Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 3
thea_m spune:
Buna dimineata!
Ieri am cunoscut doua fete superdragute si m-am bucurat mult ca am avut ocazia. Rami si Oana imi pare rau ca nu am putut sta mai mult cu voi, dar sper sa o fac cu proxima ocazie. Vreau si eu detaliile de la ecografiile voastre si,Oana, de la inseminare ta. Ieri am fost cam bulversata dupa ce am iesit de la eco si nu stiu decat partial care este situatia la voi.
Aileene deci mai intai iti tin pumnii pentru laparoscopie? Atunci asa sa fie, si apoi pentru FIV. Nici nu mai stiu cine face prima FIV. Era Mihaela care era programata pe 27 ianuarie, Liliana, tu...vom avea o multime de mamici din toate categoriile: natural, inseminari, FIV.
Carmencita se apropie momentul adevarului, nu? Amely parca mai are de asteptat putin.
Liliana ai facut vreo analiza? Unde?
Liana, Tabitha ce mai spuneti?
Asaaa, acum sa va spun ce am facut eu. Dupa cum stiti m-am dus hotarata sa concep planul de actiune pentru FIV, dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ...Am stat de vorba, am facut o eco si nu stiu daca am aderente, dar stiu ca am chisturi. Asa ca urmeaza 2-3 luni de anticonceptionale si antiinflamatoare, perioada care coincide cu autovaccinul pe care trebuie sa il fac, apoi mai facem 3-4 inseminari si abia in toamna-iarna ajungem la FIV ( daca am nenorocul). Noi sa fim sanatosi. Ma voi bucura in continuare de viata, voi fi alaturi de voi, toate si sper ca in aceasta jumatate de an sa avem cat mai multe gravidute printre noi.
fete dragi
Teodora
Poze
Tabitha spune:
thea_m: priveste partea buna a lucrurilor. Faci tratamentul pentru chisturi exact o data cu autovaccinul, deci impusti 2 iepuri dintr-un foc. Mai apoi ai sanse sa ramai prin inseminare, asa ca poate scapi de cheltuiala de la FIV. Si in ultimul rand mai ai timp sa aduni bani pt. FIV, in cazul in care nu se prinde din IA. Vezi cate parti bune? Noi continuam impreuna si o sa vezi ca anul asta ramanem
, stiu eu sigur.
Despre mine ce sa va spun? Inca am rushii pe capul meu (e a patra zi) si ma pregatesc sufleteste pt. laparoscopia de saptamana viitoare. exact miercuri, pe 25, banuiesc ca pe la orele astea, ma voi pregati de intrat in operatie. Frica nu-mi este, am doar emotii pentru rezultat. Sper ca dr. sa desfunde trompa dreapta, cea cu probleme si sa nu mai gaseasca alte chestii in neregula pe acolo. Imi voi inregistra operatia pe caseta videao, ca sa vad si eu ce si cum pe acolo.
Va pup si va urez o zi de miercuri linistita si numai cu vesti bune. 

aileene spune:
Buna dimineata fetelor ,
Theo scumpa , ce rau imi pare de situatia ta ! Si eu anul trecut cand ma intorsesem din nou spre acelasi drum "bb" , dr. m-a pus pe tuse , ca am chist , ca sotul n-are destui
, ca va trebui sa facem o serie de analize si cel mai urat a fost , faza de 3 luni cu anti , care mi-a provocat o tensiune de abea pot scapa de ea , doar cu medicamente , pe care le iau si in prezent ! Incepusem sa-mi iau gandul de la orice , faceam totul masinal , cum dr mi-o cerea si cand colo , cu o luna inainte de-a implini anul de cand am inceput din nou toate investigatiile , vad ca motorul se pune in miscare si chiar cu o viteza ametitoare la care nu ma mai asteptam ! Poate tu , asa cum spune Tabitha , te pregatesti cu stransul banilor ptr F.I.V , in asteptarea asta , un eventual I.A si poate ochisorii frumosi ai minunii asteptate va veni asa...de unul singur ! Da-i Doamne sa fie asa si sa-ti rasplateasca rabdarea ta , ca vad ca ai destula , oricum te admir enorm de mult , prin cate ai trecut (si treci) esti o curajoasa si bineinteles o SUPEROPTIMISTA , chiar daca uneori visatoare , esti cu picioarele pe pamant si graviduta in curand ...
! Asa ca..., nu schimba nimic , esti "parfaite" ! Ma bucur ca te-ai intalnit cu fetele si ca ati stat un pic de vorba , facand cunostinta cu ele . Iti multumesc din suflet ptr incurajari , n-are importanta cine este prima la F.I.V sau Laparo , oricum gandul tau bun conteaza , restul ...n-are importanta ! Te
cu mult drag si ma gandesc la tine 
Tabitha iti doresc sa fie totul ok si sa nu-ti gaseasca vreo surpriza neplacuta , pe-acolo !!! Mai e un pic , ma bucur ca nu ti-e frica ! O
de incurajare si un
cu mult drag !
Numai bine si o zi placuta la toate ! Va
pe toate ...
Eu astazi fac o pauza si ies la plimbarica cu spiridusul meu drag Alexandre
, afara nu e frig , mergem sa ne jucam putin in natura
, ce mai e miercuri si ziua asta-i apartine , ca nu are scoala ! Dar dupa amiaza facem temele , n-avem de ales , treaba e prea serioasa !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
rami 73 spune:
Hallo, fetele !
Am fost ieri la cabinet la Moisica si m-am intalnit cu cele mai dragute fete din lume ! Pe Teoo stiam deja (din vedere), iar pe Oana am cunoscut-o ieri. Sunt exact asa cum mi le-am imaginat, nu stiu daca o parte din voi v-ati cunoscut deja, eu sper sa ne mai intalnim si cu alte ocazii, intr-un context mai putin...medical.
Si sper, de asemenea, sa va cunosc pe toate, cred ca avem multe sa ne spunem !
Teo,
nu fi suparatica, o sa rezolvi tu si cu chistuletele alea, daca n-au dimensiuni mari nu pun in pericol functionarea ovarelor pe viitor. Poate n-ar strica sa faci in paralel si tratament naturist, ca in trecut, eu cred ca ajuta. Intre timp facem amandoua inseminari, iar daca nu si nu... vom fi colege de FIV in toamna.
N-am fost cu Oana la suc, doar am mai stat cu ea, ca se pregatea de inseminare si era destul de aglomerat si tarziu, iar dupa aceea ea trebuia sa stea putin linistita. Oricum, sper sa ne mai intalnim si alta data intr-un loc mai relaxant 

, e cea mai buna metoda sa uitam de neplaceri !
Oana,
esti cea mai draguta fata din lume, semeni foarte mult cu o prietena de-a mea; fetelor, daca nu stiti cum arata o fata frumoasa si desteapta, trebuie sa o vedeti pe Oana !
Spune-mi cum a fost la inseminarea de ieri, care a fost scorul ? Am un feeling ca de data asta vom sarbatori peste 2 saptamani !
La mine la monitorizarea de ieri, z.12, a fost "so and so"; OD-15mm, cam anemic, iar endometrul 8 mm trilaminar. Sper sa mai creasca, la mine ovulatia e de obicei in z. 14-15-16. Ma duc si joi dimineata la Giulesti sa vad cum a evoluat.
Ce ma bucura e ca ovulez cu ovarul drept unde am avut luna trecuta chistul datorat stimularii, macar vad ca functioneaza. Ma si mir ca nu a luat o pauza, e a 6-a luna cand ovulez cu dreptul, dar cred ca e si putin obosit, totusi. De fapt la mine asa e ovulatia: 4-6 luni cu unul, si la fel cu celalalt !
Liana, Slavmih, Aileene 

rami
slavmih spune:
Buna Rami 73, la monitorizarea de ieri, z.12, a fost OS-15mm ( este pe partea cu trompa buna) iar endometrul 8 mm. Maine merg la Dr la Giulesti la ora 9 Tu la ce ora mergi la
poate ne intalnim ?
Te pup 
rami 73 spune:
Mihaela, si eu merg maine la Giulesti, in jur de 9.30, dar incerc sa ajung mai repede. Si eu am avut tot endometru 8 si folicul de 15, dar pe OD, tot z. 12. Poate ne vedem maine, dar nu stiu cum o sa ne recunoastem, e asa aglomerat... 
rami
slavmih spune:
Eu sunt mica de inaltime si ma imbrac cu o scurta din stofa de culoare albastru. Poate ne intalnim!
Mie mi-a dat sa iau o tb/zi de estrofen pentru a ajuta endometrul sa creasca.
bety spune:
Fetele - mi-e un dor de voi...de numa'!
Dar am atatea pe cap...sunt singura la munca si vreau sa-mi pun cat mai bine lucrurile pe acolo la punct, ca peste o saptamana - pe 26, il am pe iubi al meu acasa si apoi voi intra cateva zile in concediu (abia astept sa ma linistesc la cap, ca-s dusa rau!!!!), adica pana pe 6 februarie...vreau sa plec...unde habar n-am, dar vreau sa plec, departe de oras, de telefon, de agitatie in general!
O sa am pe creieri faptul ca plec si las totul balta, ca apoi tot eu trebuie sa le pun cap la cap, da' asta-i!
Probabil ca in zilele cele libere, voi lua legatura cu dr sa vad ce cale atac!
Da' sincer, nu vreau nici macar la asta sa ma gandesc acum!
Nu vreau decat somn si liniste!
Celor care fac inseminare (Oana, Rami, Mihaela) sau care au facut pana acum, le tin pumnii sa fie cu reusita!
Frantuzoaica draga mie si tie, Tabi - va doresc sa fie ultima laparo pe care o veti face si apoi sa aveti reusite!
Teo - nu mai comentez - doar ma sti ca pe-un cal breaz...sa scapi mai repede de chisturi, sa fie autovoaccinul cu rezultat si ... sa nu ajungi la FIV!
Olteanco - pusule - si mie mie dorrrrrrrrrr de tine/voi, da' ce pot face...ca de impartit nu ma pot imparte!
Amely, Carmencita - voi ce ziceti? Ceva - ceva?!
MRL - ai atacat FIV-ul?! O sa citesc si pe acolo, poate ai scris pe acolo cate ceva!
Cata - mii de
-icuri frumusetii tale...da' vreau sa te vad si pe tine, ca deh...pe tine te stiu de mai mult timp, decat pe Bia...
Indy - ce vesti ne aduci despre baietel?!
Veronici - ai disparut cam de mult ...ce faci?!
Va
pe toate-toate...daca am uitat pe cineva, nu dati cu pietre, ca eu tot va iubesc!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
MRL spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate!
Eu nu am mai avut timp sa intru pe forum din lipsa de timp. La noi la serviciu este o perioada de depunere de proiecte si sunt prinsa pana peste cap. Acum am terminat treaba pe ziua de ieri si am intrat repede pe la voi sa va spun ce am mai facut.
Mi-am facut doar analizele de secretie, sunt in ziua 2 de la CM si maine (adica vineri ziua 3 de la CM)ma prezint de dimineata pentru analizele de sange (toxo, hiv, etc). Toate analizele le voi face la MedLife. Ieri mi-a venit CM fara nici un fel de dureri asa ca a fost bine la cata treaba am.
Cam atat despre mine. Am sa incerc sa imi fac timp sa citesc ce a/ti mai scris. Tin pumnii stransi pentru fetele care au facut inseminari sau FIV. Abia astept sa inceapa sa ploua cu gravidute pe la noi.
Va pup dulce pe toate-toate!