Gradinitele Open Mind si Lexicon

Gradinitele Open Mind si Lexicon | Autor: iileana

Link direct la acest mesaj

Dat fiind ca, pare-se, ar cam trebui sa caut (iarasi si din nou ) o gradinita pentru fiu-miu, incerc sa aflu pe aceasta cale ceva detalii despre gradinitele Open Mind si Lexicon, ceva mai mult decit am gasit pe site-urile cu gradinitele din Bucuresti. Orice detaliu mi-ar fi de mare folos.
anticipat.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Ileana, eu, dupa o lunga si placuta discutie cu directoarea de la lexicon am hotarat sa o si vizitez. Asta se intampla toamna trecuta. Sincer sa iti spun nu mi-a placut deloc ce am vazut. Si ma refer doar la conditii, ca pe educatoare si pe copii nu i-am vazut ca erau plecati in parc. Curte mica, casa mica, cu vreo 3 incaperi (sali de clasa), unde se jucau acolo mancau si tot acolo dormeau (le intindeau niste paturi, probabil pliante). Pe mine ma interesa grupa mica si taman sala pentru grupa mica era atat de mica ... Mancare de la catering (nu inseamna ca nu e buna, ti-am zis doar ca informatie). Directorul este profesor de sport. Ce m-a enervat cel mai tare a fost modul in care au pus problema cand am intrebat de pret : cel afisat pe site nu includea si masa ... Ca masa nu e problema lor, ca pretul afisat pe site e doar pentru munca lor de educatori. De parca imi faceau o favoare ca imi hraneau copilul....Asa ca in total tot pe la 8 milioane ajungi.
Parerea mea este sa te duci sa o vezi, ca pana la urma parerea ta conteaza cel mai mult, eu doar ti-am relatat experienta mea cu dl. director.
De cealalta gradinita nu stiu nimic.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Multumesc mult, Sasha.p, de raspuns. De "fitza" cu pretul stiam, tot de aici, de pe forum, de fapt nici nu-mi fac iluzii ca as putea gasi ceva sub 7-8 milioane. Dar conditiile oferite (spatiul) sint, ce-i drept, cam...meschine. Cum s-or descurca fara curte?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanagabi spune:

Ileana, ti-am trimis ieri un mesaj pe email. L-ai primit?

Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Multumesc, Nana!
Tocmai l-am citit, ti-am trimis raspuns.

Mergi la inceput