Yves Rocher

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Se gaseste si in Plazza Romania dar mie preturile mi s-au parut net superioare celor de aici.
Mie imi plac rujurile, gelurile de dus si mai ales gelul efect sauna (nu stiu exact cum se numeste).Cremele nu prea ma incanta, le-am folosit de cateva ori dar nu mi-au placut.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Da , au multe produse bune. Insa stie cineva daca din Romania se poate face comanda online?In magazine preturile sunt muuuuuult mai mari decat in cataloage.

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by assa
Insa stie cineva daca din Romania se poate face comanda online?

Da, asta vroiam si eu sa intreb.

Am cautat pe net si site in lb romana nu exista. Iar comanda pe net din US sau mai stiu eu de unde... tind sa cred ca transportul ar costa mai mult decat produsele in sine.

Dar poate stie cineva mai bine.

Fetelor din Romania, ati facut comanda de pe net la produsele Yves Rocher?

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cred ca cel mai bin ele dati un mail direct pe site-ul lor si intrebati.Pentru Franta de exemplu trasportul costa 3,90euro.
ce e bine ca mai mereu pe site-ul lor sunt reduceri de 50%.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Cele mai bune produse pe care le-am folosit pana acum sunt: ADN Vegetal - La Cure Cellulaire a l'ADN Vegetal Natif si ADN Vegetal - Soins Cellulaires Intensif... fac minuni pt o persoana care se apropie vertiginos de 40 de ani (eu - anul viitor :-))
In Canada daca esti client fidel ai card YR si lunar primesti posibilitatea de a cumpara 3 produse la 50% din pret...
Se merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Si eu folosesc de 1 an de zile numai produse YR si sunt tare incantata de ele(creme, parfumuri,deo,geluri de dus, masti),mai putin rujuri, pentru ca m-am pacalit cu unul, nu era tocmai culoarea care-mi placea(difera fata de culoarea din catalog) si pana sa ma hotarasc sa-l returnez au trecut cele 14 zile.
Asta imi place la ei, ca in cazul in care nu-ti place un produs comandat, il poti returna in 14 zile, fara sa platesti transport sau alte taxe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

tocmai si eu mi-am comandat o caruta de produse de la ei , si ce am mai avut prin casa si nu prea imi placeau le-am facut vant deja...
am profitat ca au reduceri de Valentine's day.... sper sa fie produse de buna calitate.... mi-am luat sampoane, geluri de dus, creme de picioare si maini, si lotiuni de curat fata si alte porcarioare....
va spun cand o sa le primesc cum sunt... desi multa lume le lauda, am intrat pe un site de review si majoritatea se declara multumiti...

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna tuturor..
eu sunt fan YR de aproape un an de zile
tot primeam publicitate in posta si miam zis_ hai sa incerc si aceste produse_..
sunt foarte multumita de ele..imi plac gelurile de dus miros asa de bine incat leas manca..plus creme de fata ,, parfumuri,,oje

imi place ca mai am si cate un cadou mai mereu si e fain
am comandat o data on line si mia venit comanda ff repede
plus ca mai comand prin posta si pot plati in timp de 3 luni
sunt multumita de ele si le folosesc in continuare..

va pup

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am primit acum vreo 2 ani, de la o colega de servici, un gel de dus YR, adus chiar din Franta (in ideea ca in Ro se mai contrafac unele produse) si am fost extrem de incintata de el. Asa ca, aici, cind mi-a venit prin posta o oferta de la ei, nu am ezitat sa comand, mai ales ca au tot felul de reduceri si oferte si - asa cum spunea si Karmyna - totdeauna primesc si cel putin un cadou. De obicei mai multe, ca si eu "ma dau in barci" si comand peste limita pt. mai multe cadouri.
Si sint foarte multumita de produse. E drept ca nu am comandat produse de machiaj, de astea am de la alta firma.

Karmyna, vroiam sa te intreb: cum platesti timp de 3 luni, cu card de credit facut la ei sau altfel?

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Super ok fetele care comanda online. Am intrat si eu pe site la ei si am vazut ca au oferte si cadouri dar din Romanica nu prea putem sa comandam... zic eu. Poate ma contrazice cineva.

De abia stept sa iau salariul sa mai dau o raita pe la magazin

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput