Aspirante optimiste - 175

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Georox,multumesc de informatie!!eu conform calculului de acolo,ar trebui sa nasc pe 27 sept

3+

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata dragelor, si inca o data multi pupici pe burtici gravidoaselor!

Asteraky mou! Nastere usoara!!!

Vale, vin si io! inutil sa spun ca io sunt 2! Insa nu stiu la care MAMA sa vin. Te rog sa-mi mai spui o data ca io's cam tampitzica. Aaaa, de ajuns cred ca ajung in jur de 5:30!

pup frumoasele

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

vale io nu stiu cand ajung,da vin cat sa va vad putin si nu cred ca stau mult ca am trebuta acasa, ma pregatesc sa fiu pt a deveni

pozici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vale pana la urma la 5 a ramas? Sau la 6? Te sun dupa 12 sa-mi spui... la nefumatori, zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

TABITHA multumesc pentru explicatii si intr0adevar toate fetele sint minunate.inca o data iti urez succes la operatie . nu am facut monitorizari si nici spermograma(in schimb citindu-va pe voi de ieri mi-am trecut sotul pe branca ursului)dar nu am avut o viata sexuala regulata dupa operatie (el a cam fost plecat si nu ne sincronizam), acum ca nu mai pleaca nicaieri ....m-am apucat de treaba . pot spune ca voi toate m-ati motivat si mai mult decit eram inainte. sper ca in accest an sa devenim toate daca nu mamici macar gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Georox in a cata zi a CM esti?

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lauriciu la ala din spate de la Eva ma!linga Ateneu!
lachi fac la fumatori daca vreti,abia pe la 12 ma duc sa rezerv masa,la 5.

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Hai ca am sunat si aveau doar pentru 5.30 liber,la fumatori.Pina la 7.30 cica,asa ca Mi vezi cum faci sa ajungi macar pe la 6.30-6.45 ca sa stam si nitel de vorba.

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Asta-mi place mie la astia: ca nu te lasa sa pierzi timpul: mancat, baut, barfit, plecat!

Mergi la inceput

Vale pe Ancuta ai sunat-o sa o intrebi daca vine? Sau stie de intalnire?

Mergi la inceput