Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Buna la toti

Eu fugulita.
Cornelia eu iti recomand robot de bucatarie. In Mo am avut unul care foasrte mult imi placea , Brown am dat pe el cam la vreo 100 USD. Dar e complet cu doua vase si multe accesorii.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Buna, fetelor, va scriu repede, miine voi intra mai lejer.

Noi ne-am intors de la spital in seara asta. Am fost cu Vlad internati pentru o investigatie, de luni pina astazi. Nu vreau sa intru in detalii, pot sa va spun doar atit: rezultatul e foarte imbucurator pentru noi, Vlad e perfect sanatos.
Vreau sa le multumesc Liliei si sotului ei pentru ajutorul imens pe care ni l-au acordat. Lilia m-a vizitat ieri si alaltaieri, mi-a furnizat o multime de informatii pretioase care m-au ajutat sa-mi fac sederea la spital cit mai eficienta si mai putin stresanta atit pt. mine, cit si pt. Vlad. Vali ne-a dus cu masina la si de la spital. Le multumesc din suflet!

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna la toate!

Si eu, ca si Crinia am un Brown cu 2 cupe: una mai mare si alta mai mica. Il am de vreo 4 ani si pot spune ca a meritat investitia. Este foarte util: de la tocat carne...razuitori pentru legume...batut aluat...zbatut oua...la sucuri cu pupla de fruct sau suc pur. Ca rezultat, l-am carat dupa mine la Bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Saluti la toti!
Balbina imi pare rau pentru experienta in spital,stiu ca si o simpla investigatie,chiar analize pentru noi mamicile inseamna mult stres.Sper ca Vladut e bine si nu ve-ti mai avea nevoie de asa ceva.Va doresc multa sanatateatat voua cat si tuturor copiilor din lume,daca ei sant sanatosi si noi santem bine.
Lilia tie ai fost in momentul potrivit la locul potrivit,apreciez oamenii care desi au probleme nu uita sa ajute si pe altii,conteaza mult si o incurajare in accele momente.
Pupici pentru Amelia.
Lucia ce mai face micuta Lauras?Sper ca santeti mult mai bine.
Eu lui Amedeo ii dadeam pentru colici BONISAN,ii placeau la gustis un pic dulci.Ma gandesc ca imediat scapati de colici ca santeti maricel deja.
Cornelia m-ai innebunit azi cu pozele alea la prajituri wooooou ce pofta mi s-a facut cu toate ca nu sant insarcinata,dar nu mai puteam,am mers la frigider si m-am multumit cu o ciocolata de-a lui Amedeo (la ce pofta aveam mi s-a parut asa mica si cand ii dau lui mi se pare asa mare ca-i zic sa-mi dea si mie un pic si el zice"mami numa pit"si mi-o si ia.Vreau si eu reteteleeee.
Karina ce mai nou la voi? Cum Lucian e mai bine? Tot pe fuga esti nu te-ai saturat de facut bagaje?Mi-i groaza sa ma apuc si eu sa-mi pun tot ce am in 6 valize si asa nu vreau sa ma despart de multe lucruri.Noi plecam cred prin aprilie.
E tarziu ma duc sa ma culc... Noapte buna si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare la toata lumea.

Naty ce bine cind se termina totul cu bine .Multa sanatate lui Vladut si sa nu mai aveti nevoie niciodata de medici .

Lucia nu cred ca e constipata daca face peste o zi .Cind incepeti diversificarea atunci multe mamici se pling de constipare la bebei .Noi nu am avut probleme cu kk niciodata ptiu ptiu .Azi citeam pe net ca Michael Jackson la voi in Manama la mall facea cumparaturi cu copii lui :-)
Gazea daca ai pe cineva in Canada poti sa trimiti bagajele prin posta inainte sau poti ruga niste prieteni sau familia sa ti le trimita mai tirziu .Eu stiu ca seminte nu poti sa aduci din alta tara nu se da voie si de aceea nu am mai incercat .Mi-a fost frica sa nu ma prinda la vame si sa ma ia la intrebari .Si-ti mai dau niste formulare in care te intreaba daca ai plante s. a ... cu tine .
Cornelia pozele cu dulciuri arata foarte bine ,mie imi face cu ochiul ala mocha .Te-ai hotarit sa-ti iei ori ba robot ?
Lilia pentru o prietena saritoare la nevoie .

Fetelor se apropie Sf.Valentin cu ce va surprinde-ti sotiorii ?

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

salutare...
iaka am prins oleaka de timp si va scriu...
Corina, din pacate n-am gasit receta unguientului, am scotocit toata casa la mine si la parinti, mamica mi-a zis ca cei de la farmacie cind am facut unguentul mi-au oprit receta. Insa eu aveam impresia ca este pe undeva... In orice caz stiu ca era facuta pe baza unguentului "Flutinar"(rusesc). Poate gasesti pe net ce contine... Imi pare f rau ca n-am gasit receta. Mamica cind s-a fript cu ulei la miina, a folosit un timp acest unguent care a ajutat-o... M-am uitat si in carticica medicala, crezind ca poate medicul a scris si acolo, insa iok... Dar voi p/u ce faceti bagajele, va duceti/mutati undeva?
Lilia, intr-adevar si din partea mea. Prietenii si oamenii buni se cunosc la nevoie! Bravo ca in ciuda tuturor problemelor voastre aveti timp sa ajutati si alti oameni!
Natalia, va doresc sa nu mai aveti motive de a merge la medici! Ne bucuram ca e f sanatos Vladut!
Corinasi Elena, va multumesc mult p/u sfat. Dar tineti minte modelul?
Aliona, asta era ideia sa nu mai fiu doar eu pofticioasa si sa maninc prajituri, sa va ispitesc si pe voi [gluma] Ceea ce a zis Alina despre seminte cred ca e adevarat, mai ales cu gripa asta aviara in Europa de Est... Mai bine nu risca. Eu stiu ca se interzice de adus/dus plante din MD in Ro si vice versa... si mai nou conserve... Mai ales ca pe continentul American au aparatura ultra moderna si iti scaneaza fiece firishor de praf... N-am vrut sa te descurajez.
Eu cind o sa am ceva timp o sa caut recetele pe google... S-apoi facem noi o traducere colectiva, ca io nu prea cred ca ma descurc in toti termenii de bucatarie...
Alina, multumesc si tie mult p/u sfaturi o sa mai compar diverse modele si Braun-urile recomandate de fete cu ce este mai nou in domeniu... Adevarul ca nu am de ce sa ma grabesc, dar as vrea mai repede. Dar depinde si de sot oleaka, trebuie sa cumparam un obiect mai mare si el asteapta ofertele de la niste prieteni si daca nu vin in timpul apropiat, apoi poate luam altceva si io trebuie sa fiu pregatita cu varianta Nr. 2 sau 3 sau 4 Io prefer sa dau un ban mai scump insa sa aiba mai multe functii, sa lucreze bine si sa fie mai de calitate. Cu toat eca unele lucruri mai simple le prefer si "no brand name", dar totusi ma uit la calitate... Mai scrie ce mai face Deanna...
Rodica, ai ramas fara net sau s-a intimplat ceva?

lia_c

Mergi la inceput

P.S. p/u mesajul anterior
Alina, eu inca n-am reusit sa ma gindesc la nimic legat de Sf.Valentin... Dar as vrea vreo forma de inimioara sa fac vreun tort sau chec...
As vrea sa compar si preturile la diverse tavi si forme: cele din Chisinau si cele din MD. Am gasit niste site-uri din MD care au:
www.tina.md/?cross=60&ktlg=3" target="_blank">Tina
www.bomba.md/?Act=Catalog&SubCategory=46&Page=3" target="_blank">Bomba . Va rog mult, daca stiti niste site-uri unde pot gasi preturi la astfel de forme sau daca vazind forma pe site stiti cam cit costa, sa-mi spuneti. Aici in MD mi s-au parut cam scumpe, dar poate pretul lor e ok, si daca sint mai ieftine in Ro, as prefera sa le iau de acolo.
Lucia, multumesc si tie p/u sfat despre blender, nu stiam ca se poate face si aluaturi mai moi. E o veste buna! Dar apoi cu spalatul cum e? ca io n-am amsina de spalat vase Cum se mai simte Lauras?

Scuze de atita zapaceala , dar a dat cumpararea lucrurilor p/u bucatarie in mine

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

offf, am scris un detamai mesaj si s-a pierdut chiar inainte de a-l termina.

o iau de la capat

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Natalia - imi pare foarte rau ca a fost nevoie sa plecati la spital. Insa ma bucur nespus de mult ca acum sunteti bine, sper asa sa fiti in viitor.

Lilia - esti un prieten adevarat.
Sa dea dumnezeu nimeni sa nu aiba nevoie de astfel de ajutor.

Cornelia - Cind te hotarasti sa iai robotul, te rog, sa-mi spui ce marca e si cit ai dat pe el. As vrea si eu unul ca nu am. Poate aici e mai ieftin si ma intorc acasa cu unul.
O sa caut si eu recetele, daca le gasesc in engleza, o sa-l rog pe sot sa ma ajute sa le traduc.

Alina - eu am sa fac de, 14 feb, in forma de inima tortul cu trufe. Datorita faptului ca aluatul lui se toarna pe foaie da nu in vas, nu o sa pird ocazia sa-l fac acum.
Noi de regula, de sf. Valentin ne cadonam doar dulciuri. Cred ca e un moment perfect de a face acest tort in forma de inima.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

eu am observat ca daca scriu un mesaj mai mult de 30 min sau 20 min nu scriu nimic in mesaj, atunci il pierd la trimitere... Asa ca, fiti cu ochii pe ceas sau pe Ctrl+C

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much.
William Dempster Hoard

Mergi la inceput