Par decolorat si uscat....Help!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Allure, cutia e galbena, Absolut Repair!!! Multumesc!

Anelize, de la ce salon ai cumparat Kerastase? Ca nu vreau sa umblu din salon in salon si sa caut!!! Ce salon de coafura frecventezi?

Vreau sa va spun ca nu am avut ce face cu banii si am cumparat si un ser pt varfuri de la Wella SP, nu mi se pare bun .... sa nu luati teapa....

A folosit cineva produse le la TiGi BaD? am vazut ca sunt f. scumpe...

.... un par super pt toate fetele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

Kerstin, te rog, spune-mi si mie de la ce salon din C-ta ai cumparat masca l'oreal.
6 sute nu mi se pare mult,mai ales dc se foloseste in cantitati mici

Mergi la inceput

Infinity Studio Salon

Str. Dimitrie Bolintineanu 36 B tel: 660 184. E o straduta perpendiculara pe M. Viteazu cu o statie inainte de Statia MAG. Tomis!

E salonul d-nei Camy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by Kerstin

Allure, cutia e galbena, Absolut Repair!!! Multumesc!

Anelize, de la ce salon ai cumparat Kerastase? Ca nu vreau sa umblu din salon in salon si sa caut!!! Ce salon de coafura frecventezi?

Vreau sa va spun ca nu am avut ce face cu banii si am cumparat si un ser pt varfuri de la Wella SP, nu mi se pare bun .... sa nu luati teapa....

A folosit cineva produse le la TiGi BaD? am vazut ca sunt f. scumpe...

.... un par super pt toate fetele ...

Kerstin

Kerastase am luat de la Dali.Am inteles cae singurul loc din Cta unde au.
In ceea ce priveste coaforul,frecvantez Evolution Studio,la Mihaela,care este sora Cameliei care are Infinity,unde mergi tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

multumesc, fetelor!
eu mi-am regenerat parul cu tratamentul cu petrol de la gerovital
are un miros cam puternic si trebuie suportat peste noapte, dar merita, parul nu mai cade deloc si parca creste mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

quote:
Originally posted by Veve

Allure,n-ai idee de vreun magazin canadian care vinde online asta?In astea americane nu gasesc;doar in alea englezesti...Si nu prea am chef sa ma plimb prin saloane sa-l caut

Nu stiu deocamdata nici un site, ca eu mi le cumpar din saloane direct, dar o sa ma uit pe net si daca vad vreunul te anunt. Acusica nu am timp, da imi fac miine.

p.s. -cred ca e mai convenient un site de-al tau (din state) ca sa nu mai platesti shipping

Mergi la inceput

Multumesc, Anelize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Anelize, soro, daca ai folosit Kerastase, zi-ne si noua cum e, ma rog in comparatie cu Absolu Repair.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eu am incercat produse din farmacie si am ajuns la concluzia ca cele profesionale sunt cele mai bune. Am trecut prin Kerastase si am ajuns la Joico, de departe cele mai bune, dupa parerea mea. Dupa spalare folosesc un ser de la Joico, K-pak. Gasesti produsele in saloane, unul fiind in Plaza Romania. la et. 2.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Clyo,
Asa cum am mai spus,prefer L'orealul Professionnel in locul Kerastasului.Nu zic ca nu e bun Kerastasul,Doamne fereste,dar mie m-i se pare mult mai bun L'Oreal P.

Mergi la inceput