Magia Feminitatii

Magia Feminitatii | Autor: ovidiu bufnila

Link direct la acest mesaj

Liberia, Germania, Chile, Finlanda si asa mai departe au fost cucerite de femei. Urmeaza USA, Condolezzzzaaaa intra in calculele alegerilor prezidentiale. E interesant pentru ca eu cred sincer ca insurgenta feminina poate echilibra trendul masculinizant si masculinizat din toate domeniile, trend care rasufla din greu si pare din ce in ce mai lipsit de imaginatie fie ea si politicia. Poate ca trebuie sa intelegem ca e timpul sa reconsideram pozitiile, nonsalant, cu maturitate. Putem vorbi despre o feminitatea a Puterii sau despre puterea Feminitatii?

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Si care ar fi problema ta, de fapt?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mai, Ovidiu tu vrei sa te pui bine cu femeile de pe DC?Sau cu adevarat esti sustinatorul lor?
Daca raspunsul la a doua intrebare e da, inseamna ca recunosti ca multe femei sunt superioare barbatilor si au capacitatea de a schimba ceva.Asta e bine.
Daca raspunsul este da si la prima intrebare....cred ca ai crescut in ochii fetelor.
M-as bucura sa fii si convins de ceea ce ai scris in mesaj.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nu vad nici o noutate in "trendul" asta, cum ii spui tu.
Femeile se implica de mult timp in ceea ce va doare pe voi, barbatii cel mai tare si anume in politica. Nu stiu de ce considerati ca zona politica ar trebui sa fie exclusiv masculina. Nu mai e demult ! Dar cine are ochi de vazut....sa vada !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

de mult s-au implicat femeile in politica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hehe, trendul ca trendul, ca doar noi il facem pe el nu el pe noi, dar tre' sa recunoastem ca femeile au, in general, mult mai multa diplomatie decat multi barbati, ca sa nu mai zic de simtul raspunderii... si de talent in sesizarea problemelor reale cu care se confrunta familia sau societatea, de sintetizare, de identificare a rezolvarilor realiste... si multa capacitate de anticipare, ca sa nu mai pun la socoteala imaginatia mai bogata zic eu si - ca efect constructiv - empatia (aceasta putand ajuta enorm uneori)

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Trend, netrend da am impresia ca ce spune Ovidiu e adevarat. Mi se pare ca in ultimul timp pozitia femeii la nivel mondial se intareste, ca in sfarsit ni se recunosc meritele. Si de acord, dac-ar fi mai multe femei in viatza politica, n-ar mai fi atatea conflicte (sau ma rog, s-ar rezolva pe cale pasnica), atatea razboaie. Sa luam un singur exemplu: in puscarii sunt cca 90% barbati si 10% femei. Un altul: cand e vorba de donari in scopuri umanitare procentajul este cam la fel. Femeile sunt in marea majoritate mame si vor sa-si protejeze copiii, vor sa le asigure urmashilor o lume mai buna.
Un alt exemplu: cati barbati cunoateti batutzi de neveste? eu una nici un exemplu, stiu ca sunt, dar RARE cazurile. Cate femei stiti care sunt (au fost) batute de barbatzi? din pacate cunosc foarte multe cazuri.
Lista ar putea continua, asha ca, fara a minimaliza rolul barbatzilor in viatza noastra, ii dau dreptate 100% lui Ovidiu , fetelor e randul nostru

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Nu e o problema a cuiva, e o tendinta care tine de Istorie.
Ovidiu

quote:
Originally posted by Elise

Si care ar fi problema ta, de fapt?

Elise

Mergi la inceput

Draga Eftimie, construiesti o conflictuala simpatica dar atat. In ideea unei comunicari elegante, instructiunea ta este insa neconforma. Dar ca sa nu inchidem canalul de comunicare noi doi, incearca sa-ti reconstruiesti mesajul. Problema e ca femeile si barbatii sunt diferiti si atat tot. Povestea cu superioritatea e o gogorita. Fii putin mai atent cu ideile tale. Aaaa, daca vrei putin action OK, nu e problema. Putem sa construim conflictuale cate vrei. Las-ti omule malitiozitatea in alta parte ca avem treburi serioase de facut in Romania. daca ai cref de plaisiruri si teste din astea de la scoala, OK, unde vrei.
Cu prietenie, ca n-am timp sa ma supar.

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Mai, Ovidiu tu vrei sa te pui bine cu femeile de pe DC?Sau cu adevarat esti sustinatorul lor?
Daca raspunsul la a doua intrebare e da, inseamna ca recunosti ca multe femei sunt superioare barbatilor si au capacitatea de a schimba ceva.Asta e bine.
Daca raspunsul este da si la prima intrebare....cred ca ai crescut in ochii fetelor.
M-as bucura sa fii si convins de ceea ce ai scris in mesaj.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Topicul nu se dezvolta intr-o astfel de directie. Nu am de gand sa construiesc o polemica ci sa incercam sa vedem ce se intampla cu trendul acesta de exceptie. Cum ar putea femeile echilibra si armoniza situatii, evenimente, stari de lucruri in Era Complexitatii. Femeile au asta un rol de exceptie. Nu consider ca politica trebuie sa fie facuta de barbati numai ci dimpotriva. In alta ordine de idei eu il reprezint aici DOAR pe Ovidiu Bufnila. Nu sunt purtatorul de cuvant al barbatilor de pe planeta Pamant. Asta e valabil atat pentru navigatoare cat si pentru navigatori.
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by KUKI

Nu vad nici o noutate in "trendul" asta, cum ii spui tu.
Femeile se implica de mult timp in ceea ce va doare pe voi, barbatii cel mai tare si anume in politica. Nu stiu de ce considerati ca zona politica ar trebui sa fie exclusiv masculina. Nu mai e demult ! Dar cine are ochi de vazut....sa vada !

Iulia

Mergi la inceput