Magia Feminitatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Nimeni nu contesta. Dar acum e ceva nou! Merita sa analizam si sa luam decizii. E important sa luam decizii!

quote:
Originally posted by otis41

de mult s-au implicat femeile in politica!

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Iata doua linkuri unde incepusem niste discutii:

Femeile si Revolutia Oraselor:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60743

Mamicile Exceptionale: Teoria Universului Valurit:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59082&whichpage=8

Am deschis alte topicuri in forum, topicuri construite cu ajutorul inspiratelor si inspiratilor din acest froum de exceptie.

Cred sincer ca despre aceste lucruri sensibile, delicate sau tragice, insurgente saustranii putem DIALOGA matur, cu prietenie, fara nervi, fara stouri, incercand sa intelegm cate ceva. Lumea inainteaza. Vin vremuri ciudate pentru rasa umana. Nu vom rezolva noi aici teribilele probleme ale rasei umane dar poate experimentam un gand, o idee interesanta, poate invatam unii de la altii.

Va iubesc in felul meu sucit dar plin de caldura!

Ovidiu Bufnila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:

ovidiu bufnila

Liberia, Germania, Chile, Finlanda si asa mai departe au fost cucerite de femei. Urmeaza USA, Condolezzzzaaaa intra in calculele alegerilor prezidentiale. Am identificat trendul acesta cu catva timp in urma si chiar am dat drumul pe net unor topicuri pe aceasta tema. Multe femei m-au zvantat in ocara si batjocura, a se vedea www.eva.ro, in forumul lor, la sectiunea Cariere, topicul Imaginea. Si mai este ceva si in forumul din www.desprecopii.com. Am mai scris si prin alte parti, parca. In sfarsit, nu are importanta ca Bufnila a fost bubuit ci are importanta ca Trendul Femeilor incepe sa prinda contur si sa forteze. E interesant pentru ca eu cred sincer ca insurgenta feminina poate echilibra trendul masculinizant si masculinizat din toate domeniile, trend care rasufla din greu si pare din ce in ce mai lipsit de imaginatie fie ea si politicia. Poate ca trebuie sa intelegem ca e timpul sa reconsideram pozitiile, nonsalant, cu maturitate.

Va propun o dezbatere!

Mai Ovidiu, mi-e si teama sa-ti raspund ca sa nu ma crezi malitioasa... Dar tot o sa-ti spun parerea mea cu orice risc...
Draga Ovidiu, mie imi plac barbatii si refuz sa fiu insurgenta si sa lupt impotriva lor... Asa-s eu o fire mai pasnica... (mama e de vina ) Si cred ca doar unindu-ne fortele (indiferent de sex) se poate face o treaba mai buna si nu declasind si dispretuind sexul masculin.

Mergi la inceput

Grace, e excelent! Am deschis topicul nu pentru o idee impotrivitoare ci dimpotriva! Numai ca, trebuie sa vedem realitatea asa cum este! Misoginismul, pe care oricum nu-l eradicam noi in acest forum, duce la pierderi incomensurabile in politica si in mai toate domeniile fiintei umane. Misoginismul de fapt nu vorbeste despre superioritatea iluzorie de altfel a barbatilor ci despre o impotenta. E haios, tragic si periculos sa te misoginezi. Femeile sunt sarea si piperul politicii. Ori de cate ori construiesc strategii pentru diversi oameni politici ii intreb chestia asta. Sunteti sau nu misogin? E ca si cum i-as intreba daca cred in Dumnezeu sau nu.

Mergi la inceput

Numai!
quote]Originally posted by lucia1

mereu cu credinta in D-zeu!
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

mai , atata le cauti in coarne la femei ... ca intru la banuieli... ,

of off mai maaaai

ai de gand cumva sa iti faci operatie de schimbare de sex? ca simt o tristete pentru ca faci parte din aceasta categorie pe care nu o bagi in seama : barbatii....

Te-am vazut in blugi si geaca cum dadeai apa la vaca. :))

Mergi la inceput

Barbatii nu fac copii.
Ovidiu Bufnila
http://www.damnzine.hpg.ig.com.br/zines/045.htm

quote:
Originally posted by dyana

mai , atata le cauti in coarne la femei ... ca intru la banuieli... ,

of off mai maaaai

ai de gand cumva sa iti faci operatie de schimbare de sex? ca simt o tristete pentru ca faci parte din aceasta categorie pe care nu o bagi in seama : barbatii....

Mergi la inceput

O femeie nu face copil de una singura ... eee ? ce zici de asta ????

sau barbatii nu e buni de nimic, facem copiii si fara ei ?

io din cate stiu , un copil are o mama si un tata dar poate traiesc intr-un univers paralel si aburit si invaluit rau di tot de nu mai stiu nici io

Mergi la inceput

Acum aflu pentru prima oaraaaa!
Ovidiu cu prietenie

quote:
Originally posted by dyana

O femeie nu face copil de una singura ... eee ? ce zici de asta ????

sau barbatii nu e buni de nimic, facem copiii si fara ei ?

io din cate stiu , un copil are o mama si un tata dar poate traiesc intr-un univers paralel si aburit si invaluit rau di tot de nu mai stiu nici io

Mergi la inceput

hehehe, esti simpatic

e , asa mai merge, cand nu ma iei cu valurirea si cu abureala e mai fain

Mergi la inceput