Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 6
simonette spune:
Buna seara fete dragi!!!
Danotino, am auzit io despre GYNEX...l-am si folosit chiar! De gasit nu se gaseste pe la farmacii sau la plafar! Aveam eu un nr de tel la care puteai comanda si iti aducea o tipa sticluta, dar acum nu-l gasesc. Aaaaa l-am gasit!!!! 0742.086.670 este nr Luminitei Jecu, care este o dragutza si iti da toate informatiile de care ai nevoie! Succes!
Leditia felicitari!!! Sarcina usoara si bb sanatos!
Va 

pe toate!
Cred ca este prea tarziu sa zic ca vreau si io pe listutza aia care merge la Sf. Anton!!! Ca azi am vrut sa ajung si io dar n-am reusit!
simonettu care va iubeste mult!!!
Avalon spune:
Martha, ne-ai dat ceva emotii... ma bucur mult de tot ca esti bine, sa esti sub supraveghere si ca sarcina e bine! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa nasti un bebe sanatos, frumos si norocos!

Cat timp ai stat in spital? Dr. ti-a dat tratament de sustinere? 

alexia28 spune:
Fetelor, m-am intors si eu acasa, am fost la biserica dar sa nu ma omorati nu am reusit sa intru pt ca era omor parca era de Pasti dar am lasat listuta la o icoana de afara, cine a mai fost la Sf Anton stie ca sunt icoane la care te rogi si afara din biserica, acolo unde se pun lumanari, am luat coada de la poarta bisericii ca sa poti sa cumperi lumanari. V-am trecut pe toate pe listuta. Intram si inauntru pana la urma dar prietena mea m-a sunat in ultimul moment ca nu mai merge cu mine si atunci am mers singura si mi-a fost teama sa intru in aglomeratia aia singura pt ca eu am probleme cu aglomeratia, mi se face rau, intru in panica si am zis ca decat sa mi se faca rau pe acolo....
Va pup si o seara placuta
MirelaV spune:
Tabitha, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51361" target="_blank">aici lista cu datele de nastere ale membrilor DC.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!
Sunt putin trista pentru ca maine e ziua in care ar trebui sa imi vina..
si viitorul meu sot maine e plecat din localitate si voi fi nevoita sa petrec singurica aceasta zi "MINUNATA"..pur si simplu deja imi imaginez cum simt ca imi vine,merg la baie si vad o balta ROSIE!!

Ce minte bolnava am,nu?![]()
Sa speram ca totusi luna aceasta nu va fi asa..poate ne va asculta si noua rugamintile Dumnezeu!
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
danotino spune:
simonette,
merci! pai, nu e pe piata? e ceva fabricat de cineva? adica de aceasta doamna? si cum te-ai simtit de la el? e pt stimularea ovulatiei, nu? costa mult? scuza-ma ca iti pun atatea intrebari...
.crezi ca pot sa-l iau imediat dupa laparo?
eram si eu pe lista asta de aspirante...numele meu de dana.
va pup,
danotino
PamELLA spune:
Poate o sa vi se para o tampenie,dar eu deja plang gandindu-ma la ziua de maine(eu sunt mai plangacioasa de felul meu)..nu stiu ce am, parca am cazut intr-un butoi adaaaaaaaaaaanc!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
danotino spune:
hei, pam, nu mai plange, ca-ti faci rau. ai incredere ca va fi bine.
trebuie sa speri. fiecare dintre noi speram, avem zile bune, zile mai proaste...
mai bine ca esti singura, daca ai de gand sa plangi. dar poate o saplangi de bucurie, nu? vrei sa-l amarasti si pe el.
hai, ai grija de tine.

danotino
MirelaV spune:
PamElla, dar ai simptome cum k ar veni? poate ai o surpriza![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.