Medic bun alergolog pneumolog Bucuresti

Am si eu nevoie de o recomandare a unui dr (pediatru) BUN alergolog -pneumolog (in pb de astm) pentru DAvid de 3 ani...
Ajungem saptamana viitoare in bucuresti, si dupa ce ne-am "saturat" de medicii din C-ta vrem sa auzim si alte pareri...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
Raspunsuri

raluca a. spune:
sanzi,
eu am fost cu mihnea la un alergolog in bucuresti. se numeste filip victor si am ajuns la el la recomandarea unui coleg de la serviciu pe care dr. filip l-a vindecat de astm.
mihnea are 1 an si 7 luni si are dermatita atopica si din cate scrie in carti are sanse mari sa faca astm. am fost la el pentru a-i face niste teste, a fost foarte dragut, nu mi-a luat nici un ban atunci si mi-a zis daca vreodata o sa am probleme cu copilul, sa vin la el, ca el e "taticul" alergiilor. asa mi-a spus...:)
ti-l recomandand cu incredere. sper sa va ajute.
a lucrat la grigore alexandrescu, spitalul de copii, iar acum are cabinet particular pe str. Grigore Alexandrescu 14 parter. are program de luni pana vineri 8-14. tel 3120728.
asteptam vesti bune despre david si mamica lui.

Principesa spune:
Am auzit ca la spitalul Gomoiu s-ar afla cel mai bun doctor din tara pe aceasta problema dar nu stiu cum se numeste. Daca vrei m-as putea interesa
Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura

alexa si mami spune:
sinzi ana, sa stii ca ma ajuti si pe mine.imi pare tare rau de puiutul tau.
de 3 zile nepotica mea a fost diagnosticata cu astm bronsic, si dupa ce scapa de spitalul de aici, fuga la buc. eu am auzit de dr cernatescu de la IOMC .
astept cu sufletul la gura recomandari.
ALEXA

bebe_beberica spune:
Policlinica Gomoiu d-na dr. Carbune.Este un medic de exceptie. Eu am avut fetita suspecta de astm dar am reusit sa scapam de aceasta problema datorita tratamentului si sfaturilor pe care d-na dr. ni le-a dat.
Va pup si va doresc multa sanatate!

lazy spune:
Dr.Cernatescu/IOMC----super
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa

sinzi_ana spune:
Dar de dr Cernatescu si de dr Iordache de la Polizu stie cineva ceva???
Si m=ar ajuta si niste nr de tel, daca se poate, sa facem o programare...
Sinzi, Radusi David

lazy spune:
Sinzi,Polizu apartine de IOMC(Institutul de Ocrotire Mama si Copilul),dar este maternitate(din cate stiu eu).Pe dr. Cernatescu il gasesti la IOMC,spital de pediatrie,fost EMILIA IRZA,pe bulevardul TEI.Nu am nr lui de telefon,dar ti-l pot da pe cel de la centrala spitalului 2422713.Suna in jur de ora 11,si roag-o pe centralista sa-ti faca legatura cu el.Stiu ca are un cabinet in incinta spitalului,unde il poti gasi dupa ora 11,in rest este pe sectie.In ceea ce priveste programarea,cred ca doar el te poate programa.S-ar putea sa fie necesara si o trimitere.....
Succes
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa

sinzi_ana spune:
am fost dimineata la dr Cernatescu , si mi s-a parut un dr extraordinar...
m-a pus sa ii povestesc tot istoricul lui david si i-a facut mai multe teste, cateva de respiratie dupa ce ii dadea anumite substante (sa vada cum reacioneaza) am facut si testele alergice dar din sange nu cutanat cum ni s-a recomandat in C-ta (rezultatele sunt gata insa peste o sapt) si ne=a spus ca el crede ca David este un copil sanatos si ii se pare ciudat ca dupa o simpla bronsiolita a fost diagnosticat...si in functie de rezultatele de sange vom vedea daca este alergic la ceva si trebuie sa il intarim sau nu (dar nu tratament indelungat spre mereu cu "faimosul" singulair...dat asa pe "orbeste")
Oricum mi-a placut tare mult de dansul...e tare meticulos si rabdator cu copiii...
Sinzi, Radusi David
David

lazy spune:
O sa-i faca probabil dozare de imunoglobulina E.Daca titru ei va fi crescut atunci se pune problema de a fi alergic.
Ai vazut ce haios e?Cu vocea aia a lui.....!
Bafta!
Sa ne comunici rezultatul!