Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 14
lauricipani spune:
Vale am notat!!! ne vedem la 5:30.
pup fetili
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
valentinag spune:
Stie lachi,a zis ca poate o conving si vine,acu io stiu daca am fost destul de convingatoare...
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze
Georox spune:
FETELOR SUNT INSARCINATA ! FOARTE INSARCINATA! NU IMI VINE SA CRED INCA, DAR MA BUCUR ENORM! MULT SUCCES VIITOARELOR ASPIRANTE SI VA ASTEPT LA GRAVIDUTE!
As imbratisa pe toata lumea, si as da testul meu tuturor celor care asteapta 2 liniute II!
Acum sa vedeti ce va bombardez cu intrebari ! 

andicu spune:
Fetelor, salutari de la mare!
Astery, nastere usoara si bebe gras si sanatos!ce repede a trecut timpul, nu-mi vine sa cred! sa fii o mamica fericita !
Georox, FELICITARI! sarcina usoara si multa sanatate!
Fetelor, petrecere frmoasa astazi si ganditi-va si la noi, amarastencele care stau pe la munci si pe-acasa, in orasele lor la sute de km distanta! 
Andreea.Pozele mele
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Georox
FETELOR SUNT INSARCINATA ! FOARTE INSARCINATA! NU IMI VINE SA CRED INCA, DAR MA BUCUR ENORM! MULT SUCCES VIITOARELOR ASPIRANTE SI VA ASTEPT LA GRAVIDUTE!
As imbratisa pe toata lumea, si as da testul meu tuturor celor care asteapta 2 liniute II!
Acum sa vedeti ce va bombardez cu intrebari !
Felicitari
!Sarcina usoara si bb sanatos.
Pupici.

Fetele,distractie placuta azi.

POZE
Leditia
6+Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
lauricipani spune:
Georox FELICITARI!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
asi spune:
Fetelor distractie placuta si nu uitati de poze!Ce as mai fi venit si eu
.
Georox felicitari!

Familia mea
Razvan
Liana30 spune:
felicitariiiii noilor gravidutze

intalneala placuta fetelor..mor de ciuda ca nu pot venii si io..si mai era si la fumatori...offff..offff

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"