Magia Feminitatii
Raspunsuri - Pagina 3
ciocolata cu piper spune:
Lupta continua dintre barbat si femeie a fost, este si va ramane mereu.Cred ca lupta pentru suprematie exista peste tot.Chiar si animalele isi apara teritoriul,iar cel mai puternic castiga.
Asa este si la oameni,esti puternic conduci,esti slab te lasi condus.
Faptul ca tot mai multe femei castiga teren in fata barbatilor este o realitate.Femeia din ziua de azi este independenta ceea ce-i confera avantaj.Nu se mai lasa calcata in picioare ci riposteaza,nu mai depinde de barbat.Orice femeie in ziua de azi isi poate castiga existenta.
O femeie poate face orice.Barbatii sunt mai neputinciosi.
Femeia este cea care da viata.
Ea duce la peretuarea speciei umane.
Acesta este avantajul femeii.
Nu exista lucru pe lumea asta ca o femeie sa nu-l poata face.
Barbatii au devenit mai plangaciosi,mai sofisticati,si-au pierdut oarecum barbatia.Femeile isi pun amprenta tot mai mult pe caracterul lor, ii modeleaza dupa bunul plac.
Ovidiu cred ca dupa vreo suta de ani ,poate, femeile vor ajunge sa controleze lumea.Deja numarul barbatilor este in scadere.
Femeile castiga teren.Anual se nasc mai multe fetite decat baieti.
Grace spune:
quote:
ciocolata cu piper
Trimise - 20/01/2006 : 09:18:35
Lupta continua dintre barbat si femeie a fost, este si va ramane mereu.Cred ca lupta pentru suprematie exista peste tot.Chiar si animalele isi apara teritoriul,iar cel mai puternic castiga.
Faptul ca tot mai multe femei castiga teren in fata barbatilor este o realitate.Femeia din ziua de azi este independenta ceea ce-i confera avantaj.Nu se mai lasa calcata in picioare ci riposteaza,nu mai depinde de barbat.Orice femeie in ziua de azi isi poate castiga existenta.
Barbatii au devenit mai plangaciosi,mai sofisticati,si-au pierdut oarecum barbatia.Femeile isi pun amprenta tot mai mult pe caracterul lor, ii modeleaza dupa bunul plac.
Ovidiu cred ca dupa vreo suta de ani ,poate, femeile vor ajunge sa controleze lumea.Deja numarul barbatilor este in scadere.
Oh please.... Nu exista superioritati intre femei si barbati decit cele create de mintile noastre. Lumea este formata din oameni si nu din femei si barbati....
ovidiu bufnila spune:
Intr-adevar sunt mai plangaciosi. De ce credeti ca au ajuns asa?
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by ciocolata cu piper
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Grace spune:
quote:
ovidiu bufnila
Trimise - 20/01/2006 : 17:38:55
Ovidiu Bufnila
Chiar n-am nici o idee...
Witchie spune:
Pentru ca tatii i-au terorizat pentru ca mamele ii iubeau si pentru ca atunci cand au devenit tati la randul lor, si-au terorizat copiii pe care sotiile lor ii cocoloseau prea mult si tot asa. Nu am inteles de ce e nevoie de 9 topicuri diferite...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
Rosey spune:
bla bla bla. vorbarie goala. chiar te ia cineva in serios mey frate?
complexele de inferioritate se pot rezolva si altfel
ovidiu bufnila spune:
Ce le lipseste din punct de vedere sociologic? Pentru ca politica deja este un mit rasuflat din punct de vedere masculin?
Ovidiu Bufnila
quote:
Originally posted by Gracequote:
ovidiu bufnila
Trimise - 20/01/2006 : 17:38:55
Ovidiu Bufnila
Chiar n-am nici o idee...
O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.
Grace spune:
quote:
ovidiu bufnila
Ce le lipseste din punct de vedere sociologic? Pentru ca politica deja este un mit rasuflat din punct de vedere masculin?
Ovidiu Bufnila
Nu le lipseste nimic.... si-au ales doar prost cariera....
ovidiu bufnila spune:
Valurirea culturilor are ceva din miraculosul feminin? Preluarea puterii de catre femei e inscrisa in Codul Genetic?
OB
http://finance.groups.yahoo.com/group/Ovidiu_Bufnila_Digital_Show/
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Valurirea culturilor are ceva din miraculosul feminin? Preluarea puterii de catre femei e inscrisa in Codul Genetic?
OB
http://finance.groups.yahoo.com/group/Ovidiu_Bufnila_Digital_Show/
Valurirea culturilor NU are "ceva" din miraculosul feminin. Are ceva din tot ce se presupune ca este omul. Nu are nimic din nimic.
Preluarea puterii de catre femei NU este inscrisa in Codul Genetic.
Codul Genetic nu este descifrat pe intelesul tuturor, nimeni nu poate spune "puterea este inscrisa" odata ce nu stim despre ce scriere este vorba.
Daca poti sustine contrariul, ma astept sa scrii, la cit mai subiect, please! Ma refer la timiteri concrete! Unii dintre noi chiar studiaza Coduri.
Altminteri ma voi multumi cu aceste idei trunchiate, dezvoltate mai-sus, de catre mine. C-asa vreau eu.
Magia obiectelor, oraselor, vietii si a SF-ului in general tine de lipsa teoriilor, in neant exista numai neant! Chiar daca neantul inseamna totul.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii