris "FETELE, success la vaccin astazi.." si eu am inteles ca vorbeai de tine. Scuzeeeeee
. Chiar ma miram ce repede te-a programat
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
lordra spune:
Catutza, si a mea e maniaca cu Happy alea. Sare pe ele de zici ca-i la circ. Oricum, cre'c-ara sari pe orice daca e-n kuru' gol si nu mai are nici un fel oprelishte. Imi vine sa nici nu-i mai pun pampers, asha e de fericita cand e fara el. Bietii copilashi! Noi cre'-c-am innebuni sa purtam porcarii d-astea de chilotzi chinuitori de piele. Ei insa, suporta totul cu un stoicism exemplar. Noroc ca nu prea-s constienti ei pe ce lume se afla, ca altfel sigur ar da revolta peste ei.
pischi2003 spune:
Lordra si Alex face mai multe scaune pe zi, vreo 3-4, cred. Si mai iese uneori si cate un pic de kk si la partzuri...
La a mea doct. pediatra mi-a recomandat sa-i dau cu glicerina boraxata prin gurita, ca are limbuta albicioasa...
Lavi, bafta multa sa scapi de galma . Si eu imi studiez sanii cand ii simt plini-plini, sa nu patesc si eu vreo pozna din asta. Dar dupa supt e ok, sper sa ramana asa.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
leea_cv spune:
Astazi flacaul meu a implinit o luna.Sint o mamica fericita.
Joy,Alexandrina m-am obisnuit cu statutul de mama singura,asa ca,profit de ajutorul mamei si merg mai departe.
Vorbeati despre programul nocturn al meselor:Al meu Tudor papa pe la 9,dupa baita,apoi pe la 3,30 si dimineata pe la 8.30.Ceea ce un pic ma ingrijoreaza,caci in total maninca doar de 5 ori pe zi.Dar daca face pipi si kk suficient,iar in greutate creste,probabil ca e in regula.Suptul dureaza 60-70 de minute,ca doar la sin somnul e cel mai dulce.
Inca nu l-am scos afara si nici macar in fata geamului.Oare e vremea sa o fac?
Si ai vostri bebei adorm greu noaptea?Ca al meu plinge intruna vreo juma de ora-o ora si abia apoi adoarme,cu suzeta.
leea+Tudor
leea