Par decolorat si uscat....Help!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

tratamentul cu ou+ulei de masline+vitam. A, E, B, fiole este f.f.f. bun Eu m-am decolorat in asa hal ca mi s-a rupt tot parul ,din lung pana la fund s-a fecut aproape pana la umeri dar nu s-a rupt egal .Si am inceput cu acest trat. o data pe sapt. timp de 1 AN, imi infasuram parul intr-o punga si dormeam cu el asa pana dimin. cand il limpezeam si apoi il dadeam cu un tratament de par cu care mai stateam 30 min. , si nu ai este aspru ,desi parul meu este cret si prin natura lui tinde sa fie uscat. Si doar il sterg cu prosopul si il las sa se usuce natural , fara uscator .Vara mai ies pe balcon la soare dar sa nu stai nici aproape de calorifer (iarna) usuca.Tratamentul il gasesti in orice mag. de cosmetice la 130.000-150.000 1 litru . se numeste CREMA MIDOLLO & PLACENTA SERICAL.Este pe baza de placenta , EXTRAORDINAR SI TE TINE MULT TIMP.

irlandeza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna,trebuie sa va marturisesc ceva.Am tras cu ochiul aici la voi si disperata fiind pentru ca detin un par super cret care sta vilvoi,m-am interesat de produsul recomandat de voi de la L'oreal.L-am cumparat si aici trebuie sa va spun ca am platit 12 euro,destul de ieftin in comparatie cu ce am citit la voi.Intre timp l-am si folosit si am avut imensa surpriza sa constat ca parul meu sta mult mai lipit de cap lucru care m-a incintat nespus.Voiam sa va multumesc mult de recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

subscriu si eu tratamentului cu ulei de masline si galbenus de ou.
am parul ff fin cu firul subtire.saten deschis.si desi nu l-am decolorat niciodata,am avut ambitia sa fiu blonda de atatea ori.numai cu vopsea,direct pe parul natuarl.si cu toate astea,era mult prea agresiv pt parul meu.era f uscat,deshidratat,arata oribil,dar era blond.pana la urma nu am mai suportat si l-am vopsit saten deschis,o culoare f asemanatoare cu a mea si l-am lasat sa cresca natural aplicand masca cu ulei de masline si galbenus de ou saptamanal.vreau sa va spun ca nici nu mai era cazul sa il tund,ma refer la parul vopsit si distrus...era complet refacut,lucios si frumos dupa numai cateva luni.devenisem dependenta de ulei de masline.si vazand asa,am inceput iar sa il fac blond...si povestea se repeta.acum sunt in faza in care vad pe saptamana ce trece cum parul meu satenut deschis arata din ce in ce mai bine!asta numai datorita uleiului de masline!!!dar gata,il las natural.blonda nu ma mai fac!

Mergi la inceput