Aspirante optimiste - 175

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele,
Dupa cum se poate observa, am intrat in linie dreapta. Am emotii la greu, dar reusesc sa mai uit de ele. O sa nasc (cu ajutorul lui Dumnezeu) la Polizu, aici in Buzau nu indraznesc.
Am 80 de kile si mie parca tot imi vine sa alerg, desi nu prea mai pot. Fetele care ma cunosc personal stiu ce spun. Eram o subtirica...
Pentru toata gasca veche: Laurici, MirelaV, Lachione, Sorina7, Ardit, Flori76, AncaW, Tumpi, Gogosar, GeorgianaI, Valentinag, Tmihaela (si sper ca n-am omis pe nimeni): multi speciali. Sunteti extraordinare. Va doresc sa va vedeti visul cu ochii curand.
Va tin la curent.

Cu drag,

Cristina 37w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Felicitari la si multa sanatate!!!

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!!!
Leditia,nu mi se umfla picioarele ci imi sunt permanent reci pentru ca eu am probleme cu circulatia!Maine merg sa imi fac programare la doctor pentru ca azi nu am avut timp absolut deloc!
Mi-am mai facut un test si a 2-a liniuta e evidenta,se vede clar!!de simtit rau nu pot sa spun ca ma simt,mananc MULT si la un moment dat imi vine sa vomit fiindca ma simt ca un butoi!ce sa mai spun ca azi m-am desfacut la cureaua de la pantaloni in drum spre casa pentru ca nu mai puteam,ma simteam extrem de plina,balonata!!Bineinteles am o haina peste fund si nu se vedea,sa nu ma credeti nebunain plus,parca am pestisori in burta,simt mereu cum se intampla ceva acolo!Oricum,e clar ca e bebe,spatele si durerile menstruale aproape au incetat,ce sa spun,SUNT FOARTE FERICITA!!!!!!
Apropo,stiti cumva de unde se calculeaza aici pe site DPN???eu stiu cand am ramas insarcinata si stiu si ca am 4 saptamani!!
Va pup!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Asterycule, sa nu uiti k mi-ai promis ceva!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Scuze Pam,ins.ca de iepumic era vorba.Insa stiu ca zicea intr-o fraza ceva de genu' ca am avea aceleasi simptome..deh..nu mai tin minte exact.
Oricum nu strica sa-ti faci si analizele alea.
Te pupic.

POZE
Leditia 6+

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

florentin156: da, asa cum ai observat, eu deja m-am programat la operatie. Si oricum, la cat de nerabdatoare sunt sa am un bebe, nu cred ca as fi asteptat 3 luni pe tusa . Imi pare bine ca la tine operatia a fost un succes. Daca totusi nu a aparut bebe, poate trebuie cautate si alte cauze: ati facut spermograma? ati facut monitorizare? Pe mine fetele astea dragute de pe forum m-au invatat asa (lucru dovedit mai apoi in realitate in cazul meu): temperatura este la un anumit nivel din z1 pana intr-o anumita zi. Apoi scade putin si dupa 2-3 zile creste peste nivelul la care s-a aflat in prima perioada. Ramane crescuta pana inainte de venirea ciclului. Daca este sarcina, ramane crescuta in continuare. Ziua ovulatiei se considera cea de dinainte de cresterea aceea mai mare. Sper ca am fost cat de cat coerenta in explicatii.

Sarcina usoara tuturor , asteryaro: nastere usoara si sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos, felicitari tuturor celor care raman in continuare optimiste si pe cele care cad in butoi sa le ajutam sa iasa repede. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

helau,helau!
Astericule sa ai o nastere usoaraaaa si un bb de meleoane!

Mi,pe numele meu,o sa iau masa la nefumatori!deocamdata o sa fim tot in vechea formatie,ca laurici vad ca nu a mai zis nimic.

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna dimineata,fetelor!!
Eu abia m-am trezit si MOR DE SOMN!!!Greturi nu prea am,insa imi simt burta ca un balon!!Oare e tarziu daca incep sa iau de azi acid folic?Nu cred..nu?In rest,fac pipi des si ma doare putin burtica in ambele parti laterale.Am adormit asa greu aseara,m-am tot foit,nu stiu,am impresia ca de fiecare data cand ma gandesc la bebe ma ia cu fiori,de aia cred ca am si adormit greu,nu imi puteam gasi o pozitie in care sa stau confortabil.Ce stiti de vitamina C??am auzit ba ca e interzisa la inceputul sarcinii,ba ca e recomandata!
Va pup,o zi cat mai placuta!!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata fetelor ! Eu tot fericita sunt! Nici azi nu se vede nimic la orizont! De acum cred ca scrie pe mine . Sotul parca e drogat! Nu-i vine sa creada, desi l-am avertizat ca s-ar putea sa avem un bebe mai devreme decat se astepta. marea lui problema, el este inca student la zi si nu munceste, asa ca ne vom descurca destul de greu, dar cu ajutorul lui Dumnezeu, trecem si peste asta. Sunt convinsa! Nu vreau sa imi fac sange negru, ca sa nu ii dauneze lui bebe.

Adiutza, Asi, si eu cred ca urmez pe lista de ! multumesc pentru incurajari!

Asteryaro, nastere usoara si un bebe sanatos ! Si eu sunt din Buzau,dar stau in Bucuresti si nu m-as incumeta sa nasc in Buzau... N-am auzit nimic bun despre maternitatea de acolo.

Leditia sarcina usoara ! Si sa ai un bebelus sanatos si voios!

Pamella testul se gaseste pe pagina de start a DC in partea stanga. Dupa acest test eu ar trebui sa nasc undeva in jurul datei de 25 septembrie.

tutror ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

vale,nu ma deranjeaza in 3..stii bine
te sun cand plec de la munca. fii cu urechea pe telefon. deci "la mama" din spate la eva a ramas da? repet..in jur de 6 si un pic.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput