Aspirante optimiste - 175

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Fetelor,va multumesc ca ma incurajati!Simptome cum ca mi-ar veni nu am,adica ma doare putin burta,nu stiu daca e neaparat de la menstruatie fiindca m-a tot durut in ultima perioada!am dureri mari de sani si un lucru care m-a surprins si poate imi va putea spune una dintre voi despre ce e vorba e ca acum 5 min am fost pana la baie si am observat ca am o scurgere alba abundenta!nu mi s-a mai intamplat pana acum!de obicei,inainte de ciclu nu aveam nici o scurgere,chiar nici una!acum e alba,abundenta,nici prea groasa,nici chiar subtire..fara miros..nu stiu ce e..
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pamella, eu in locul tau as fi f optimista.Simptome la mine pana sa aflu ca cahira eram gravi: durere de spate si de burtica de ziceam ca acum vine ciclu, durere de sani, scurgere alba, si senzatia ca urina miroase a medicamente. Hai fii otpimista, si fa un test maine!

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

PamELLA: fugi de langa butoi, ca pun dinamita in el acum si explodeaza. Gata, te-ai indepartat suficient? Daca da, iti dau un pe obraz. Gata, sterge-ti lacrimile si dormi usor. Maine e o noua zi. Ne vom gandi la rushi doar cand vor veni. Pana atunci consideram ca nici nu-i cunoastem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Multumim Alexia28.
Pupici

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

floricikaexact cum ai spus,chiar viitorul meu sot a observat un miros de medicamente si chiar incepusem sa ne ingrijoram amandoi!mi-e foarte frica sincera sa fiu.. parca as fi un copil mic!!
Imi cer scuze ca ma tot plang,pur si simplu imi fac mai multe griji ca de obicei,nu stiu de ce!
Tabithaesti tare simpatica,iti multumesc ca m-ai facut sa zambesc ca si celelalte fete,de altfel!
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc Alexia28.
PamElla,tu nu cumva esti gravidel?(asa ca tot imi aminti ca parca esti si pe lista de mignone)Ca eu asa cred ,dupa simptomele pe care le ai.
Hai capul sus..si nu uita,mai ai o sansa luna urmatoare sa vi la noi la subiect..desi eu presimt ca vi chiar mai curand
Noapte buna si pls nu dispera,o sa fie bine,ai sa vezi.
Pupici cu lipici,livrare speciala pt tine.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,

PamELLA, vrei bataita? Hai nu mai plange, uite o si da-ne vestea ca nu au venit azi. Si eu sunt trista pt ca am visat atat de urat noaptea trecuta incat sunt convinsa ca or sa vina uratii azi sau maine, dar NUUUUU cad in butoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

'Neata fetelor!

Eu sunt inca foarte optimista, pentru ca nu mi-a venit pana acum, asa caa sper! Test, incerc sa las sa treaca o saptamana, ca sa nu fiu dezamagita.

Pamela sa stii ca si eu am avut acea scurgere albicioasa si groasa doua zile la rand, ceea ce pana acum nu mi s-a mai intamplat.Iar burtica ma mai doare si pe mine, iar sanii au inceput sa devina foarte sensibili. Eu cred ca suntem cam , de ce nu vrei sa speri? Hai ne luam de manuta si numaram amandoua, zilele care trec. Tu pe cand faci un test ? Stii ce simptoma mai am eu : sunt constipata! Iar eu nu aveam probleme! Capul sus!

Tabitha iti tin pumnii pentru saptamana viitoare ! Totul va fi bine, sunt convinsa! Astept sa ne dai vesti bune !
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata. Eu sunt optimista, cu zambetul pe buze. Saptamana viitoare pe vremea asta pregatesc sa intru in operatie. Cel mai important este faptul ca sotul imi va fi alaturi. Mi-a zis ca el nu ma lasa singura, vrea sa fie cu mine si sa fie langa mine atunci cand ma trezesc. E un dulce, nu-i asa?
Georox: multumesc de sprijin. Sper si eu sa fie totul bine la operatie si mai ales la rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau!
bine ai venit mmcd,sper sa te simti bine alaturi de noi,daca ai intrebari in masura in care stiu iti raspund

Iepumic,nu am hotarat unde ne vedem,da ce ziceti de La Mama?e bine Mi?aia din spate de la Eva,la 5 joi?crezi ca poti ajunge iepumic?laurici?

Pam Ella si georox,hai fetele bagati un test,ca sa ca sper ca dati de beut nu?

Simonette,m-au uitat pe net acolo unde mi-ai zis tu si am dat tel la un nr da nu mi-a raspuns nimeni.o sa incerc si la ala care l-ai scris tu,poate raspunde,macar sa vad cat costa!nu vi si tu la intalnire???

Liana,cum a fost in mini vacanta?pe unde ai umblat?

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput