Aspirante optimiste - 175
Raspunsuri - Pagina 11
Tabitha spune:
florentin156: scuza, am uitat sa te intreb. Unde ai facut laparo anul trecu si cu ce dr? Ambele trompe erau infundate? Operatia a reusit? La mine e trompa dreapta infundata si sper sa poata sa mi-o desfunde. Multumesc mult 

Georox spune:
asi eu fac testul duminica sau luni. Desi sotul ar vrea sa il fac luni pentru ca este ziua lui, iar acesta sa fie cadoul meu pentru el. Asa vom avea o sarbatoare dubla. Oricum dau de baut daca se adevereste a fi
. Patru zile mai rezist eu!
asi spune:
Georox eu nu as astepta atata.Eu sunt o fire curioasa si ma gandesc ca daca nu iasa pozitiv o sa ii strici ziua.
Familia mea
Razvan
Georox spune:
asi nu este el chiar atat de suparacios. Oricum nu cred ca mai am rabdare pana luni si il voi face in week-end. Si in plus daca nu este acum, va fi data viitoare! Eu am mari sperante!
MirelaV spune:
Vale, eu ajung pe la 6 si ceva. sper sa nu plecati asa repede. pe numele tau va fi facuta rezervarea?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
adiutza spune:
PamElla, felicitari !!!!! Noi tinem pumnii in continuare pana o sa fii sigura 100% si te vei linistii...

Georox, ai grija ca tu urmezi ... 
Poate luna viitoare, cine stie mi-o veni si mie randul... 
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
florentin156 spune:
TABITHA. am facut laparoscopie in sp. floreasca la prof. peltecu . este unul din cei mai buni medici din tara. si da, mi-am desundat ambele trompe uterine (erau de inca 3 ori marite fata de normal)cu succes .am toate laudele din lume pentru el. daca te intereseaza iti pot da nr. lui(insa pentru progamare trebuie sa astepti cam 3 luni, este foarte , foarte solicitat)te tine internata numai in ziua in care te opereaza . pupici
florentin156 spune:
TABITHA scuze nu vazusem ca tu ai deja progamare pt. operatie . iti urez mult succes si sa fi fara teama ca nu este asa grea operatia . daca esti fumatoare ar fi bine sa te abtii cu o zi inainte caci altfel vei vomita de la anestezia generala .nu am facut decit o hsg unde mi-au depistat trompele infundate . ovulatie am caci mi-au vazut corpul galben la ecografia intra vaginala.dupa operatie m-a declarat ''dpdv clinic perfect sanatoasa''dupa 11 ani in care din cauza trompelor nu puteam
. sa fie cu bebe la toate si sa auzim numai de bine.va pupic
Leditia spune:
PamElla,mi-am adus aminte ca spuneai ca ti se umfla picioarele.Du-te fugutza si fa-ti o coagulograma.Vezi sa nu ai probleme.
Te pupic si ai grija de tine.
Cand mergi la dr?
POZE
Leditia
6+
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!