Inhibator al poftei de mancare - stie cineva?
Raspunsuri - Pagina 3
andreeaatan spune:
Daca gasiti H-oodia, dati-mi Pm si mie va rog frumos!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
lidiadanaila spune:
Mai exista ceva...SILUETA FORTE ...dar pastile 100 in tub foarte ieftine acum 4 ani erau 36.000. Taie pofta de mincare...sunt pe baza de crusin...ma gindesc si ca ceaiul de crusin ar fi bun.
miria_cristina spune:
Eu am folosit DIOMFIBRA. Sunt niste tablete, cred ca erau 100 in cutie, pe baza de tarate. Luai buline si beai apa!
Se umflau taratele alea de nu-ti mai venea sa mananci nimic! Iti venea sa arunci mancarea, ca atunci cand esti super ghiftuit. Nu erau scumpe. Iar dr. de familia mi-a mai dat cate un extraveral ocazional, pentru ca eu mancam pe sistem nervos. Eram stresata - mancam! Eram - singura - mancam! ...
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
dpop spune:
si eu vreau H-oodia. ziceti-mi si mie.
livia, te poti face distribuitor
ca deja ai avea 3 clienti
livia spune:
Fetele daca luti voi am sa cumpar si pt.mine asa ca...vreti s-o facem
?
Am sa va dau link-ul de unde as cumpara preparatul(e fara aditivi si conservanti):http://www.elcompra.de/Goo_Hoodia.html
puuus!
ps:e in germana dar daca nu reusiti sa descifrati ma intrebati!
tusferi spune:
Pe mine m-ar tenta DIOMFIBRA aia de care zice miria_cristina. Par "inofensive" taratele alea si vad ca nici nu costa mult. M-am uitat pe net si se pare ca ar fi cam 90.000lei o cutie de 200 de comprimate. Mai ramane de vazut unde se gasesc... O sa incerc la farmacie.
Pofta mica fetelor! 
numeioana spune:
Se zice ca ce nu are reactii adverse nu are nici efectele scontate
. Mama mea ia Redigest si zice ca e singurul care inhiba cu adevarat pofta de mancare.
Ioana
poze noi
alondra25.2006 spune:
Acum 2 ani,am incercat si eu o cura de slabit,la inaltimea mea,1,57cm. aveam 50,5kg.eram,si sunt obsedata de kg.mele.asa ca am inceput sa i-au 2 flacoane de ulei de catina,cate 20 de pic. de 3 ori pe zi.E si ieftina:72000lei.Si a mers excelent.A inhibat centrul foamei,incredibil de bine.Nu-mi venea sa cred!!!A...era si vara atunci,n-o aveam pe Alice ,asa ca imi luam o prietena si alergam putin seara cca.4km.sa sti ca nu era mult deloc.Ma trezeam la ora 16 cu o mica durere de cap,din cauza ca nu mancasem,ciuguleam ceva,si eram cool.Eliminasem din alimentatie tot ce era dulce,uleiul si ouale.In rest mancam orice,dar sa nu ma satur.Sa sti ca va merge f. f.bine si la tine daca respecti aceste reguli.Am continuat cca.2 sapt.si am ajuns la 48kg.Era minunat.Si mi-am mentinut kg.in continuare,mancand normal,dar nu pe saturate.A...un sg.ou pe saptamana,si dulciurile cu masura.Multa bafta.Acum dupa ce am nascut-o pe Alice,am ramas cu 55kg.si astept vara sa dau kg.jos,Iarna e ceva mai greu.Pa!
Alina