Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Helov!

Ce mai faceti, cum va simtiti?

Cornelia - am primit mailul dar din pacate, oricum nu sunt denumite pozele si nici denumirile de torte din mes nu au numar. Eu sunt cam grea de cap ca sa ghicesc care si cum se numeste. Daca ai o varianta mai simpla, o astept cu sufletul la gura.
Imi pare foarte rau ca iti este frig. Sper ca la serviciu avei caldura.

Iata niste poze cu iarna super frumoasa, de cind eram io fata de maritat: una, inca una si ultima

Lilia - stiu ca este Dumnezeu, insa in asa momente nu prea imi vine sa cred. De ce lasa el ca niste prunci sa sufere asa mul? Nu inteleg. Acum merci suntem bine, ridem, ne jucam. cind nu are dispozitie, Lauras ocaraste, e asa de haioasa, daca as putea reda in scris sunetele pe care le emite, cred ca v-ati ride din suflet.
Merci mult tie si Corinei, Alionei pentru sfaturi. Imi pare bine ca sunteti mereu in preajma si ma sustineti.

O saptamana usoara si zi frumoasa, ne mai scriem.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

uite ca m-am mai eliberat nitel...
Denumirile prajiturilor cred ca coincid cu ordinea pozelor, eu asa am considerat... dar se poate da si un search doar dupa denumiri si la sigur ca gasim si poze linga denumiri.
Lucia, frumaose poze, parca zici ca va aflati in poveste... mi-am adus aminte si eu de vacantele petrecute la bunici... Super frumos, toata ziua la sanius, sau la ski sau babe de zapada sau pur si simplu batalii cu bulgari... eh, unde-s anii aia oare?
Iti doresc ca Lauras sa nu se mai simta prost si sa va molipseasca de risul ei mereu.
Corina, inca n-am gasit receta unguentului probabil a ramas la parinti, cind merg acolo o s-o caut si iti scriu. Sper sa-i treaca cit mai repede si eczemele si raceala, iar bronsita sa treaca pe alaturi!
Alinka, sper ca nu te superi daca scriu asa, dar nu stiu cum sa scriu mai simplu ca sa fac diferenta dintre tine si Alina/Davina... Mi-ai facut si mie o pofta de maioneza, cred ca la pauza o sa dau fuga pina la vreo alimentara
Lili, f reusite prajituri! Adevarul e ca, intr-adevar, doar vazind cazuri mai complexe decit ale noastre, ne dam seama ca avem noroc si nu mai trebuie sa ne plingem de mila... Mai scrie si pune poze cu Amelia! Va doresc multa bafta si sa treaca totul cit mai reepde si cit mai reusite sa fie toate vizitele la medic!
Nati, Ma bucur ca n-ati avut de suferit mult timp din urma accidentului cu teava. La mine de obidei se intimpla sa inchida apa(tot accident pe undeva) cind trebuie sa vina oaspetii! Si f bine ca uneori doar pe vreo 2-3 ore, dar a fost cind a durat si mai mult Si ne aducea taticu de la Ciocana , avem o fintina nu departe, insa e mare batalie la ea cind opresc apa... Sau se mai intimpla si invers, se inchide la Ciocana(la parinti) si la noi este, insa oapetii sint asteptati la Ciocana... Noi avem mare "noroc" la asa ceva!
Alina, las ca se deprinde si Deanna cu olita, trebuie de luat totul mai in joaca. Fetita unor prieteni pina pe la doi ani si ceva nu vroia la olita, caci s-a cam speriat primele ori de ea si apoi se temea... Acum deja e ok s-a deprins si ii place...
Aliona, peisajul pe care il aveti e de vis, profitati cit mai sinteti acolo! Si nu-ti fa complexe cu noi, ca nimeni nu se uita la virsta si nici nu conteaza virsta, conteaza cum te simti! Bafta la luarea vizelor!
Rodica, tu ziceai ca ai luat cadou de Craciun mamei tale niste tavi, sint de teflon? de unde le-ai luat si cit a costat? Eu caut, am gasit doar la Green Hills dar sint f scumpe... La Metro am uitat sa ma uit, asa cind merg cu frate-meu: val virtej prin magazin si am iesit repede, noroc ca majoritatea le avem scrise pe lista! Paulei ii place zapada? Ai reusit sa prinzi ceva pe la GreenHills? La voi ce temperaturi au fost? Unii colegi au zis ca la ei a fost -29, altii -31. Dar noi dimineata am prins doar -24.
Eu dau vina pe faptul ca nu am o tava mai inalta p/u rola de aia nu fac pizza Alinei, cu toate ca asa mi-e pofta de pizza, si nici unele prajituri ale Nataliei.... Eu am doar tigaie sovietica cu 2 torti mai mare in care coc blatul tortului sau chec-uri... Ia sa vedeti ca ma apuc si eu mai intens de gatit cind voi avea tavi
N-am omis pe nimeni din mesaj?

lia_c

Mergi la inceput

fetelor,
ma bate gindul sa-mi iau un blender... Voi ce ziceti, cum e mai bine sa-mi iau separat blender si robot de bucatarie sau blenderul sa fie "inclus" in robot de bucatarie? Cu blenderul poti face si sucuri?
Imi cer scuze ca am pus intrebarea aici, insa vreau sa aflu parerea unor persoane in care am incredere... N-am prea gasit multa info pe DC...
lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetele .
Noi sintem binisor la caldurica dar ma inspaimanta ce friguri sau abatut peste Europa estica ...am citit ca sunt si victime ale inghetului
In we in sfirsit am gasit pe cineva sa stea cu Deanna cateva are ca sa putem sa mergem la film in doi .A fost super ,nu am mai fost la cinematograf de cind sa nascut printesa .Cu florile nu m-am lasat descurajata asa ca am mai plantat niste seminte de marar(care se gasesc f.f greu aici) patrunjel ,menta ..acum sper sa-mi iasa si sa nu mai am nevoie sa ma duc sa caut prin magazine verdeata .
Lucia sper sa scapati cit mai repede de colici ca deja e timpul .Doarme Lauras bine noaptea ?
Crinia multa sanatate lui Lucian si sa nu se agraveze situatia .Olitele de aici sunt folosite apoi ca un fel de treapta pentru a se urca mai tirziu pe wc adultilor .
Noua medicul ne-a zis sa incepem de la 1 an jumatate si s-a mirat ca eu deja o pun din cind in cind .Mi-a replicat ca nu-s bebeii dresati ci parintii sa fuga cu oala dupa copii si sa nu ma prea grabesc .Eu tot astept Deanna sa ma anunte cind vrea sa faca .
Cornelia ti-am trimis adresa mea pe pm .Cit despre robot si altele depinde la ce vrei sa le folosesti .Eu am folosit blenderu numai pentru Deanna la pasat piureurile si acum nu-l folosesc mai deloc .Mizerul de mina ,din ala simplu il folosesc la chestii simple sa amestec frisca ,albusurile ...e bine sa-l ai zic eu .si mai am un mixer, stand-mixer cu diferite atasamente poti face si aluaturi cu drojdie -asta il pun la lucru in cazuri mai complexe si unde am de mixat mult timp .
Naty bine ca ati scapat repede de problema cu tevile .
Alina mi-ai facut o pofta iarasi cu maioneza si crabii ...
Aliona iti urez sa-ti iei cat mai repede viza.
Lilia foarte reusite si apetisante prajiturele tale si pozele sunt clare.
O zi buna ca eu ma duc la culcare ca nici nu mai vad tastatura .

Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Privetus .

Noi suntem bine. Parca nu mai avem dureri, insa nu stiu de ce facem kk peste o zi sau odata in zi. Sa socot ca-i constipata?
In rest totul e ok. Noaptea doarme bine, ne culcam la 11, ne trezim sa papam pe la 3, 5-6, apoi la 8-9, stam de vorba putin si mai dormim pina la 10-11.
Am observat ca nu mai plinge daca o las singura, isi gaseste ocupatie: suge pumnul (un deget e prea mic ), sau il roade pe epurila, daca o pun in fata TV-ului nu protesteaza.
Vorbeste singurica, cind cu voce dulce cind cu una de suparare. Cind vine Valeriu acasa si incepe sa vorbeasca cu Laura, si-i face complimente, ea se zimbeste si ascunde fata in pieprul meu - se rusineaza ?

Cornelia - eu am aici un blender, da mare treaba cu el nu fac. Suc nu pot face cu el. Eu fac doar aluat mai moale, adic pe cele pentru chekuri. Cred ca un robot ar fi mai bun.

Am citit si eu ce frig e in lume, si cite victime sunt . Sper sa se incalzeasca cit mai repede. Prea se da peste cap clima.

O zi usoara si ne mai auzim.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Nu am timp dar intru doar ca sa ii spun Corneliei: poate faci un album pe net cu pozele si denumirile ca sa ne fie mai usor sa le vedem, pleeeease.
Eu am primit dar taaare nu am timp sa stau sa le descarc pe toate.Asa o sa fie si mai usor pentru tine. Cand le vrea cineva, dai linkul si gata

Merci,

pupici si sanatate la toata lumea

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput

ok, cind o sa am ceva timp o sa fac album pe inet cu tot cu denumiri
o seara cit mai reusita

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazea spune:

Buna fetelor!
Azi am un motiv de bucurie in plus am primit un mail cum ca pot trimite pasapoartele pentru viza,sant asa de fericita,de plecat cred ca vom pleca numai in aprilie,dar ma simt mult mai linistita.

Lucia,asa iarna frumoasa unde ai prins tu? Sant foarte frumoase pozele o sa ma uit si eu cand va fi asa si pe la noi o sa fug afara sa fac poze poate ma dau astea la ziar pe prima pagina.

Karina unde fugi eu care credeam ca ne vedem acolo? Am citit la sezatoarea canadiana,sper ca nu ca e atat de rau la Montreal? Cum se mai simte Lucian, sper ca e mult mai bine.

Davinaimi place ideea cu seminte cu de marar o sa-mi duc si eu cu mine si o sa plantez in ghiveci,daca se face de ce nu?

Cornelia,chiar asa,poate imi vine si mie pofta si cheful sa fac si eu o prajitura.Sa nu radeti, dar inca am la frigider niste "rafaielo" de la Craciun, sotul mai papa cate una si zice,vai ce sotie am ma tine zilnic cu parjituri asa radem,eu nu am curaj sa pap sant asa de dulci...

Alina,intradevar copii nostri au o diferenta de 4 luni,asa ca terecem cam prin acelea experiente.Nu stui cum Alex,dar Amedeo se incapatineaza sa-mi spuna ca vrea pipi si trebue sa stau unca cu gura pe el,ca altfel face si dupa urla "Mami chimba uite pisu",la kk zice ca-i este scirba sa se murdareasca,ce chestie oare pina cand?

Nataliace ai mai facut bun? Noroc cu soacramea ca ne face saptaminal cate ceva dulce,Amedeo zice si la pragituri "tot"(tort asa ca sa-i faca buni ca mami nu prea le nimereste.Am copiat toate retetele postate de tine si sper sa-mi vina inspiratia sa si probez ca tare bine arata ufff.

Liliace mai face Amelia cum se mai simte? Tu deja lucrezi sau nu am inteles eu bine.Ce mai zic medicii? Multa sanatate si astept cat de curant sa aud ca Amelia fuge.

Rodicasper ca nu proasta dispozitie te face sa fii mai retrasa zilele astea.Asteptam sa ne mai spuneti cum mai este pe la Moldova.Vai tare mi-i dor de casa.

Mergi la inceput

am pus pozele cu denumirile aici. Daca nu puteti accesa, intrati in link-ul meu cu poze si deschideti mapa desert-uri.
o zi cit mai reusita

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Cornelia, multumim mult-mult pentru efort.
Eu aseara m-am apucat si le-am descarcat, dupa asta am incercat sa le redenumesc. Nu stiu cum la celelalte fete, dar la mine lista cu denumiri aparea haotic pe pagina de yahoo, adica una in stanga, alta in dreapta, una mai sus.. mai in scurt, eu nu stiu ce am facut si am incurcat pe acolo si la urma mi-au ramas doua denumiri dar nu mai aveam poza.
Acuma m-am lamurit ce si cum, eu le gresisem in totalitate.

Oricum de aseara mi s-a facut o poftaaaa.. mor, acuma tr sa ne apucam sa cautam retetele nu? cred ca trebuie sa le impartim intrecele interesate si sa cautam pe parti, ca sa nu pierdem timpul la aceleasi retete.

Aliona, Amelia e bine, canta, danseaza in fund, vorbeste pe limba ei.
Eu lucrez de acasa.
Inainte aveam un alt ritm, incepusem sa ma obisnuiesc sa ma trezesc la 5-6 si pana la 9-10 terminam. Incepand cu sarbatorile m-am dezobisnuit, ma trezesc tarziu, in timpul zilei lucrez ft putin ca nu ma lasa Amelia..asa ca sunt mereu in intarziere si pe fuga...

Cornelia, eu am robot acasa. La inceput nu prea ii simteam utilitatea, ca faceam doar la blender mancare Ameliei.
Acuma il folosesc destul de des: toc cu el carne, legume, fac aluate, suc de fructe, etc.
Dar daca as avea posibilitatea mi-as lua unul mai performant. As da mai multi bani, dar as sti ca e bun si pe perioada lunga. Atunci m-am grabit, am luat un Platinium si mi-a facut unele probleme la inceput si mi-a parut rau ca nu am mai pus vreo 50 USD sa imi iau unul bun.. desi nu se stie.. poate fi si de marca si sa se strice.. am mai auzit..

Corina, sanatate multa lui Lucian.

Lucia, nu iti pierde speranta, gandeste-te ca poate Dumnezeu ii da acuma durerea si pe urma nu o sa o mai simta niciodata...O sa vezi ca o sa treaca timpul si o sa zici ca colicii sunt cea mai simpla si neserioasa problema.. sa dea Dumnezeu sa fie numai asta in viata ei...

Pupici si mai revin. Mai incerc sa mai lucrez ceva..luna asta tare am lenevit, nu am lucrat nici in jumatate ca inainte...

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decit pe vrajmas. Aristotel

Mergi la inceput