Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fetele voi ce varsta puneti acolo in dreptul numelui jos?Cea de la UM,sau cea de la eco?Ca io nu stiu ce sa punSi astept ziua de luni sa vad exact.
Pupici
Ah..am uitat..vreau sa vina odata caldura ca e ger..si din pacate se anunta si mai ger si multe,multe ninsori..

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu am pus varsta sarcinii in urma celor spuse la ecografie, ca de fapt am intrat in a 8-a saptamana daca ma iau dupa UM.

Inni 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si eu tot varsta de la ecografie, care acum la mine nu se stie exact, dar am pus si eu asa in mare.....saptamana viitoare aflu exact varsta si DPN.
Eu vreau sa ninga, ca decat cu gerul asta.....mai bine frig si cu ninsoare. Mai nasol e ca pleaca sotul in delegatie saptamana viitoare si sta fix o saptaman si mi-e urat sa stau singura Si saptamana viitoare ma duc si la dr si el nu o sa fie asta e....o sa il rog pe dr sa imi dea poza si i-o arat si lui cand vine
Va pup!
leditia, nu am ajuns inca la Altex sa vada daca gasesc cantar din ala, sper ca azi sa am timp.
Aseara m-a durut burtica exact ca la ciclu, cu toate ca iau utrogestan, vaginal, doua seara si una dimineata. cred ca este doza prea mica, pt ca eu am deficienta de progesteron si ovare micropolichistice....Abia astept sa ma duc la dr.

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragi gravidute va doresc sarcini usoare si bebei la termen sanatosi!

Durata sarcinii este de 40 de saptamani, calculata de la data primei zi a ultimei menstruatii.
Deci de obicei varsta sarcinii se calculeaza de la data ultimei menstruatii pentru ca ovulatia nu se poate stabili exact.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Buna fetelor,
ma prezint si eu cu un test Barza pozitiv facut azi, in ziua 33 a CM, intarziere de vreo 5 zile si nici urma de urati, sani durerosi, uneori ameteli si fara greturi. Sper din tot sufletul sa fie si la mine. Saptamana viitoare marti merg si eu la dr.
Deci, jos, dupa nume se pune varsta de la UM. Ce bine, pentru ca altfel n-as sti cat sa pun... La mine UM a fost pe 17.12.2005.

Chantal 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Asi sunt de acord cu tine, dar medicul la care merg eu (suciu de la Polizu) are un aparat care in functie de marimea fatului da varsta probabila si DPN, cu cateva zile marja de eroare bineinteles....Deci la mine asa e calculat, ca daca ar fi dupa UM, acesta a fost pe 7 decembrie deci acum as fi in 6 saptamani sau poate si mai mult, nu stu sa calculez, cand de fapt bebe abia are 4 saptamani.....

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, asa cum a spus si Asi, eu am trecut saptamanile de la data ultimei menstruatii pt ca asta este data de referinta pe care o folosesc toti medicii, chiar daca eu stiu exact cand s-a intamplat minunea. Iar cele 40 de saptamani se calculeaza tot de la data ultimei menstruatii.

Daca vreti haideti sa trecem toate la acest sistem de masurare a varstei sarcinii ca sa nu ne incurcam in calcule.

Chantal, bine ai venit printre noi si o sarcina usoara. E prima sarcina?

7+

pozici

Mergi la inceput

Draga Floricika, nu vreau sa te supar, eu m-am mai uitat si la alte mamici pe acest forum (le-am urmarit mai mult pe cele de ianuarie-februarie 2006) si am vazut ca ele toate si-au trecut varsta sarcinii de la UM. E cea mai sigura, zic eu.
In orice caz, cred ca ar trebui sa ne hotaram si sa adoptam toate aceeasi "unitate de masura" pentru a nu creea confuzii. Eu am folosit-o pe cea care am intalnit-o pe forum.
Ce ziceti, fetelor, la ce unitate de masura ne hotaram?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

asi stiu cum se calculeaza data nasterii si sapt.(caci sunt 2 metode)Voiam sa stiu cum si-au pus fetele..varsta reala a sarcinii si anume cea aratata la ecograf sau cea de la UM..
Bine ai venit Chantal.
Sarcina usoara si un sanatos.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Am postat un pic mai tarziu si n-am apucat sa vad ca si Flavia-Ramona a scris acelasi lucru ca si mine.
Bine v-am gasit, Flavia-Ramona. La mine este a doua sarcina, prima a trebuit sa o intrerup pentru ca in perioada cand am ramas insarcinata (am ramas din greseala...)luam niste medicamente care nu sunt deloc compatibile cu sarcina. Mi s-a spus ca sub nici o forma nu pot pastra sarcina, fiind nevoie de cel putin 2 luni de pauza dupa administrarea respectivelor medicamente si o eventuala sarcina. A fost trist dar au trecut aproape 3 ani de atunci. Acum totul a fost planificat, dupa ziua 10 a ciclului nu am luat nimic in afara de acid folic. Nu s-a intamplat din prima luna si m-am impacientat un pic, daca s-a intamplat ceva cu mine, daca nu mai pot ramane... Dar bunul Dumnezeu m-a ajutat si sper sa ma ajute si in continuare sa duc cu bine sarcina pana la capat.
Va

Chantal 4+

Mergi la inceput