Inhibator al poftei de mancare - stie cineva?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Eu vreau... Eu am inteles tot de pe pagina, totul e ok. Pretul la 3 cutii este bestial de bun. Mai ca-mi vine sa zic sa-mi iei 3 cutii numai mie, dar ma mai gandesc.

Sa-mi spuneti si mie cum e cu mandatul online: Western Union, sau ce?

Se ne spui cat costa transportul de acolo, sa-ti trimitem banii exact si al timp sa nu pui in avans de la tine.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Andreea, tu despre ce "trei cutii" spui ca au pret bun? da-mi si mie site-ul, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by lidiadanaila

Mai exista ceva...SILUETA FORTE ...dar pastile 100 in tub foarte ieftine acum 4 ani erau 36.000. Taie pofta de mincare...sunt pe baza de crusin...ma gindesc si ca ceaiul de crusin ar fi bun.

lidia

Silueta forte..cine e producatorul?
Pupici

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Buna!

am intrat sa va spun ca , am primit o cutie de Hoodia cu Green Tea, capsule de 500 mg, de la o vecina care a plecat in America,(de acolo le are) si care mi-a spus ca ea a luat si n-au avut efectul scontat, adica tot ii era foame si manca la greu...

nu stiu ce sa mai cred, am cautat sa citesc mult inainte de a lua aceste pastile, inca nu am luat, sper de maine sa-mi fac curaj, mai ales ca doza e cam mare, si nu-s decat 60 pastile, ceea ce , daca respect ce scrie pe cutie, (cate 2 inainte de fiecare masa) mi-ar ajunge cam 12-13 zile, ceea ce e cam putin...

va tin la curent, sa vedem daca merita sa dam banii pe ele (eu le-am primit gratis), insa pe cutia mare scria 45,99 E...mult nu?

si cica sunt mai multe tipuri de Hoodia...care mai de care mai originala...of, era imposibil sa nu incerce ei sa pacaleasca lumea, sa nu falsifice originalul pt a face bani

ok, tinem legatura!

Mergi la inceput

Daniela, Silueta Forte este produsa de naturaplant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Uki - e la linkul acesta http://www.elcompra.de/Goo_Hoodia.html dat de Livia. Imediat a doua poza este cu pretul al oferta, pentru 3 cutii de Hoodia. La acest pret m-am referit.

Daca va hotarati sa luati sa-mi spuneti si mie, ca ma bag la o cutie.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by uki

Daniela, Silueta Forte este produsa de naturaplant...

Mariuca(31 dec.2003)

Multam Uki! Cred ca le voi incerca si eu

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput