Inhibator al poftei de mancare - stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 4
uki spune:
neata!
Livia, eu am citit mai multe site-uri despre H-oodia Gordonii, se pare ca preturile difera, unele sunt 29$ 90 pastile, pt o luna...ma rog, depinde de unde, eu ma cam feresc sa cumpar online, ca stii cum e cu folositul cardurilor
de aia ma gandeam ca daca se mai hotarasc ceva fete, sa cumperi tu si sa-ti trimitem tie banii (prin mandat online ajung imediat la tine)
si deoarece prospectul si toate alea sunt in germana, poate ne-ai traduce si noua![]()
ps. eu deocamdata am luat niste chestii (tot naturale) de la Calivita, pe baza de Garcinia si crom(concentratia e mai mare deact la alte produse de acelasi gen), si sa vad, trebuie sa aiba efect imediat la mine, altfel ma spanzur de bordura
...
asa ca...sa zica si fetele ce si cum, poate ne ajuti, numai daca vrei si se poate!

miag spune:
quote:
Originally posted by iren
Itzi trebe o soacra care sa stea pe capul tau continuu, shi cum vrei sa maninci ceva, sa-tzi reprosheze iar maninci?? nu te mai saturi odata, o sa te faci cit balena!! o sa datzi faliment shi fi'miu o sa vina sa stea la mine, graso!!!Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
flafi spune:
aveti grija la pastile pe baza de crom, daca aveti glicemia scazuta nu luati crom. Ata eu cat si mai multe prietene ale mele am luat crom, ce deh inhiba p[ofta de dulciuri etc, noua ne-a fost ata de rau de la el, nu doar ca nu mai mancam nimic, dar aveam permanent stare de voma, tonus scazut si stare generala de rau ca iti venea sa zaci pur si simplu. Asa ca aveti grija cu cromul, mai ales ca am vorbit cu doctori si nimeni nu stia ca are asemenea efect.
redigestul stiu doar ca ajuta digestia nu ca si taie pofta de mancare, dar e foarte bun pt reglarea tranzitului intestinal.
Eu am mai luat spirulina si a functionat, cred ca o sa aiu din nou... Daca aflu de ce ma ingras, ca nu manac mult ( ieri am nact doar 5 aripiare din alea de pui de la MCDonald goale si am baut tone de apa si ceai) dar dintr-un anumit motiv am pus pe mine vreo 3 kg. Si ma enerveaza ca toata lumea tine neaparat sa imi spuna asta. De parca eu nu as avea oglinda si cantar sa vad, dar cred ca au o dorinta nebuna de a pune sare pe rana. ![]()
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
dpop spune:
da, am vazut pe site ca daca iei mai multe hoodii dinalea iti da discount. numai ca is de 2 feluri: una numa cu hoodia si una hoodia cu clorella si inca ceva
alondra

pai tu cu fugit 4 km si mancat super-putin, normal ca ai slabit! cu programul pe care-l zici tu... he-he, acu as fi fotomodela si eu
. noi vrem solutii simple sa nu facem efort, dar sa obtinem rezultate
flafi
iti recomand sa te uiti la documentarul "super-sized me" (sau asa ceva). E vorba despre un individ super-sanatos care incepe sa manance numai de la macdonalds (si nu tone la o masa, dar ca un om normal) . si ma rog, dupa o perioada t, se ingrasa de numa, colesterolul, etc sunt dezastruoase... ideea e ca la fast-food-uri in general, mancarurile au o alta proportie a grasimilor "bune" si "rele" si se ajunge la chestii nedorite.
flafi spune:
Dpop nu manac frecvent la Mac, asta a fost doar o intamplare, vroiam sa spun ca nu mananc mult in general si nu mai stiu la ce sa renunt.
Paine nu manac, carne (doar disociat- adica daca mamanc carne la o masa nu o combin decat cu salata), dulciuri nici atat, uneori mai pap ceva paste...
Poate o fi varsta... am auzit multe femei care se plangeau ca incet incet incepi sa nu mai poti slabi asa usor, sa te blochezi la o anumita greutate... eu nu sunt prea multumita ca al 1.62 am ajuns sa am greutatea de 53 kg, imi placea mai mult de mine 49-50.
O fi din cauza ca nu am unde/cum/timp sa fac miscare? Hmmm nu stiu... dar sunt nemultumita
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
Tzuni spune:
uki mama
, cand te-apuca poftele, da TV-ul 2 sec pe Fashion TV. Mie-mi taie si pofta de viata, nu numa aia de mancare
. E drept ca nu ma uit la scheletzii ambulanti
, dar sunt unele care....mama-mama!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
uki spune:
Tzuni...he he he...
, tie ce-ti pasa, esti asa frumoasa!![]()
si...ce ma fac? Fashion TV nu prind
si nici de pofta nu mananc, ci de stres...plicti...etc...rontai, as putea sa fac asta non-stop
...cu toate ca fetita imi ocupa din timp... se pare ca gasesc eu si pt papa...cand doarme...
ah, nu ma mai suport! are cineva
?
livia spune:
Fetele,daca eu cumpar,cum trimit produsele?O sa am voie prin posta?
pus!
ps:vreti sa traduc cate ceva de pe acolo sau gasiti informatii in engleza?
BraveGirl spune:
Fetelor..eu va admir pe toate care aveti vointa sa tineti un regim....eu nu cred ca pot sa rezist fara sa mananc ca sparta...la mine e in permanenta magazin de dulciuri prin dulapuri...daca ar fi sa va spun acum ce dulciuri am mancat azi mi-ar trebui cateva randuri.Si poftesc la mancare...visez ca manac ceva...ma apuca la ore tarzii sa fac ceva de mancare pt ca mor de pofta...ce mai...sunt un dezastru.
Corina
Albumul meu
uki spune:
[quote]Originally posted by livia
Fetele,daca eu cumpar,cum trimit produsele?O sa am voie prin posta?
pus!
ps:vreti sa traduc cate ceva de pe acolo sau gasiti informatii in engleza?
livia
[quote]
Buna!
Livia, pai tu spuneai ca se da numai cu reteta...in cazul asta, crezi ca vei putea cumpara, mai multe cutii??? in cazul in care mai sunt fete care ar vrea?
eu una, as vrea, insa nu acum, peste cel putin o luna!(ca acum iau din alea...v-am zis mai sus)
cat despre traducere, asta nu-i problema, ne poti trimite ideile din prospect si pe PM...sa zicem!
amatoare ceva?![]()
hai, ca daca e, berea e asigurata!

Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo