Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 5
danotino spune:
buna fetelor,
n-am gasit vestile despre martha, dar vad ca o felicitati. inseamna ca e de bine.martha ai grija de tine.
a folosit cineva gynex? ma poate ajuta? am auzit ca e un stimuleaza natural ovulatia.(!?)
danotino
kateryna spune:
Numele meu de botez : Elena-Georgiana.
Leditia LA multi ani si o sarcina cat mai usoara din partea mea.
Nunta noastra
mmc_nd spune:
Buna ziua, ma primiti si pe mine in randul vostru? 
Va citesc de mai bine de un an, va stiu povestile si am fost cu sufletul alaturi de voi mereu. Azi am decis sa ma inscriu si eu pe listuta, numele de botez - Malina Mihaela.
Sa nea dea Sfantul Antonie cel Mare copii sanatosi cat mai repede!
Alexia, multumesc ca vei duce listuta la biserica Sf. Anton!
Doamne, ajuta!
mmc
danotino spune:
buna fetelor,
alexia vreau si eu sa fiu pe lista pe care o vei duce la Sfantul Anton.numele meu e Daniela Claudia.
pana acum n-a auzit nimeni de gynex. mai astept. nu l-am gasit la plafar.
liana bine ai venit de la munte.odihnita?
dupa calculele mele as azi fi la ovulatie, dar se mai pune post-operator? stiu ca dupa laparo rushii nu mai vin cand trebuie.
va pup,
danotino
Leditia spune:
As vrea si eu pe listuta pt biserica pls..daca se poate..
M-am intors de la spital,s-a vazut sacul,insa e f mica si ecografia a fost facuta cu un eco normal nu cu sonda.Dupa calendarul dumnealui as avea 5 sapt.Dupa calculele mele as fi in 6.Ma rog..cel mai bine o sa se vada sapt viitoare la eco,cand o sa ajung la dl.dr Tutunaru. si o sa vedem si varsta reala a sarcinii.
Va pupic dulcic.
Multumesc tuturor pt urari
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Tabitha spune:
Felicitari, Leditia. Inseamna ca de acum poti sa petreci in voie buna si relaxare. Mai putin cu
, sa nu suparam bebelul. Si asteptam sa vedem ce zice T. saptamana viitoare. Inca o data "La multi ani" cu ocazia zilei numelui. Uite ca acum nu am mai gresit.![]()
![]()
osna spune:
buna dragelor.
am intrat sa va salut,vin mai rar pe aici ca oricum noutati nu am ce sa va spun.
va doresc o zi minunata!
iepumic spune:
Fetelor, si totusi...
cand si unde e intalnirea voastra?
Eu nu sunt atat de bine pe cat as vrea, cu toate tratamentele, dar sper ca totusi pana la urma sa se rezolve, sunt abia dupa prima luna...mai am 2. Dupa ce se rezolva cu infectiile, fac cauterizare pt. rana pe col...si abia apoi....sa vedem cum ii dam de capat metroanexitei. Intre timp ma indop cu pilule si ma infofolesc bine....sper sa nu imi dau sistemul imunitar peste cap definitiv, ca si asa nu sta el prea bine.
Va pup pe toate.
Iepumic 
kriss79 spune:
Eram si eu pe listuta voastra..dar acum nu ma mai gasesc. Vreau si eu din nou!! Numele de botez-Cristina. Multumesc!
Cristina S.
MirelaV spune:
buna seara.
Leditia pui...iarta o intaziata (io) care iti ureaza asa tarziu la multi ani si toate bune si saculetul sa creasca fuga fuga si bebelinul sa stea bine in burtica la mami 
tumpi, stiam eu k ma iubesti. insa...tineretului mi-ar fi departe..tu stii
poate alegeti alta locatie? ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.